Kroly, mi a Dias apartmanban leszünk. Még mindig itt szálltunk meg, egyszer voltunk pár napig az Elektrában. Nem luxusszálló, de arra a pár órára megfelel, amit ott töltünk, és jó helyen van. Bár autóval leszünk, úgyhogy nem gond a távolság!
Szerintem a Ti szállásotok szebb helyen van, de én szeretem, ha van konyha!!! Még 19 nap!!!!!
Csatlakozom Ratiohoz! Bár a bárányt én kihagynám, de ez egyéni választás! De a pékáru, mint ahogy írtam is már, nagyon-nagyon finom!!! De jó már nemsokára én is újra kóstolhatom!!!!
Ratio, de hoznék neked is!!!!
Ratio | #112564 | 2009-08-04 13:33:38 | Válasz a #112557. hsz-ra
Hát kint az alapanyag azért nekünk drága volt (csirke 1500 HUF/kg), viszont a gyros pitában olcsóbb, mint idehaza
Úgyhogy inkább egyetek sok finomságot (bárányt ki ne hagyjátok!) és a helyi pékáru is nagyon finom.
OK! Megugye mindenképpen viszünk Erős Pistát is, mert nincs az a szörnyű étel, amit ne lehetne ehetővé varázsolni vele. Mellesleg nekem is van szakács végzettségem, úgyhogy nem fog ki rajtam....
Kroly, hát akkor semmi gond, ez megoldható szerintem bárhol is vagytok. De egyébként a makrygialosi pékséget ne hagyjátok ki, nagyon finom dolgokat lehet ott kapni, és nagy a választék is!!!
Unatkozni nem fogtok az biztos, de az, hogy mennyire érzitek majd jól magatokat, az ugye tőletek is függ!
Valahol olvastam, lehet, hogy itt a fórumban, hogy aki a jó hangulatot ott keresi, az biztos nem fogja megtalálni, azt magunknak kell kivinni, megteremteni.
Lehet, hogy nem egészen így szólt, de valami hasonlót olvastam, és szerintem igaz.
A főzésről csak annyit, hogy legyen hol, mert ha nem lesz konyhátok, akkor másképp kell megoldanotok az étkezéseket!
Én is abban bízom, hogy élvezetes és tartalmas lesz a Makrigialosi hét. Megugye viszem a csajom is, aki imád főzni, és jól is nyomatja, szóval bízom, hogy nem fogok a 120kg-ból egyetlen dekát sem leadni.
Igazad van kroly mi sem szeretjük az ellátásos üdüléseket, bár mi a kötöttség miatt nem, de azt szeretjük, ha van konyha. Hűtőtök biztos lesz, úgyhogy éhen halni nem fogtok, hisz ott hideget tudtok tárolni. Esténként pedig útrakeltek és ott vannak a tavernák, sőt azt hiszem a hotel alatt is van étterem, bár erre nem mernék megesküdni.
A környéken rengeteg minden van, amit motorral érdemes felkeresnetek, szerintem jó kis nyaralásotok lesz!?
Ellátást nem kértünk, azt mi fogjuk megoldani. Motoron nem sok mindent lehet vinni, úgyhogy azt hiszem, hogy kellően kalandos lesz a mi nyaralásunk. Én valahogy nem szeretem azt, amikor all inclusive az ellátás. Inkább 2 napig nem eszek semmit, minthogy a német nyugdíjasokkal nyomuljak valami szocreál ebédlőbe.
Szia kroly, én ugyan még nem voltam a Bora-Borában, de úgy tudom, hogy sima hotel, azaz nincs konyharésze, bár lehet, hogy van olyan szoba, ahol van, ezt nem tudom, de szerintem kérdezzetek rá.
Egyébként szép helyen van, közvetlenül a tengerparton, és ha motorral lesztek, akkor a távolság sem gond, ugyanis eléggé messze van a falu központjától.
Ha esetleg van olyan szoba, ahol konyha is van, akkor szerintem csak a szokásos dogokat vigyétek, konyharuha, mosogatószivacs, mosogatószer, esetleg pohár, evőeszköz -van, aki csak a sajátját szereti-. Ha nincs konyharész, akkor szerintem nem kell semmit vinni, hisz akkor gondolom lesz ellátásotok.