Parga
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 169 170 171 ... 745 746 747   >
Üzenet
  H.apci | #65677 Üzenet | 2008-06-08 20:04:41 | Válasz a #65672. hsz-ra
Félrevezetõen sematikus (pl. a jobb oldalon), de még ez is, pedig a lépcsõt is ábrázolja.

Vio | #65678 Üzenet | 2008-06-08 20:11:14 |
Hát elég vázlatos, de mondjuk Pargán nem is lehet eltévedni. icon_lol.gif
  Zeusz lánya | #65683 Üzenet | 2008-06-08 20:26:12 |
icon_lol.gif SZIASZTOK!!! icon_lol.gif
Tegnap este megérkeztünk, 20 magyar vendég volt Pargán és mindenki egészségesen, élményekben gazdagon tért haza. icon_wink.gif
A 100-as skálán nálam az Aeolus legalább 95-öt ért el, én nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. Parga gyönyörû! icon_biggrin.gif A szlovák vendégek rendkívül kedvesek, barátságosak voltak, a nyelvi nehézségek ellenére is kézzel lábbal igyekeztünk kicsit beszélgetni.
icon_redface.gif Most csak beugrottam köszönni nektek, millió dolgom van még, holnap pedig munka... icon_cry.gif
Kérdezzetek, amire tudok, válaszolok icon_rolleyes.gif
  Kicsiutazo | #65684 Üzenet | 2008-06-08 20:32:05 | Válasz a #65678. hsz-ra Előzmény #65678
Szia Vio!

Látom vannak tapasztalataid Pargával kapcsolatosan.
Azt is láttam, hogy Thassos és Lefkada is tervben van.
Azt hiszem Te vagy az én emberem....icon_smile.gif....mintha képben lennél a görög gyöngyszemekkel kapcsolatosan.icon_smile.gif

Most nézegetem a last minute utakat, és nem tudom eldönteni, mi is legyen!? icon_confused.gif icon_redface.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif
A palettán ott van Parga - Levbos - Zakyntos.
Mivel Thassoson és Lefkadán már voltam, és az utóbbi sziget elvarázsolt, megbabonázott, így elég nehéz más úti célt találni.

Vajon Parga mennyire varázslatos Lefkadához képest?
Vagy Levsbos? (nekem kicsit kopárnak tûnik, és nem érzem az igazi görög filinget a képek alapján)
Esetleg Zakyntos? (az angol tinik tivornyázására nem igazán vagyok vevõ)

Szerinted? Vagy mások szerint?

Köszi a választ.
  Noni | #65687 Üzenet | 2008-06-08 20:41:09 | Válasz a #65684. hsz-ra Előzmény #65684
Szia Kicsiutazó!
Bocs', hogy beleszólok, bár nem vagyok nagy Görögország ismerõ. Elõször megyek ugyanis, Krétára.
A fórum nagy utazói Atosz, Kvalcsi, sõt Zsebkuty barátosném is Lesvosra esküszik. Olvasd el a Lesvos topicot, és lehet, hogy nem lesz számodra sem kérdés, hová menj az idén nyaralni.
Jó böngészést!
noni
  Kicsiutazo | #65688 Üzenet | 2008-06-08 20:42:44 | Válasz a #65687. hsz-ra Előzmény #65687
Szia!

Meglepett a válaszod....de akkor utána nézek még részletesebben.icon_smile.gif

Köszi azért a véleményt.
  Noni | #65691 Üzenet | 2008-06-08 20:47:52 | Válasz a #65688. hsz-ra Előzmény #65688
Miért lepett meg?
Bocs', Vojandit kihagytam a nagy utazók sorából. icon_redface.gif Most láttam, hogy õ is itt van. Biztos fog tudni válaszolni a Lesvossal kapcsolatos kérdéseidre.
(egyébként én is nézegettem Lesvost, Szerintem nagyon is görögös)
  Busaianiko | #65696 Üzenet | 2008-06-08 21:02:19 | Válasz a #65683. hsz-ra Előzmény #65683
Szia Zeuszlánya! Örülök, hogy elégedetten és tele élményekkel értél haza! Annak is örülök, hogy nem okozott Parga csalódást, bár ebben azért majdnem biztos voltam.
Azért ha majd több idõd lesz, és kipihened magad szeretnénk látni fotókat, olvasni élménybeszámolót is tõled.
Addig próbálj meg visszarázódni a mindennapokba. Elárulom nagyon nehéz lesz!!!
Én még hetekig Pargával és a tengerrel álmodtam. Nagyon rossz volt felébredni mindig.
  Kicsiutazo | #65700 Üzenet | 2008-06-08 21:11:25 | Válasz a #65691. hsz-ra Előzmény #65691
Miért lepett meg?
Már csak azért is mert Parga topicban vagyunk!
Na meg azt hiszem mélyen, legbelül nem Lesvos mellé vártam volna ez elsõ voksot.icon_smile.gif

Valahogy Parga és kis édes öblei számomra vonzóbb, csak egy szigethez képest korlátozottabbak a lehetõségek.

