Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 164 165 166 ... 800 801 802   >
Üzenet
  Dlia | #36619 Üzenet | 2007-07-15 21:28:55 |
Remélem nem lesz szúnyog, de mi viszünk riasztót egy konnektorba dugósat, egy magunkra fújhatósat, meg egyet, amit a teraszra kitehetünk. icon_biggrin.gif Ne legyen rá szükség, de elfér. Ja! Ha van egyáltalán terasz minden szobához! Van?? icon_smile.gif
  Ostor67 | #36627 Üzenet | 2007-07-15 21:52:28 |
ugye, ha 23-án indulunk akkor azt már nem kell számolni? icon_smile.gif
mert akkor 7 nap, de cirka 2 óra múlva már csak 6 nap icon_smile.gif
  Erikaszi | #36630 Üzenet | 2007-07-15 22:04:35 |
Szia Dlia! Köszi szépen, akkor még mi is kint leszünk,25én jövünk haza!!!!!!!! icon_biggrin.gif Neked is kellemes utat majd! icon_wink.gif Melyik apartmanba lesztek???????? Mi a Manos-ba!!!!!!!!!!!!!!!
  Erikaszi | #36631 Üzenet | 2007-07-15 22:06:03 |
Ostor67!!!!!!! Nem kell számolni icon_razz.gif
  Dlia | #36638 Üzenet | 2007-07-15 22:28:33 |
Erikaszi mi a Fedrában leszünk. De jó neked, hogy már holnap mentek. Mikor indultok? Nekem még a szülim is kint lesz icon_biggrin.gif
  Erikaszi | #36646 Üzenet | 2007-07-15 23:18:27 |
Holnap délután 5kor!!!!!!!!! ami pont jó, mert elõtte még kell 1-2 dolgot vennem, meg még megyek edzeni, meg szoliba... nah igen, nem akarok olyan csúnyán leégni, mint 2 éve Tunéziába... elmentem hófehéren, és annyira leégtem, h nem tudtam menni se annyira fájt a bõröm, csak feküdtem, és jegelték a testem! Kellemes utazást majd Neked, és akkor elõre Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_wink.gif icon_biggrin.gif Emlékezetes lesz, az tuti!!!!!!! icon_biggrin.gif
  Myra | #36651 Üzenet | 2007-07-16 05:34:21 |
Dlia, az apartmanok 99%-hoz van terasz, délután ( mikor nagy a forróság, az emberek nagy része nem megy a partra s szieszta ideje van ) sokan ülnek kint s este is, sokan vacsoráznak is kint. Pl a mi apartmanunkban asztal és szék csak az erkélyen volt icon_wink.gif Bent egy fésülködõasztal és egy "puff".
A meteo.gr tényleg jó idõt ír s tényleg a legjobb a 35 - 36 fok tenger mellett.
Szúnyog van bõven Paralián is, szúnyogirtó kell. Nálunk csak éjjel ment az elektromos, mert nappal az apartmanban - legalábbis nálunk - nem volt áram, csak ha ott voltunk. ( A szoba kulcsán volt egy kis érintkezõ, azt kellett belehelyezni egy falban lévõ érintkezõbe, s onnantól volt áram. Ezzel semmi gond, csak ha pl telefont töltöttem, azt csak olyankor tudtam, mikor ott voltunk... De a hûtõszekrény végig ment! )

Erikaszi, tényleg érdemes vigyázni a napsugarakkal. Az én bõröm hófehér volt, de napernyõ alatt napoztam szinte végig, s olyan szép barna lettem, hogy alig ismertek rám itthon icon_smile.gif Tehát inkább napernyõ alatt napozzatok, úgy is lehet barnulni.

Aki mostanában indul, azért látogasson el a Cocus nevû szórakozóhelyre, kívülrõl nagyon hangulatos, érdemes megnézni s lányoknak majdnem minden nap ingyenes a belépõ. Minden ital 4 euro. De az ottani albán s görög fiúkkal tessék vigyázni!

Ne feledjétek: a templom környékén lévõ "szekeres" éttermet vétek kihagyni!!! icon_biggrin.gif Finom, nem drága, laktató mennyiség, ajándék kávé és gyümölcs, magyar étlap.
  Kuttus | #36665 Üzenet | 2007-07-16 09:08:17 |
Erikaszi kellemes nyaralást, majd azért néha gondolj azokra is, akik már túlvannak rajta, de visszavágynak! icon_smile.gif
Engem csak az utolsó nap csíptek szúnyogok. Nem tudom hogy csináltuk, de a mi szobánkban sosem volt egy sem, de a szomszédok minden éjjel lehúzott redõnnyel aludtak és állandóan szúnyogot üldöztek. Azt hiszem mázlink volt icon_smile.gif

A napocskányval tényleg vigyázzatok! Én is hófehéren mentem! Hiába kentem magam újra és újra, a combom és az arcom úgy leégett hogy ihaj! De utána szép barna lettem! icon_smile.gif Pedig én is árnyékban voltam!!

