Kyrának,és Joszának is köszönöm a jókivságokat,és a rengeteg segítséget amit tőlük is kaptam!!!igy olyan érzéssel utazok mintha már visszatérő lennék a szigeten!!
Na látod! Megmondtuk, hogy nagyon jó lesz. Az idegenvezető Magdaléna akkor tanult be a Nagy Klárától, amikor mi voltunk jún. 13-án. Izgult is, és nagyon sokat jegyzetelt a fakultatívon. Valóban nagyon aranyos. Mindenkinek így kellene viselkedni.
Kati
Üdvözlet Mindenkinek! Most regisztráltam, de már hetek óta olvaslak benneteket. Még egy hét és indulok Zakynthosra. Sosem jártam még Görögországban, moast végre két hétre sikerül elmennünk a kedves férjemmel. Laganasba megyünk, appartmanba, mert minden este más tavernát szeretnénk kipróbálni. Nagyon sok szépet írtatok erről a csodaszép helyről, nagyon várjuk már az utazást. Repülővel megyünk, autót szeretnénk bérelni, hol tegyük? Tudtok ebben segíteni? Elfogadják a mi új jogosítványunkat? Előre is köszönöm a segítségeteket.
Kedves Maja!
Isten hozott körünkben. Én szintén idén, de júniusban voltam a Laganassal özvetlenül szomszédos Agios Sostisban és többször mentünk át Laganasba. Ott is vettünk ki autót a Budget kölcsönzőből, egy Citroen Saxo 1.4 autót full biztosítással 25 euróért/ nap 5 napra. Ez volt akkor a legolcsóbb lehetőség, végigjárva a kölcsönzőket.
A friss jogsi nem akadály, csak érvényes legyen. Nagyon vigyázzatok az utakon, mert nagyon veszélyes szakaszok is vannak és nagyon sok az őrült, bedrogozott, piás sofőr az utakon.
Jó készülődést. Ha valami információra szükséged van nyugodtan kérdezz, szívesen segítünk.
Üdv: Josza
Maya II. | #116608 | 2009-09-05 19:02:00 | Válasz a #116607. hsz-ra
Kedves Josza!
Nagyon köszönöm válaszod!
Mi is Agios Sostisban leszünk, a Renesis apartmanban. Megkeressük ezt az autókölcsönzőt. Annyit mondjál még, légyszíves, hogy a fakultatív kirándulásokat hol érdemes befizetni?
Köszönöm.
... a fakultatív kirándulásokat hol érdemes befizetni?...
Ha autót fogtok kölcsönözni, nincs szükség a fakultatív programokon való részvételre, mert kocsival mindenhová el lehet jutni a szigeten. Ha több napra veszel ki autót olcsóbb,(egy napra) mintha csak egy napra vennél. Ha elolvastad a beszámolómat, amiben 90 %-ban benne vannak a megnézésre érdemes helyek könnyen ki lehet dolgozni egy klassz túratervet. Egyedül a sziget körbehajózásához kell másra szorulni. Ezt is meg lehet csinálni magánúton. Ott Agios Sostion a tengerparti sétányon van a Mantos hajótársaság kiváló hajóutakkal és nagyszerű hajókkal rendelkeznek. Nagyon rendesek. Mi is velük voltunk. Ezeken nagyon sok pénzeket lehet spórolni, ha nem az utazási iroda fakultatívjait veszed igénybe, hanem "magánszervezel", ráadásul sokkal jobban érzed magad, mert csak azt és addig nézel, amit és ameddig akarod. Nem kell senkihez sem igazodni. Ehhez viszont jól fel kell készülni a helyből. Erre nagyszerűen alkalmas ez a fórum, ahol visszaolvasva rengeteg információhoz jutsz, ráadásul kérdezhetsz is. Olvasd el a beszámolókat, abból is rengeteget lehet megtudni.
Jó készülődést: Josza
Ha Zantén valaki több napra autót bérel annak szerintem teljesen felesleges a fakultatív program bármelyike.Kisebb hajós utazgatást pedig olcsóbban "saját szakálra" érdemes megoldani.
Szia!
A Dia a Tsilivi főutcáján van...biztos meg fogod találni...a városközpontban!
De ha béreltek autót vagy robogót...akkor nézzetek el a Lidl-be...Laganas és Zakynthos között van(Zakynthoshoz közelebb)....és ott 1-2 dolog jóval olcsóbb...én ott a gyümölcsöt féláron vettem...
Irigyellek bár csak én is....
Szia Kedves Kucó!
Nagyon köszönöm az elismerést és őszintén kívánok Nektek Nagyon kellemes utat és kíváló nyaralást.
Megmondom Neked őszintén, hogy Tsilivibe nem találtuk meg a Diát, bár valószínüleg elmentünk mellette, mert most olvastam,Kmaja irását, hogy a főúton van. Biztos túl nagy volt azért nem vettük észre.
Vigyázzatok magatokra és érezzétek jól magatokat:
Josza és Cilla