Én is azt hittem, már megússzuk... aztán mégsem. Arra hivatkoztak, hogy mikor a katalógus készült, az Euro 267 volt... Utánanéztem, és valóban....Gondoltam, annyira könnyen mégsem fizetek. De kénytelen vagyok. Pont amennyire akciós volt, most annyival több. No comment.
Összeesküvés-elmélet ON:
Elképzelhető, hogy ezt már előre eltervezték... jó akciósan meghirdetik, aztán sajjjjjnos emelni kényszerülnek.
Összeesküvés-elmélet OFF.
Hát igen, ezek a fránya apróbetüs részek. Hát nem tudom, mennyire korrekt. Ha roszmáju lennék azt mondanán, így könnyü akciózni, úgyis utánaigazítjuk az árat. De nem vagyok, így csak a bankosokat szidom.
Sziasztok!
Én június 10-én utazom Moraitikára.Azt szeretném megtudni,hogy Sidarira hogyan tudok átjutni,ha nincs jogsim.Megy oda valami busz vagy .....?Nagyon szeretném megnézni azt mondják nagyon szép hely.
Azért attol szebb, "hogy egy napot megér". Kék busz visz el Korfu városba, onnan van csatlakozás Sidarira. Gyerekeknek nem kell jegy, vagyis tavaj még nem kellett. Menjetek csak nyugodtan, szép a tengerpartja!
Szia lacika én nem akarok veled vitázni de én tavaly sajnos ott nyaraltam nem kivánom sem neked sem másnak,azok a szép angol fiataloktól hemzsegő kedves falu és az utcán berángatos pincérek, nem lehettet végig sétálni a fő utcán hogy ne rángassanak be ott egyek,igyak én még ilyen helyen nem voltam de ezek után nem is megyek
Na, majd kiderül! Attol én nagyobb darab vagyok, hogy csak úgy berángassanak. Tavaj Benitsesben voltunk, ott is álltunk meg tavernák előtt az árakat megnézni, és egyszer már azon vettem észre magunkat, hogy már rendelünk is. Az Angolokról igazad lehet, kritikátlan amit művelnek sokszor, de nem kell velük foglalkozni, el kell őket kerülni ha lehet. Mi azért már nagyon várjuk.