Köszönöm mindenkinek a jó tanácsot, akkor nem bérelünk itthon.
Az időjárás remélem kegyes lesz. Sajnálom azokat akik most vannak kint, ez az amiről senki sem tehet.
Kitty tegnap írt, hogy már elhagyták Zakinthost és a Mánin jártak, két napra pedig Elafonissi szigetre mennek, végülpedig Tolóba. Ő is azt írta, mint amit nagyon sok beszámolóban olvastam itt, hogy pont a szigetkörüli hajókirándulásos napon volt szürke, borús idő. A sziget nagyon tetszett nekik.
Jajj Andi, de jó nekik!
Mi is időnként csepergő esőben voltunk szigetkörüli hajókázáson. Úgy látszik, ebből hagyomány lett. Azért még így is gyönyörű volt.
szia Manonos!!!!!mi szombaton jöttünk haza,az idő az 1 hét alatt szép volt,igaz nem mindig sütött a nap,de ettől függetlenül 30 fok körüli volt a hőmérséklet!a szállodában iszonyú meleg volt éjjel is,klima nélkül ki se lehetett birni!!!ja ,és még mindig elég sok a szúgyog!!!!
drukkolok hogy jó időtök legyen!!!!
mi 3 napra 150euróért béreltünk renault megane tipusú autót,de még ez is alig bírt felmenni a szerpentines utakon!!!!bérlésnél nem árt erre is odafigyelnetek:)
Szia Attila!
Az Iberiában nincs wifi. A Grand Tours másik két Agios Sostison, lévő apartmanházában a Georginában és a Jenny házban viszont van. Megérkezéskor a Georginában lesz az eligazításotok, úgy hogy tudni fogod, hol van. Ott az étterembe, minden fogyasztás nélkül is be lehet ülni, akár internetezni is. A vele szemben lévő Jenny társalgójában is használhatod a wifit.
Üdv: Josza
Először is szeretném megköszöni az összes Fórumozónak a segítséget. Nagyon sok információt kaptam itt, amit hasznosítottam utunk során.
Laganasban voltunk a Marinos apartmanban, a Dias Zeus szervezésében. Az apartman nagyon jó helyen van, csöndes kis utcában közel a Vasso-Nicolas apartmanokhoz. A tengerpart közel, és gyönyörű tiszta tele kagylóval, ahogy azt Zsebkuty is megírta.
Az idő a 11 nap alatt csodás volt, csak a hazaindulás napján borult be. Szúnyogok vannak.
Mi nem fizettünk be fakultatív programra, 3 napra béreltünk egy KIA Picantot 90 euroért, és 3 napra béreltünk quadot.
A Navaggio-nál nagy szerencsénk volt mivel a hajónk simán ki tudott kötni, utastársaktól tudom, hogy az előtte illetve az utánni napokon (például a fakultatív kiránduláson) nagy hullámok voltak ugyhogy madártávlatból látták csak az öblöt.
Én mindenkinek aki szereti a természeti szépségeket csak ajánlani tudom Zakynthost, gyönyörű sziget. És nem hiányoztak az épített műremekek, helyette láthatuk a természet által alkotott műremekeket.
A fotóimat már feltöltöttem, készülök egy beszámolóval is, ha addig bármilyen kérdés van szívesen válaszolok.
Kedves Attila!
Amikről írtam, azokban csak wifi van. A partmenti sétányon, viszont több internet kávézó is van.
Kedves Solya!
Örülök, hogy épségben, sok kellemes emlékkel tértél haza. Aztán,ha kipihented magad és lesz kedved, akor mesélj. Mi mindenre kíváncsiak vagyunk.
Szia,kedves Solya,üdv.itthon!
Nagyon örülök,hogy tetszett a sziget,a szép képeitek is erről árulkodnak.
Az a mondatod,hogy nem hiányoztak az épitett műemlékek,hisz Zantén a természet ,,épiti"a csodás emlékeket,nagyon igaz!
Érdeklődni szeretnék, hogy utazásnál hőkamera van-e a reptéren Zakynthoson? Ferihegyen a kiutazókat is nézik? Csak azért kérdezem mert a lányomnak hőemelkedése van, ha esetleg belázasodna akkor is ki tudna velünk utazni vagy sem? Addig még van 2 nap remélem kikúráljuk.
szia Manonos!!!!igen ,van hőkamera a reptéren Zakynthos-on!!!
ferihegyen ha jól emlékszem nem volt ilyen annak aki kiutazott!!
irigyellek hogy még az utazás előtt álltok,nagyon szép a sziget,sokkot lehet kapni a látványtól!!