Robert!!
Köszi szépen..olvasom!No annyit azért én is megtettem, hogy ilyen szempontból leellenőriztem az irodát..azzal nincs baj...én az egyéni véleményekre is kiváncsi lettem volna!
Kedves BRobert!
A 2. lehetőséget választottam, most már nem aggódom. Sőt már le is foNglaltam egy utat egy másik irodánál.
Sziasztok. Nem elrettenteni akarok senkit, de N.Poriban a Jimakos Utazasi Iroda meg ki sem nyitott. Nincs engedelyuk. Mivel Szofia ,akinek tavaly volt, mar nem dolgozik ott. Persze meg az is lehet, hogy kesobb nyit esetleg.
Jamasz! Engem nagyon érdekelnének a részletek, mert én náluk fizettem be a nyaralásunkat 2009.06.13-tól 2 hétre a Jimakos apartmanba. Már a vocsert is megkaptuk. Légyszi feltétlenül írj, ha tudsz valami változásról.
Köszi, Szilvi
Jamasz! Engem nagyon érdekelnének a részletek, mert én náluk fizettem be a nyaralásunkat 2009.06.13-tól 2 hétre a Jimakos apartmanba. Már a vocsert is megkaptuk. Légyszi feltétlenül írj, ha tudsz valami változásról.
Köszi, Szilvi
Javaslom, hogy az előzményekben található telefonszámokon érdeklődj az aktuális helyzetről. Mármint, hogy van-e már érvényes engedélye a cégnek. Egyébként ott, több egyéb információt is találsz
Köszi, Szilvi
Szia Szilvi. Nem akarlak elijeszteni. Lehet, hogy a szobak rendbe lesznek, ha megvan a cimed is. Csak az iroda nem nyitott meg ki, de ha tudok valami tobbet, irok.