Mi már most tervezzük barátaimmal jövõ nyárra az utat, ha továbbra is így gyûlünk szerintem birtokolni fogjuk az egész apartmanházat icon_biggrin.gif De hát addig még van egy nehéz évem, melókeresés ilyesmi...Na de ami késik az..icon_smile.gif
  Myra | #36666 Üzenet | 2007-07-16 09:16:57 | Válasz a #36665. hsz-ra Előzmény #36665
Szia Kuttus, én nem égtem le szerencsére - egybõl barnultam, mert magas faktorszámú naptejjel kezdtem, bár a végén már csak 10-es faktorszámú volt icon_biggrin.gif
Paraliai nyaralásra ha jövõre megyek - én csak és kizárólag repülõvel. Ez az egy, ami biztos.
Erikaszi, vigyázzatok Magatokra s ha lesz lehetõség, egy pár szavas kinti bejelentkezésnek örülnénk icon_wink.gif Ha úgyis ülnél gépnél... icon_smile.gif
  Myra | #36667 Üzenet | 2007-07-16 09:17:46 |
Dlia, Neked is már csak 4 nap icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif s irány Paralia!
  Kuttus | #36669 Üzenet | 2007-07-16 09:22:18 |
Szia Myra! Jó neked! Pedig én is magas számúval kentem magam, dehát így sikerült icon_smile.gif
Én is gondolkozom a repülõn, mert a buszút..na attól teljesen ki voltam készülve, mire elhelyezkedtem úgy hogy talán el tudok aludni anyám rámszólt hogy ne rugdossam a székét icon_biggrin.gif
  Erikaszi | #36673 Üzenet | 2007-07-16 09:44:00 |
Kuttus köszike! Myra! Ha ülök gépnél, írok az tuti!!!!!!!!!! icon_wink.gif Nah megyek, mert még dolog van... icon_biggrin.gif Mindeképp gondolok az itthoniakra! icon_wink.gif De ahogy hallottam itt is nagyon meleg lesz!!!!!!! Jah és remélem kibírom vhogy a buszutat..., mert én nem tok sokáig egy helybe ülni, itt viszont muszáj lesz... Sziasztok!!!!!!!!!!
  Hofiagi | #36674 Üzenet | 2007-07-16 09:45:48 |
Dlia,úgy látom pont váltani fogod a kintlévõ rokonaimat (párom gyereki 3 kisfiúval)a Fedrában. nagyon kíváncsiak vagyunk mi lehet velük, de azért nem telefonálgathatunk minden nap:) Mi a Michelben fogunk lakni, ha esetleg látta valaki kint, szóljon.
  Dlia | #36680 Üzenet | 2007-07-16 10:31:01 |
Erikaszi, mégegyszer nagyon jó utat, már csak pár óra icon_smile.gif Nekem is gyorsan eltelik majd ez a 4 nap icon_smile.gif
Azt hiszem én sem megyek ki a napra, az elsõ napokban, mivel nem vagyok barna. 30as faktorú naptej elég? De a vízbe mikor menjek be, csak 3 óra után?? Voltam párszor szoliban, meg napon is, strandon, de nem igazán fogott meg. Nem is gondoltam, hogy árnyékban is igy "sül" az ember icon_biggrin.gif Tényleg, ilyen kalapárusok vannak kint? Mert ha odaértünk, azzal kezdem, hogy veszek egy kalapot, és az végig rajtam lesz, mert azt nem birom jól, ha sokat süti a fejem a nap.
Hofiagi: lehet még látni is fogom a rokonaitokat, ha mi váltjuk azt a csapatot icon_smile.gif Azért amikor beszéltetek velük, nem említették milyen a fedra? icon_smile.gif
  Kuttus | #36681 Üzenet | 2007-07-16 10:36:01 |
Hát én 30-as kenegettem magam félóránként de nekem nem volt elég..Pedig sötét a hajam és a szemem is, meg a bõröm se a legfehérebb tipusú, itthon nem szoktam leégi, csak nagyon ritkán!
Hát én nem néztem hány óra van, ha a tengerbe vágytam, mentem. A lényeg hogy legyél mindig vizes mindenhol, akkor nem égsz le nagyon! Meg vízben inkább barnul az ember szerintem!
Vannak kalapok, minden féle!
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 164 165 166 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu