Szia,
kevés görög sziget van egymással komppal összekötve, ez a kettő nincs. Zakinthosból át kell kompozni Kilinibe, gyakoriak a járatok, majd eljutni egy busszal vagy valamivel Patraba. Onnan meg vannak kompjáratok Korfura.
Nézd itt a Korfui járatokat:
http://www.ferries-greece.com/gr/greek_islands/ionian/corfu_ferries/corfu.asp
Nagyon-nagyon köszönöm a segítséget!!!!
Patrasból összesen egy főre 40 euró a kompköltség júliusban, és éjszaka megy a komp, így nem kell szállásért fizetni éjszakára, szóval nagyon szuper ötlet.
Nagyon sokat segítettél, úgy örülök
És mégegyszer köszönöm!!!!
Majd kiderítem, hogy Killiniből hogyan lehet eljutni Patrasba.
Sziasztok!
2010. nyarára tervezzük az utazást Zakynthosra 5 fővel, saját csónakkal. (A terv szerint a sziget körbehajózása lenne a cél helyenként kempingezve) Ha esetleg tud valaki közületek infót arról, hogy hol lehet díjmentesen, büntetlenül csónakot vízre helyezni (betonos vagy aszfaltos rész), azt nagyon megköszönném. Esetleg ha valaki tisztában van a helyi vizihatóságok előírásaival saját csónakot, parttávolságot, sebességet illetően, vagy bármilyen íratlan szabályt illetően (kempingezést is figyelembe véve!), szívesen venném, ha megosztaná velünk.
Ha valakit érdekel sok infónk van Sarti-ról! Szívesen válaszolunk bármilyen kérdésre:)
Hello mindenkinek,mi biztosan megyünk de csak 2010-ben, vw-busszal,(4 hely van kiadó), ha valaki csatlakozna vagy lenne kedve, szivesen válaszolok e-mailban.Motorcsónakot is viszek ezzel körbe szeretném utazni a szigetet.(10 személyes merevaljú gumicsónak)
Szilvi nevében nem tudok nyilatkozni, majd biztos ír ide, de Ők inkább magánszervezés pártiak.
Persze a főszezonnal az a gond, hogy egy olcsó last minute ajánlat icipicivel kevesebbre jöhet ki mint a magánszervezés.
Nyáron figyelemmel kísértem az ajánlatokat, és a legjobb ár az 40-50 ezer Ft + illeték (30ezer) volt. Persze ez kivételesnek számított, mert Zakynthost általában 60-80 ezer + illetékért adják akciósan is. Ilyen esetben a magánszervezés olcsóbb.
Szia firkamanó, csak 1 kérdés a 60-80.000 huf +(illeték) mire vonatkozik és hány éjszaka?? bocsika de zakynthossal kapcsolatban eléggé tapasztalatlan vagyok.
Jogos a kérdés!
Így magasabb áron a 10-12 napos turnusok a jellemzők.
Azonban láttam már 7 éjszakás megoldást is.
Amikor mi először voltunk ezen a szigeten, irodával, akkor 12 nap 130-140 ezerbe került mindennel együtt. (útiktg, szállás, biztosítás). Ellátás nélkül. Ja, és first minute akcióban fizettem be, medencés helyre.
Most magunknak szervezzük az utat, 2 hét 2 nap lesz a nyaralás, minden útiktg és szállással együtt 140 ezerbe fog kerülni, de Leszünk Rodoszon, Athénban (2 nap), és Zakynthoson.
Mindegyik szigeten medencés szállásunk lesz. Június utolsó és július első hetében megyünk, ez még előszezon, azért olcsóbb.