Jimakos Tours Kft.
1092 Budapest, Ferenc krt. 2-4.
Tel./Fax: 06-1-281-5541
06-70-391-6140 (Jimmy´s)
06-70-391-6139 (Afroditi)
E-mail: info@jimakostours.hu www.jimakostours.hu
Leszedtem a honlapjukról.
Sok sikert. De feltétlenül hívd őket és légyszives írd meg, hogy mi a helyzet, hogy mások is ismerjék, hogy mi az ábra? Reméllem nem vertek át. Az biztos, hogy jelenleg engedély nélkül üzemelnek és ez nem bizalomgerjesztő állapot.
Üdv: Josza
Szia Robert! Lehet, hogy nagyon béna vagyok, de pontosan hol is találom azt a számot?
Szia!
Ezekre a számokra gondoltam:
Az utazásszervezői és -közvetítői tevékenység nyilvántartásba vételével kapcsolatosan kérdéseivel az alábbi ügyintézőkhöz fordulhat: (az utazási iroda kezdőbetűje szerinti alfabetikus sorrendben):
A-Bo Békési Tamás 336-7371
Br-Cs Barna Sándor 336- 7378
D-Go Róna Mária 336-7372
Gr – Kő Tóth Ferenc 336-7359
Kr - Ö Horváth Sándor 336-7375
P – R Dr. Nagy Tamás 336-7565
S - Sz Nagy Viktorné 336-7300 / 7042
T – Zs (számmal kezdődő irodák is) Keszthelyiné Devecsai Éva 336-7388
kiegészítés:
Most beszéltem Tóth Ferenc úrral a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatalt-tól (bocs a bizalmatlanságért Melis), aki tájékoztatot, hogy 3 napja készítette el a határozatot, hogy a Ferenc körúton lévő Jimakos Tours folytathat ilyen tevékenységet.
Sziasztok!
Most beszéltem Tóth Ferenc úrral, a felügyelettől, aki tájékoztatott, hogya Jimakos Travel cég tavaly megszünt, de szintén Jimakos Tours néven új cég létesült 3 nappal ezelőtt a budapesti Ferenc körúton, aminek teljesen rendben vannak a papírjai. Az utóbbi az előbbinek jogutódja.
Üdv: Josza
Szia Macsosz!
Most látom, hogy válaszoltál itt, no mindegy. Érdekes hír, hogy a telepített idvez. magyar, mert az irodában nem ezt mondták anno. Kíváncsi vagyok, milyen...? Végülis ugyebár mindegy már ebben a válságos világban, hogy honnét indul az a busz, csak induljon el valóban.... s legyünk rajta ! :D
Hát Pesterzsébet és belváros nagykettő egy pestinek
Főként 04.30-kor
Tegnap derült ki a magyarság.Nyílván viszonylag sok magyar is
utazik velük.Így biztos egyszerübb nekik is,és mégiscsak
Szlovákiáról beszélünk,ahol él egy pár magyar
szia Macsosz!
Elhiszem, hogy már be vagytok sózva
Én már most ilyen állapotban vagyok pedig még kb:101 nap....
Mennyibe került a kombinált út illetékkel együtt??