Ha ugyanúgy szeptember végén mennénk ugyanoda mint tavaly, akkor alig változott az ár az Apollonnál. De időpontot kellett változtatnunk, június közepére vannak jó áraik, de ahol a gyerekkedvezmény érvényesíthető, ott lényegesen magasabbak. Minden attól függ, hogy kinek mi az igénye. Én is szeretem az Apollont. De annyi felé kell alkalmazkodnunk, gyerekkedvezmény legyen 2+1 fős, ne menjünk ugyanoda vissza, meg még sorolhatnám. Sok-sok körülmény miatt megyünk idén mással máshova.
Hát én a Grand Tours árait sokkal jobbnak találom idén mint az Apollon árait.. Megvan a tavalyi katalógusok is.. Van ahol 10 ezerrel emeltek.. De mindenhol volt emelés jó pár ezerrel...
Csatlakozom: én is Apollon -párti vagyok. Az árai meg szerintem jók, nagyon sok utazási iroda csak a szállást kínálja annyiért, mint ők busszal együtt!!! És az apartmanok is jók, amit eddig nekünk képen mutattak, illetve szóban elmondtak, az a valóságnak megfelelt.
Ti kizártatok valamit a listából?
Mi is ugyanezen az időponton Paraliába jutottunk, pedig szigetre jobb lett volna
Egy héttel korábban akartunk menni, de szombaton /kiállítás idején/ már nem volt rá hely.
Mondjuk az tetszett, hogy mikor megérkeztünk is tudtunk még tengerezni, meg mikor indultunk haza, akkor is az egész de. a mienk volt.
2001 óta Apollonozom úgyhogy csak nyugodtan Az idei árai húzósak ? Én inkább az írnám, hogy vettek fel olyan húzós árakkal foglalható szálláshelyeket, amelyek szerintem igen csak a felső réteg pénztárcájának felelnek meg Én ezen nagyon meglepődtem, ha lenne fél millám nyaralásra akkor mondjuk nem Krétára mennék el egy hétre belőle, hanem exotikusabb helyet választanék. Azok a helyek amik a tavalyi katalógusban szerepelnek, van ahol nem emeltek árakat, és ahol emeltek ott is "csak" 1000 max. 2000-re emlékszem
Hmm.. Ez érdekes, mert az Apollon idei évi árai nagyon húzósak:) Ahogyan látom máshol is nagyon kapkodják az utazásokat:) Főleg igaz ez Grand Tours irodára.....