Ez azt jelenti, hogy Bp-Lefkada között végig autópálya van?
Nem!
Ez azt jelenti, hogy a görög határtól Ioánnináig mehetsz autópályán, onnan síma országút. Viszont ez volt a legkeményebb, leginkább fárasztó szakasz, 150 km folyamatos szerpentint váltottak ki a görögök.
Én azért tartok az úttól... ezek a szerpentinek... a gyomrom nem nagyon bírja, de utazés előtt fél nappal már beveszem a deadelont (orvos mondta, hogy ennyivel előbb már kell), és utazás alatt is 4-5 óránként fogok bevenni, hogy ne legyen semmi baj.
Remélem nem lesz olyan sok szakaszon kanyargós az út mint 3 évvel ezelőtt Korfura menet...
Máshol nincs is ilyen szakasz?? Csak végig egyenes út?
És a főút Ioanna és Lefkada között?
Én akkor nem tudom milyen úton ment a buszunk Korfura, de vagy 8-10 órán keresztül olyan úton mentünk, hogy meg kellett küzdenem a halálfélelmemmel meg a hányingeremmel
Firka!
Az a hajó az Odysseia, mint a feliratból látni, kis sziget-körutat jár be naponta Nidriből nem túl drágán, kis grill ebád és koccintós benne foglaltatik. Egy kopasz kecskeszakállas pasi a tulaj, a családdal műveli a dolgot, úgy-hogy minden nap látni fogod, ha Nidriben laksz. Ha nem, akkor nem
Mi a gond a Macedón szakasszal?
Ha betartod a szabályokat észre sem veszed és már túl vagy rajta
Ioánnina után pedig már nincsenek számotevő hegyek, síma, haladós, jó állapotban lévő országút.
Az a bizonyos szakasz sokkal rövidebb lett, de a szépségéből is veszített ímígyen - aminek persze sok mindenki örül, mert a szépségnek ára is volt , a rengeteg szerpentin. Sok fura arcot láttam olyankor a buszon
Nem én fogok vezetni És ha végigaludnám az utat, nem is lenne rossz
Nem Nidriben fogunk lakni, de párszor azért ott is meg fogunk fordulni.
Ha nem túl drága, lehet hogy még be is fizetünk egy ilyen kirándulásra (ez a hajó nagyon tetszik...) de inkább mi magunk fedeznénk fel mindent, szóval lehet hogy csak a partról fogom fényképezni