Mi az Alexandros Palaceba leszünk. Nem volt választási lehetőségünk, mivel az Apollonnál ez az egy apartman van, de a medencének örülünk, mert Sartiban is volt és nagy hasznát vettük.
Szia !
Olvastam amit írtál.Mi már 2x voltunk az Alexandrosban.Nagyon klassz hely.Szép,TISZTA!!!!.Mindennel fel van szerelve.Klíma is van benne.
Kívánok kellemes pihenést!Jó időt!!!!
Zs.
Szia Kszifiasz!
Az Alexandros nagyon klassz hely.Csendes a környéke.Maga az apartman szép,TISZTA.jól felszerelt.Klímás.Mi már 2x voltunk ott.
Kívánok jó pihenést!
Renault | #167280 | 2011-06-26 17:56:52 | Válasz a #167245. hsz-ra
Szia
Én 2009 ben voltam ott akkor azért voltak felszerelésben hiányosságok .
De biztos azóta kijavitották
Csendes , jó parkirózás , medence , ezek viszont pozitiv dolgok
Sziasztok.
Sandorzsoki. Renault.
Köszi az infót, reméljük minden rendben lesz. Sokat vissza olvastam, de nagyon vegyesek a hozzászólások. Én azért is jól fogom magam érezni. Inkább azt mondjátok meg, mit érdemes megnézni a környéken autóval. Gondolok itt 30-40 km-es távon belül. Vourvourou tól Sarti felé ok.Előre is köszi.
Renault | #167303 | 2011-06-26 19:28:03 | Válasz a #167292. hsz-ra
Szia
Nekünk is ott javasolták mennyünk ell OLYMPIADA BEACH -ra nagyon tetszet.
Kb 20 km re van déli irányba.
Mi elmentünk Kavala ,Thassos szigetre + Phillipi de ezek már kicsit meszeb vannak.
Biztos jó lesz pozitivan kell nézni és nagyon sok szép hely van ott amit fel lehet fedezni
Kszifiasz!
Látod át néztem ide is,mivel Te most itt pörögsz,de kösz ,hogy a másik oldalon is gondoltál rám!
Nem tudom megemészteni:két nyaralás 2 hónapon belül!!!!????