Szia cicmarek!
Azt nem kérdeztem, hogy melyik apartmant kapták de ha megtudom akkor szólok:-)Olyan jó nektek, hogy már tudjátok....mi meg még csak találgatunk..
Szia Lililuca!
Az ismerösödék azzal a géppel jönnek haza amivel mi megyünk ki.
Egyébként bejött az elméletem, találgatásom. Vagy a véletlenek sora? Gondoltam, hogy Kefalóniát kapjuk, ez az utazás indul a héten a legkorábban és akcióba hirdetik.
Amikor majd Ti utaztok, akkor pedig Én fogok búslakodni, hogy az Én nyaralásom már elmúlt, de szép élményeim és képeim lesznek, amit a fórumosokkal is megosztok.
Mindenben igazat adok neked, de azért írtam hogy ne várjunk csodát mert általában a nagyon olcsó buszos last minute utaknál az épp üresen maradt helyeket is feltöltik emberekkel az összes buszon ami görögbe megy (függetlenül az utazási irodától). Ezért nem meglepő ha mondjuk az Ibusznál fizetsz be az utra és odafele a Németh travel buszával mész viszont hazafele a Grand tours és az Apollontravel buszaival jössz Thesszaloniki és esetleg Szegedi átszállással. Ez ezért is annyi amennyi. Ezzel arra gondoltam hogy a hátamon feláll a szőr az olyan emberektől akik befizetnek Jún. közepén 19 ezerért egy buszos útra és ha ilyenek megtörténnek akkor nagyon nem tetszik nekik. Abba azért törödjön bele mindenki hogy 19 ezerért nem fog királyi utazásban résztvenni és 5 csillagos szállodában lakni......... De aki minderre felkészül és nem bánja, az nagyon olcsón el tud jutni nagyon szép helyekre. Csak ennyit akartam..........
SZia Cicmarek!
Szerinted mi hova megyünk?Hát ha ezt is megérzed
HA be jön majd megírom
Azt én is néztem, hogy az összes turnusnál Kefalonia az első....de pl Krétára is Rodosra is hirdetnek akciót tehát nekem gőzöm sincs mi lesz az esélyesebb...Nagyon szép apartmanba mentek:-)Nekem Kefalonián az a szállás tetszik a legjobban az ibusz kínálatai közül
Tud valaki valamit a Walter Travel ről? 3 napja nem válaszólnak az e-mailemre pedig már odáig jutottunk, hogy visszaigazolták a foglalást. Telefon állandóan foglalt.
Asszem nem ők lesznek a nekem való iroda.
Az e-mailedet megkapták? Mert velem előfordult régebben, h freemail-es címről küldtem fontos levelet és nem kapta meg a címzett.
A fax számukat nem próbáltad, h hívható-e?
D.
Na talán megoldódik. Sikerült kideríteni, hogy akivel én eddig leveleztem az csak besegít és éppen beteg.(ettől még valaki írhatott volna hamár megnézték a levelemet )
Szia Lililuca!
Tényleg szép a villa ahova megyünk, remélem kint is ilyen szépnek látom majd.
Majd utazásod előtt megbeszéljük, hogy sztem hova fogtok menni.
Nektek is csak Görögo maradt bent? A többit kizártátok?
Te hova mennél, Ti hány főre fizettetek?
Mi 3főre fizettük, 3 felnőtt, vagyis 16éves a lányom és Őt már felnőttnek számítják, ezért kicsi pótágyat nem adhatnak, ezért könnyebb volt az apartmanok kizárása, de lehet hogy tényleg mind a véletlenen múlott. De azért örülök, hogy így alakult.
Szia Cicmarek!
Hát mi Bulgáriát és Olympos riviérát zártuk ki így Málta maradt bent kakukk tojásnak
Málta is gyönyörű de én azért inkább Görögo.-ba mennék
Mi ketten megyünk a párommal.Ha hazaértetek mindenképp mesélj meg a képeket is nagyon várom:-)
Hát én úgy vagyok vele ha már repcsivel megyünk és ilyen olcsón akkor minél messzebb szeretnék menni:-)
Mondjuk Kréta vagy Rodos.....De szerintem kicsi az esély mert Rodoson csak 1 partmanjuk van Krétán meg csak 2
Szia Lililuca!
Nekem a Málta-i apartmanuk nem tetszett, ezért is zártuk ki, de lehet hogy élőben sokkal szebb. Sztem szigetet kaptok, ill kap mindenki, mert ahova megy busz is, az jobban elfogy. Persze, hogy küldök képet.
Igen, igazad van Chalkidikire meg Olympos riviérára mindenki busszal vagy kocsival megy.....esélyesebb a sziget:-)
A máltai apartman nekem sem tetszett de én semmiképp nem akartam az Olympos riviérára meg Bulgáriába menni....Így maradt bent Málta de viszont ott is csak 1 apartman van...hát ha nem oda megyünk:-)
Valamiért én azt érzem Korfu de oda valahogy nem vágyom annyira...
Csak egy ismerősöm van aki Kefalóniára mengy:-)
A prémium viszont nem biztos, hogy Görögo. ott azt hiszem csak Ciprus van a többi mind más....Hát mi ketten megyünk annyiért mint egy embernek a prémium:-)
De az is nagyon megéri....Pl Costa del sol nagyon drága kb fele annyiért lehet így oda menni:-))