Mennyire lehet más településekre kis robogóval eljutni? (fõút mennyire forgalmas, vagy veszélyes?)
Sõt olvastam, hogy fakultatív programként Lefkadára is át lehet menni, csak nem tudom motorral mennyire jó ötlet ez, vagy sem?! icon_rolleyes.gif icon_confused.gif
  Vio | #65702 Üzenet | 2008-06-08 21:16:40 |
Isten hozott itthon újra zeusz lánya!Ne tudd meg már mennyire vártam ezt a bejelentkezést!Örülök, hogy elvarázsolt Parga(bár egy csepp kétségem sem volt felõle, hogy így lesz!)
Pihend ki magad és várjuk a minden részletre kiterjedõ beszámolót!
Ki most az idegenvezetõ?Milyen fakultatívokon voltatok?Idõ milyen volt?
  Kicsiutazo | #65703 Üzenet | 2008-06-08 21:17:01 | Válasz a #65683. hsz-ra Előzmény #65683
Szia!

Élménybeszámolódat kicsit az apartmanok taglalásával is színesítenéd majd?
Ha jövõ héten az Aeolusnál végre eldöntöm, hogy melyik helyre is menjek akkor jó lenne tudni, melyik szálláshellyel járok jól?
Volt magyar idegenvezetõ?
És milyen Parga? Motoros szemmel?

Köszi
  Noni | #65704 Üzenet | 2008-06-08 21:18:41 | Válasz a #65700. hsz-ra Előzmény #65700
Kétségtelen, off voltam egy kicsit. Jó döntést Neked!
  Vio | #65706 Üzenet | 2008-06-08 21:28:47 | Re:
kicsiutazo írta:
Szia Vio!

Látom vannak tapasztalataid Pargával kapcsolatosan.
Azt is láttam, hogy Thassos és Lefkada is tervben van.
Azt hiszem Te vagy az én emberem....icon_smile.gif....mintha képben lennél a görög gyöngyszemekkel kapcsolatosan.icon_smile.gif

Most nézegetem a last minute utakat, és nem tudom eldönteni, mi is legyen!? icon_confused.gif icon_redface.gif icon_rolleyes.gif icon_wink.gif
A palettán ott van Parga - Levbos - Zakyntos.
Mivel Thassoson és Lefkadán már voltam, és az utóbbi sziget elvarázsolt, megbabonázott, így elég nehéz más úti célt találni.

Vajon Parga mennyire varázslatos Lefkadához képest?
Vagy Levsbos? (nekem kicsit kopárnak tûnik, és nem érzem az igazi görög filinget a képek alapján)
Esetleg Zakyntos? (az angol tinik tivornyázására nem igazán vagyok vevõ)

Szerinted? Vagy mások szerint?

Köszi a választ.

Szia!
Zakynthos-t én nem választanám a helyedben, bár nálam is tervben van, de nem most.n Parga nagyon jó választás, mert közel van Lefkada ergo át tudsz ruccanni ha nagyon "honvágyad" van. icon_lol.gif De butaság a kettõt összehasonlítani.
Tündéri kis város és nagyon jó kirándulóhelyek vannak a környéken.Acheron-folyó, Zalongo,Paxos...
Lesbos-ról bevallom nem nagyon tudok semmit én egyenlõre megmaradok a busszal megközelíthetõ szigeteknél(félek a repüléstõl) de azért szoktam olvasgatni a topikját és szerintem nagyon is görögös icon_smile.gif
  Vio | #65708 Üzenet | 2008-06-08 21:31:56 | Re:
kicsiutazo írta:
Szia!

És milyen Parga? Motoros szemmel?

Köszi

Én robogót béreltem és nagyon jól lehet vele közlekedni.Egy nap alatt lementünk több mint 100km-t....Acheron túra icon_lol.gif Nagyon élveztem!
Hányan mennétek?
  Kicsiutazo | #65709 Üzenet | 2008-06-08 21:36:44 | Válasz a #65706. hsz-ra Előzmény #65706
SZia!

Köszönöm a választ.
Lesvos idén biztosan busszal megközelíthetõ....igaz 11,5 órát írnak kompútnak, de az Aeolus kínálatában most nagyon olcsón láttam 17/13-as turnussal. icon_smile.gif

Mesélj Pargról....én csak azt olvastam, hogy a strandokra vagy gyalog vagy vízi taxival lehet átjutni. De a robogózást nem nagyon említik.
Véleményed szerint mennyire lehet Pargán motorral közlekedni?
Lefkadára vezetõ út mennyire forgalmas és veszélyes?
(nem tudom, hogy ilyen szempontokat mennyire tudsz megválaszolni? bocsánat a kérdésekért)
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 169 170 171 ... 745 746 747   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu