lilianna80!
Azért kicsit sikerült el keserítened! Erről az apartmanról eddig mindenki csak jót írt, mi ugyan a Redinába megyünk és az is biztos, hogy nem vagyunk egyformák és mások az igényeink. Kétségeim így is voltak de most aztán??? nem is tudom, hogy akarok-e ide menni pedig március óta erre várunk!
T.Márta ne hagyd, hogy elvegyék a kedved.
Szerintem is, mindenkinek más az igénye, és éppen ezért is lehet az, hogy minden ember számára más jelentése van a szép és jó szavaknak is.
Számomra mindig a saját véleményem számít.
Ne keseredj el. Biztos jól fogjuk magunkat érezni, főleg ha csak a pozitív dolgokat keressük és vesszük figyelembe.
És végre ki tudunk kapcsolni a hétköznapok mókuskerekéből.
Bocsi ! Nem volt szándékom elvenni senkinek a kedvét !
Nyilván úgy van, ahogy Majoca is írja, mindenkinek
más az igénye.
Az én személyes tapasztalatomra utaltam, összejártam már
Görögországot északtól-délig, kelettől-nyugatig és nyilván egyenleget
vontam. Ez valahol mindenek alatt volt most nekem !
Lehet, hogy Nektek viszont remekül bejön és
csakis ide vágysz ezután !
Ne agyalj ezen előre, lesz itt még más, esetleg pozitív
vélemény is és az majd feldob az út előtt !!
Várd meg a többi kommentelőt is !
Csak pozitívan! én is ezt mondom és nem vetted el a kedvem hiszen a véleményedet mondtad el amit tiszteletbe kell tartani. Lehet mi is ezekkel jövünk haza de remélem . hogy nem!
Mi Nei Poriban és tavaly Sartin is nagyon jól éreztük magunkat. Jó volt a szállás és a part is a többi meg már rajtunk múlik. Azt azért figyelembe kell venni, hogy aki ezekre a helyekre megy az nem a luxust keresi.
Az előző szállások is ár - értékarányosak voltak!
Tiszta elfogadható szállást remélek! és nagyon várjuk az indulást!
Sajnálom, hogy te nem érezted jól magad!
2009.-ben az Alexandros medencére néző első emeleti szobájában voltunk (buszos út), szinte minden új volt hűtő, páraelszívó, rezsó.
2010.-ben szgk-vak voltunk, de itt már hátsó szobát kaptunk, amiből nem éppen szép volt a kilátás, a hűtő is kopottabb volt a páraelszívó is kicsit rozsdás volt, de nem stresszeltük magunkat feleslegesen, és jól éreztük magunkat. Nekem az volt a két nyaralás alapján a tapasztalatom, hogy a jobb elhelyezkedésű szobákat a buszosok kapják a kevésbé jókat pedig az autósok. Egyébként az Alexandrosnak kettő tulajdonosa van, lehet hogy az is számít melyik oldalra kerülsz.
Szerintem ha jól akarod érezni magad, akkor sikerülni fog.
Már lassan egy hete nézem, milyen idő lesz Stavrosban, mire megyünk, egy fent írt linket figyeltem.
De most jöttem rá, hogy az a Stavros nem az a Stavros, ahová megyünk
Ez az igazi:
http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&la=16&gid=734154
Ez már nem ír minden napra esőt.
Szia Nospa!
Megkaptad-e a privát üzenetemet? Sikerült meghoznotok a döntést a picivel kapcsolatban?
Szomorúan olvasgatom a fórumot, mert nagyon kevés a hozzászólás, és ami a legjobban aggaszt, hogy egy vélemény érkezett az Alexandros-ról és az sem a leg kecsegtetőbb. Próbálok pozitív maradni a szálláshoz!
Szeretném kérni, hogy aki feltette az étlapot az tegye fel mégegyszer nagyítva mert sajnos nem sikerül felnagyítanom úgy, hogy kibírjam olvasni.
Megérkeztünk Starosból!
Nagyon jól éreztük magunkat, és mi nem találtuk elkeserítőnek az Alexandros apartmant.
Tiszta volt , bogarakat nem találtunk (szunyoghálót behúztuk).
Edény a főzéshez elég volt, nem akartam 5 fogásos ebédet főzni.
A nyárfa most virágzik, de itthon is.
Az árakról annyit, a zöldségek olcsók, a gyümölcs mint nálunk.
Élmény reggel kimenni a halászokhoz és friss tengei kütyüket vásárolni és elkészíteni.
LANGUSZTA REGGELIRE!!!!! mindenkinek ajánlom.
Szóval nekünk nagyon bejött!!!
Ha valaki többre vágyik fizessen be 5*-os szállodába. (tapasztalat ott sem jobb).
Szerintem sok embernek lakása nincs ilyen mint ez az apartman.
Vasilis nagyon kedves és segítőkész!!!!
AJÁNLOM mindenkine aki pihenni szeretne és a napi pörgésből menekülni egy kis időre.
Üdv.
Jó nyaralást!!!!
Köszi a beszámolódat és örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Mire mi megyünk addigra a nyárfa remélhetőleg már el virágzik. Természetesen nem vagyunk egyformák így mások az igényeink is. Tiszta elfogadható apartman legyen bízom benne, hogy a Redinával sem lesz gond.
Valaki azt írta róla, hogy van szúnyogháló aminek megörültem de ma az irodában azt mondták, hogy nincs!