Szia Obi!Kösz kérdésed,nem fájhat ma már,hisz este mennem kell dolgozni,egyedül az éltet,hogy talán vasárnap felkerülnek a Makris képeim ide,most tanulmányozom a fotókat és a duplumozást.Jó mi???
Vagyunk-vagyunk, de tényleg dolgozni sem árt. Valamibõl ki kell fizetni a jövõ évi terveket is.
Azért nem válaszoltam a boros témára, mert egy korty szeszt sem iszok. Így nem vagyok túl kompetens az ügyben.
Kérdezzetek bátran, ha tudok szívesen válaszolok! Mert nagyon-nagyon érdekel még Kréta is!
Okosodj csak, mert már nagyon ki vagyunk éhezve a fotóidra!
A beszámolód alapján sok gyönyörûségben volt részed és mi kíváncsiak vagyunk rá.
Tessék minél elõbb publikussá tenni!
Elgondolkodtunk, hogy a fakultatív túrákat magunk oldjuk meg, ahogy javasoltad, már csak az anyagiak miatt.
Egy dologban még hezitálunk, a Knossos-i palota, mert az idegenvezetés azért jól jönne. Teljesen más, amikor az ember könyvben olvassa el, meg más amikor elmondják és lehet kérdezni, amire még kíváncsi vagy. Ezt meg ugyebár meg kell fizetni....
Hát nem. Nekem már az északi rész is túl zsufi. Ha visszamegyek Krétára, csakis délre. Az még érintetlen. A tömeg nem vonz. De jövõre biztos Kalymnos lesz.
2 év múlva talán Kréta, Myrtos.
Ti mentek?
Igen, ebben teljesen igazad van! Azt én is úgy javaslom, mert tényleg fogalma sincs az embernek, hogy éppen mit lát. Én videón láttam (tavaly készült a helyszínen), és hogy õszinte legyek nem vonzott. De mint tudjuk ízlések ... Ha mentem volna, oda én is idegenvezetõvel tettem volna.