Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 172 173 174 ... 800 801 802   >
Üzenet
  Ostor67 | #37072 Üzenet | 2007-07-18 17:31:17 |
Grand Tours, és csak ez az egy apartman amelyik kér az egész katalógusban, de csak itt volt hely icon_smile.gif
Billy's apartman a Caravel mellett...
  Kuttus | #37074 Üzenet | 2007-07-18 17:33:03 |
Azt én is láttam a Grand Tours katalógusban, hogy ott kérnek kauciót.
Amúgy szerintem sem olcsóbb a vámmentes bolt...én is arra számítottam, hogy hûûû olcsóbb lesz, de aztán koppanás volt!!
  Kriszta35 | #37078 Üzenet | 2007-07-18 17:46:08 | Válasz a #37069. hsz-ra Előzmény #37069
Ha az Atlantisra gondolsz, nem kérnek kaukciót, legalábbis mi júliusban nem fizettünk, pedig 2 hetet voltunk ott. A tulaj meg tök rendes pasi.

Ja most látom, hogy a Billyst írtad. Szóval ha mi nem fizetünk, szerintem ott se kell.
  H.apci | #37080 Üzenet | 2007-07-18 17:48:57 |
nikilett írta:
Sziasztok!

A Panoráma Tourssal 30-án indulunk Paraliára. Már voltunk többször is, de most az Ariti Apartmanban leszünk, és így hirtelen nem nagyon tudom betájolni...
A templomtól merre, milyen messze van? Saját tapasztalat az apartmanról???

Elõre is köszi! icon_biggrin.gif

Hátha ez segít: https://www.hellasz.hu/forum/v.....c&start=90
De ha kotorsz a neten, van fénykép is. icon_wink.gif
  Rebeka | #37081 Üzenet | 2007-07-18 17:51:14 |
Nos a vámmentes bolt valóban nem feltétlenül olcsóbb, pláne a Paraliai árakhoz képest. Bár mondjuk mi az 5*-os 0,7-es Metaxát talán olcsóbban vettük valamelyest, de az sem biztos. Azt határozottan tudom, hogy a 3l-es, csapos kiszerelés talán 10 centtel volt itt olcsóbb mint Parálián ( 49,9 euro icon_lol.gif ) De itt egymás mellett több féle kiszerelés található és nem utolsó sorban kártyával fizethetsz. Márpedig a kártyával való fizetéskor ugye jobb a váltási árfolyam, plussz nem kell kinn takarékoskodni a valutával esetlen pénzt kivenni automatából jó pénzért. Nekünk amúgy is szívfájdalmunk volt kinn, hogy a görögök nagyon nem szeretik a kártyahasználatot valamiért. Próbálkozásaink színhelyein kevés helyen találtunk terminált. Pedig nálunk már a kisebb boltokban is elfogadják a kártyát. icon_confused.gif Bár lehet, hogy mi jártunk nem megfelelõ helyeken. icon_confused.gif
  Erici | #37082 Üzenet | 2007-07-18 17:53:09 |
A Duty free boltban 1 Euroval volt olcsóbb a Metaxa 5* 7 dl-es, mint Paralián.
Mi vettünk ott Parthenon 5* 7 dl-es itókát- mondták, hogy hasonló, mint a Metaxa, csak jóval olcsóbb. Sajna az árára nem emlékszem, a faterom szerint jó. Literes Ouzo is olcsóbb volt.
Aki cigizik-az jól jár Pall Mall cigaretta- a narancssárga kiszereléstõl kezdve (gyenge fehér nincs) nem volt 10 Euro. A buszosok bemondják, hogy ennyit, meg ennyit lehet kivinni az országból. Mi nem rezonáltunk, vettünk vagy 6 csíkkal... a kutya se nézte meg, hogy mi van a fejünk fölé rakva.
  Rebeka | #37083 Üzenet | 2007-07-18 18:02:26 |
A Parthenon 5* 7 dl-es azt hiszem 5,5 euro volt, mi is hoztunk "pár" üveggel. icon_wink.gif Nálunk is azt mondják a szakértõk, hogy közel azonos minõség. Hát én nem iszom egyiket sem, kimondottan ouzo párti vagyok, hoztam is annyit, hogy jóideig kitartson. icon_wink.gif Elég érdekes volt bepakolni az üvegeket a két határ között a fullos autóba. icon_lol.gif Amikor aztán a magyar vámos megkérdezte, van-e jövedékköteles áru nálunk mosolyogtam a férjem válaszán: csak a kötelezõ, Metaxa és Ouzó. Azt persze nem mondta mekkora mennyiségben, de nem is keresték.
Barátaink hoztak cigit is (Pall Mall), õk azt mondták a magyar ár töredékét fizették.
  Erikaszi | #37099 Üzenet | 2007-07-18 19:17:16 |
Sziasztok otthoniak! icon_biggrin.gif Masodik napja, h itt vagyunk, de most mar megertem azokat, akik minden evbe idevagynak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi haza sem akarunk menni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! icon_biggrin.gif
Nagyon nagyon jo ido van, a viz kristalytiszta, mi mindent tisztanak talaltunk! Holnap megyunk a Meteorakhoz,penteken pedig a Skyathosz szigetre!!!!!!!!!!!!! Kerdeztuk, h milyen igy a sziget a sok tuz utan, de az idegenvezeto azt mondta, h ez a resz nem serult, ahova pontosan menni fogunk! A gyroszrol csak annyit,h megtalaltuk a Fradis gyroszt, ott ettem eloszor, de aztan ajanlottak egy sokkal jobbat, utana van par haznyira!!!!!!!!! Az Alfa fagyi tenyleg isteni, es hatalmas adagot adnak,bar 2 gomb 2 euro, de meg igy is megeri! Nah asszem ennyi, ez a billentyuzet borzaszto... : D Hosszabban, majd ha hazaertunk, bar ha talalunk vmi okos kis kibujot meg kell szokni az itteni billenyuzetet icon_biggrin.gif Puszi mindenkinek!
  Kuttus | #37100 Üzenet | 2007-07-18 19:20:02 |
Erikaszi!! Mi a neve az idegenvezetõnek? icon_biggrin.gif
  Dlia | #37101 Üzenet | 2007-07-18 19:32:33 |
Jaj de jóóó, hogy van Skiathos!!!!!!!!!!! Köszi Erikaszi a jó hirt!!! icon_biggrin.gif Jó nyaralást!
  Ostor67 | #37112 Üzenet | 2007-07-18 21:11:09 |
segítségeteket kérem, ismét...fotóalbumok között láttam egy éjszakai képet arról a kinti irodáról, ahol a fakultatív programokat be lehet fizetni, mert a mi utazási irodánk nem indít, sem Skiathos, sem Olympos túrát sem, na mármost ezek valamelyikéért szívesen elcserélném a görög est programomat, vagy a kalózhajókázást ... icon_smile.gif
jah a kérdésem majdnem elfelejtettem, ezeket ott be lehet fizetni?
  Barbageorgopulosz | #37113 Üzenet | 2007-07-18 21:26:22 |
ostor67 írta:
segítségeteket kérem, ismét...fotóalbumok között láttam egy éjszakai képet arról a kinti irodáról, ahol a fakultatív programokat be lehet fizetni, mert a mi utazási irodánk nem indít, sem Skiathos, sem Olympos túrát sem, na mármost ezek valamelyikéért szívesen elcserélném a görög est programomat, vagy a kalózhajókázást ... icon_smile.gif
jah a kérdésem majdnem elfelejtettem, ezeket ott be lehet fizetni?

