Sikerült a variálós stádiumból kikecmeregned? Nálunk,hál'az égnek meg van a végleges döntés! Már komolyan tele volt a mokaszinom az egész nyaralósdival!! Megvan az idei uticélotok?
Mostanság nagyon elfoglalt voltam, nem igazán foglalkoztam ezzel.
Szerintem , mivel aug végén megyek, így aug közepéig végleges döntés nem fog születni.
Ismervén magam.
Mi juni 21.-én megyünk Pargára, hatudtok írjatok róla nekem is infot. Jó lenne tudni, Pargáról megy e hajó Korfura, és ha igen mennyiért?Szeretném a drága fakultatív progikat maszek programokkal kiváltani. Köszi elõre is
gabanyin@fxnet.hu
Mi is június 21-én indulunk Pargába busszal, és a Pappas stúdióban szállunk meg.
Fakultatív programok közül leginkább Paxos Antipaxos érdekel, leginkább a kék barlang miatt. Mi is szeretnénk ott körülnézni, hátha olcsóbb, mint az utazási irodában. És robogót is bérelnénk. Ha van valaki nek jó tippje, hogy kitõl béreljünk, azt jó néven venném.
Makrigialoson nyaral most éppen Kriszta35 és Rebeka a családjával. Van kimondottan Makrigialos topic a "Népszerû üdülõhelyek" címszó alatt. Ott biztosan sok infóhoz jutsz majd, ha elolvasod. A "Fotóalbum" rovatot is érdemes megnézni, hiszen vannak fenn képek Makriról.
Helló.
Járt már valaki Skala Fourka-n. Én még nem is hallottam róla amíg az utazási iroda nem ajánlotta. Mi most oda megyünk két hétre. Az eredeti tervünk Evia lett volna, de azt mondták, hogy elég köves-kavicsos a partja. Ráadásul az iroda, amivel eredetileg utazni szerettünk volna, késõn hozta ki az idei ajánlatait.