Tavaly voltam az Aethrion apartmanban Skala Potamiában. Csendes környezetben, jó helyen van. Kicsit távolabb van a központtól, de nem hiányzik, mert minden van a közelben. Viszont a faluhoz, a Golden Beachoz közel van. Nagyon jó gyalogos kirándulási lehetőségek vannak. Az apartman szép, új, és ami a lényeg a szobák teraszai úgy vannak elhelyezve, hogy a szomszéd nem lát a tányérodba. Ha társultok valakivel az utazás során, kérjetek olyan szobát ahol a teraszt nem fal választja el. Remek nagy teraszos szobák vannak. A tenger közel van, a part homokos az egész nagyon természetes, mert még homok dünék is vannak. A szoba szokásos, a szintén szokásos, kevés edénnyel, viszont van/volt vizforraló. Törölköző, WC papir van, takaritás is hetente 1x.
Jó nyaralást! vikso
Szia Vikso.
Nagyon köszönöm. Választási lehetőségem nincs, ugyanis ketten megyünk. Állitólag a két fős a földszinten van. De biztos vagyok benne, hogy jó lesz. Attól tartok kevés lesz az egy hét.
Szia!
Nagyon ismerem, hogy mennyi az annyi Az egy hét is tökéletes, jó időben tenger parton.
Még annyit, hogy háziak /fiatal férfi, és anyukája/ általában ott tartozkodnak, de nem ott laknak. Az udvaron van egy kb. 10 személyes nyitott, és fedett épületféleség. Nagyobb társaságok szokták igénybe venni, az én ottlétem alatt csend volt. Közben eszembe jutott, 2x2 személyes szobákban voltunk, és magasföldszinten voltak a szobák.
Szia Vikso.
Az jó szeretem a csendet, és a nyugit. Körbe szeretném járni az egész szigetet, ahoz lesz kevés az egy hét. Ha más nem lesz maradok még a hétvégén. Csak találok kiadó szobát két napra.
kszifiasz!
Szerintem az Aethrion nagyon jó választás. A fszinti szobákat tavaly már nem adták ki csak kisgyerekes görögöknek. (Egyébként egy teljesen szimmetrikus ikerház. Egy testvérpár működteti. Az I. részt a lánytestvér, a II. részt a fiú, Grigorinak hívják. II. sz. Aethrionról írok, mert a másikba nem szoktak magyarok lenni.). A fszinten 2 db 3 ágya s stúdió és 1 db. 4 ágyas, 2 légterű apartman van. Mi tavaly 4 ágyasba voltunk hárman az első emeleten. 2009-ben meg a fszinten. A másodikon lévő szobák teraszáról látni a tengert.
Az öböl legjobb partszakasza pár száz méter. Skala Poatmia kp-ja kb fél óra kényelmes sétával. Végig lehet menni a parton is, tehát nagyon szuper. Ha nem akartok egy-egy vacsi vagy ebéd kedvéért a kp-ba bemenni, alig 150-200 méterre már több taverna és bolt is van. Ajánlom a beszámolómat, képek is vannak benne.
Szia Fazika.
Nagyon köszönöm. De lenne még kérdésem. A 2009-es albumba az 56-os képen látható egy sziget. Az milyen sziget? A másik kérdés, hol tudok olyan naplementét fényképezni ahol a tengerbe megy le a nap? Persze ha van ilyen.
Az a kis sziget a Paradiso beachnél van, ill. pont szembe. Lakatlan. Nem tudom a nevét
Skala Potamia a sziget keleti részén van, tehát a napnyugtához a nyugati oldal kell. Pl. Skala Prinos, Skala Maries, ill. a nyugati parton lévő települések, kikötők. Nem tudom, hogy honnan lehet jobban látni.
Most foglaltam szállást Thassoson, Koinyra-n (Pension Giannis apartmanban). Járt már itt esetleg valaki? Mekkora ez a falucska? Gondolom nem túl nagy, nem sok mindent találtam róla a neten..
Remélem, pékség, üzletek azért vannak.. Segítsetek, légyszi!! Ha nagyon kihalt ez a rész, vagy az apartman a "puszta" közepén van, még le lehet mondani...
Most foglaltam szállást Thassoson, Koinyra-n (Pension Giannis apartmanban). Járt már itt esetleg valaki? Mekkora ez a falucska? Gondolom nem túl nagy, nem sok mindent találtam róla a neten..
Remélem, pékség, üzletek azért vannak.. Segítsetek, légyszi!! Ha nagyon kihalt ez a rész, vagy az apartman a "puszta" közepén van, még le lehet mondani...
Köszönöm!
Szia! Inkább Kinira néven ismert a falu. Valóban nem túl nagy. A szigetkerülő út áthalad a falun. Én csak ennyit láttam belőle. Skala Potamia és Aliki között van a település (már ha ez segít valamit).
Nagyon szépen köszönöm az infót!!! )
És Skala Potmai-ról eseteleg valamit?? Itt lenne a második hét..
Nagyon szépnek tűnik!!! És a környező strandok is. Sétálóutca van? Ezt meg tudja mondani valaki???
Skala Potamia sokkal jobb lesz, mint Kinira.
Kinirán "sétáló utca" biztosan nincs, Skala Potamián van.
Ha autóval mentek, akkor a kettő nagyon közel van egymáshoz.