Szinte mindegyik irodában be lehet fizetni a programokra. És érdemes is kint, mert olcsóbb. Nézz meg, több irodát is, mert még ott is vannak eltérések. Ja, és ha lehet, magyar idegenvezetõjük legyen. icon_wink.gif
  Myra | #37147 Üzenet | 2007-07-19 07:24:59 |
A vámmentes bolt cigi árait nem figyeltem, mi nem dohányzunk, tehtá biztos igazatok van az olcsó ár miatt. Végre valami, ami olcsóbb icon_wink.gif

Erikaszi, örülök, hogy ilyen jól érzed kint magad, ez szuper!!!! S az is, hogy szép tiszta a víz, tényleg csak picit kell arrébb menni ahhoz, hogy kristálytiszta legyen.
Nagyon jó nyaralást kívánok Nektek továbbra is!!! Köszi, hogy jelentkeztél, kedves Tõled.

Dlia és Ostor, kellemes utat és felejthetetlen nyaralást Nektek!!!
  Zsuli37 | #37153 Üzenet | 2007-07-19 08:19:23 |
Szia H.apci!
Vagy 4 éve voltunk az Aritiban, szerintem klassz kis apartman.Kicsit bentebb van a parttól (kb100m), dehát ez nem távolság. Szerintem. Emlékezetem szerint az elsõn voltunk jó tágas erkélye volt ( utálom a kis erkélyeket,voltunk olyanba ahol szinte "nyomorogtunk") éshát tiszta, rendes kis apartman. A bejáratnál van egy kis nyitott pihenõ rész, itt le lehet ülni, de bent is van egy kis társalgó, ugyanitt bár is van. Szóval szerintem nem fogtok csalódni. Vannak fotók is csak sajnos ezek még nem digitálisak, annyira meg nem értek hozzá, hogy hogyan kell feltenni. Jó nyaralást kivánok nektek.
Ja , hogy hova esik azt hirtelen én sem tudom megmondani , de a központban van az biztos. icon_cool.gif
  H.apci | #37155 Üzenet | 2007-07-19 09:09:21 |
zsuli37!

Köszi, de sajnos nem mi megyünk, hanem nikilett (ld. kicsit feljebb)! icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 172 173 174 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu