Sziasztok, tud nekem segíteni abban hogy a kompon a VW T5-ös milyen kategóriának számít (9 személyes ) és szerintetek az alábbi link alapján mennyit fizetek? www.zakynthos.net.gr/english/ferry_en.php
Előre is köszönöm !
ha jól emlékszem -ami nem biztos- volt már róla szó, de...
Pireus-ban a komp jegyet Krétára hogy kell meg venni?
tudom valami "bódék" vannak, de hol és milyen elv alapján árulják (társaság, úticél, stb.)
köszi előre is a választ és a türelmet
Sziasztok!
Vki nem tud vmit Zakynthos-Kefalónia kompról?
Már átolvastam a fórumot,emlékszem hogy vki emllítette...
Már nincs időm átolvasni mégegyszer mert hétfőn indulás
Megköszönném ha lenne vmi...
A komp reggel illetve este jár egyszer (egy nap összesen 2x)
A komp ára egy főnek kb 7 euró körül van egy útra.
Ha csak kirándulni akartok átmenni, érdemes a kirándulós nap előtt kimenni és felmérni a terepet, hol van pontosan a kikötő meg tényleg akkor megy-e amit írnak.
Kefalonián Pessada a kikötő neve, és ott nincs bérlési lehetőség.
Kati!
Megpróbáltam megnyitni az oldalt, vírusos.
7 nap 7 sziget nagyon tetszik, nem tudod ez mennyibe kerül??
Megpróbálom ismét megnyitni az oldalt.
Látom, mégis sikerült megnyitnod az oldalt. Nekem is tetszik a dolog, bár azt hiszem, a szigetekből ennyi idő alatt sokat nem látnánk. Viszont tény, hogy gyönyörű öblöknél és partoknál áll meg a hajó.
10-12 normális embert összeszedni, na ez már kissé reménytelennek tűnik. De talán egyszer?
Bp-Korfu-Bp wizzairrel 30 000 Ft.
Egy hét hajókázás 12 baráttal (már 6 fő megvan), fejenként 87 000 Ft
Eltölteni még 6 napot Korfun egy olcsó studióban kb. 23 000 Ft/fő.
Így egy két hetes nyaralás fejenként 140 000 Ft, és a legszebb öblökben/strandoknál pancsolsz, meseszép képeket csinálsz, és baromijól érzed magad.
Ha belegondolsz: mi Kefalonián 14 000 Ft-ot fizettünk a hajókirándulásért fejenként és nem meseszép partnál álltunk meg és csak 6-8 órát voltunk úton.
Ha azt veszed olyan minta 7 napra befizetnél minden napra egy fakultatívot, csak sokkal olcsóbb
És az élmény...
Teljesen bepörögtem...
Most látom, hogy csak 8-10 férőhely van Jajj, így drágább lenne
Sziasztok !
Krétáról szeretnék Santorinire átkelni, meg tudom venni a jegyet a kikötőben, vagy érdemes online foglalni ? Vasárnap indulunk, kérném a segítségeteket
Előre is köszi
Elvileg megveheted ott is a jegyet, de én előre venném meg, biztos ami biztos.
Habár Miloson mivel nem jött a gyorskomp, ezért a hagyományos komp indulása előtt másfél órával vettünk arra jegyet a másik jegy árát meg visszaadták.
Szóval elvileg meg lehet venni ott is...