Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 172 173 174 ... 536 537 538   >
Üzenet
  Breki1 | #90177 Üzenet | 2009-02-12 21:55:23 |
Maria-t én meggondolnám

Érdemes elolvasni miket írtak róla korábban
http://www.ongo.hu/elmenybeszamolok/2218

Én csak kívülről láttam, de utitársaink laktak ott, szerintem van sokkal jobb
  Gregus.sandor | #90180 Üzenet | 2009-02-12 23:11:03 | Válasz a #90177. hsz-ra Előzmény #90177
Köszi Breki1, utánanézek jobban.
  Cserrobi | #90181 Üzenet | 2009-02-13 06:18:05 |
gregus.sandor írta:
Üdv Mindenkinek! előttem utazok tapasztalatait élménybeszámolóit.

Szia!!!
Hát arra azért még egy kicsit várni kell...

Neked megígérem hogy írni fogok egy kicsit icon_wink.gif

Üdv:Robi
  Breki1 | #90182 Üzenet | 2009-02-13 08:11:24 | Válasz a #90180. hsz-ra Előzmény #90180
Én jópárszor leírtam itt a tapasztalataimat arról a két helyről ahol voltam.

Ha végigolvastam a fórumot tudod mik ezek.
Nem akarom újra ajánlgatni, hiszen a többit nem mind ismerem, van amelyiket csak kivülről láttam vagy kint megismert ismerősök voltak benne.

Annyit mondhatok, míg mi szinte maximálisan meg voltunk elégedve főleg az első helyen, addig akkor kint lévő főleg Apollon-os utitársain sokat panaszkodtak szálláshelyeikre.

Általánosságban két év tapasztalata alapján azt mondhatom, hogy IBUSZ-os és GRAND-os szálláshelyek megbízhatóbbak, de az idei kínálatot még nem ismerem.

Nekem a Maria elhelyezkedése nem tetszik, ha jól tudom az a kikötői strandhoz van közel a főutca mellett nem közvetlen a parton, de majd a lányok kijavítanak ha rosszul tudom.

Ezen a részen nekem inkább a part menti nyaralók tetszenek
DE ez szubjektív.

A másik fórumon pedig a Demost kérdezték az pedig ha jól tudom fent van a hegyen sztem ilyet sem célszerű választani.

DE hallgassatok a csajokra ők biztos a legmegfelelőbbet fogják ajánlani.
Tavalyi-t is Kriszta ajánlotta nekem és nem bántam meg sőt mindenkinek ajánlani tudom.

Bocsi, hogy beledumáltam icon_wink.gif
  Krisztakriszta | #90184 Üzenet | 2009-02-13 08:43:48 | Válasz a #90176. hsz-ra Előzmény #90176
szia
igen benne lesz mind a ketto a Maria es a Thetis is es mindenfelekeppen azt ajanlanam hogy foglald be az utadat az utazas kiallitason ha ki tudsz jonni mert kapsz ra kedvezmenyt.
Szerintem nincs semmi baj a Mariaval ugye mondtuk hogy mindig van aki elegedetlenkedik ha oda mentek jelezzetek hogy emeleti szokbat kertek gyonyoru a kilatas a Romvi szigetre es a kikotore de a nagystrandtol valoban kb.20 perc seta a kikotoi strandtol viszont kb.3 perc.Ez mind attol fugg te hol akarsz furcsizni .
En szivem szerint a Thetist ajanlom ketsegen kivul az volt az tavalyi nyar slagere minden szoba tengerre nez de azert kerjetek ott is emeletit mert onnan mindig jobb a kilatas.
Szeptemberben valoban nincs mar akkora hoseg de azert meg jo meleg van es az arak is baratsagosabbak en azt mondanam hogy a Thetisben a luxus apartman a legjobb es annyival azert nem dragabb mint a tobbi.
Egyebkent a katalogus is az Utazas Kiallitasra szokott megjelenni.
Udv
Kriszta
  Krisztakriszta | #90186 Üzenet | 2009-02-13 09:05:01 | Válasz a #90182. hsz-ra Előzmény #90182
szia Breki
szoval a Demos kb.200 meterre van a parttol (baratok kozott is max. 5 perc ) es egy egeszen kicsit kell menni folfele az uton arrol hogy fonn lenne a hegyen szo sincs , a Maria pedig 3 perc a tengertol a kikoto mellett van ahogy irtam gyonyoru kilatassal .Irtak hogy nincs parkoloja ez igaz nem minden apartmannak van viszont a Maria pont az egyik legszerencsesebb ebbol a szempontbol hiszen 50 meterre van a kikotoi nagy parkolo amely egyben Tolo legnagyobb parkoloja .
A melegvizrol annyit hogy mint ahogy altalaban a gorog apartmanoknal itt is a teton elhelyezett tartalyt melegiti a nap es elofordulhat neha hogy kifogy a melegviz ilyenkor csak szolni kell a a tulajnak aki azonnal bekapcsolja a bojlert es 10 perc mulva van melegviz.
Mi ugye itt vagyunk egesz nyaron es folyamatosan tartjuk a kapcsolatot az emberekkel es meg kell hogy mondjam hogy kifejezetten kevesen panaszkodtak barmire is a felmerulo gondok pedig szinte majdnem mindig aprosagok voltak amit gyorsan megoldottunk.
ezek azonban elkerulhetetlenek mint az elet barmely mas teruleten is
A Marinanak mondtam hogy nagyon jol ereztetek magatokat a Kyantiban es nagyon orult neki!
  Krisztakriszta | #90187 Üzenet | 2009-02-13 09:12:29 | Válasz a #90176. hsz-ra Előzmény #90176
ja igen ezt elfelejtettem irni semmifelekeppen se foglajatok a szezon kozepen mert konnyen elofordulhat hogy mar nem tudjatok kivalasztani hogy hava szertenetek menni akarmelyik apartman mellett dontotok is.
az Eleana uj a Grandnal kozvetlenul tengerparti es minden szobaja tengerre is nez biztos sokan valasztjak majd tehat ha emellett dontotok azt is erdemes minel hamarabb lefoglalni az a tuti ami biztos alapon icon_lol.gif
  Cserrobi | #90188 Üzenet | 2009-02-13 09:40:37 | Re:
krisztakriszta írta:
szia
Thetisben a luxus apartman a legjobb es annyival azert nem dragabb mint a tobbi.
Egyebkent a katalogus is az Utazas Kiallitasra szokott megjelenni.
Udv
Kriszta

Szia Kriszta!!!!!

Van ebbe valami amit mondasz vagy írsz!!!!
Mi is mokor érdeklödtünk az IBUSZ-nál január közepén akkor nekünk is azt mondtál hogy ez a legjobb szállás és ha ezt választanánk akkor ne sokat habozzunk mert elviszik az orrunk elöl..

Így hát gyorsan döntöttünk is és január végén le is foglaltuk még a tavalyi áron...
Remélem jó döntés volt!!!!!!????
És hála Ágnesnek még tranzitszállást is találtunk aminek nagyon örültünk mert így nem kell egy valaggal lemenni Toloba...
És egy kicsit tudunk nosztalgiátni Platamonaszba és Nei Poriba is icon_lol.gif

Szerintem aki Tolot válassza az ne habozzon mert az utazási kiállításig lehet hogy eladnak minden luxus apartmant a Thetisbe...

Ödv:Robi
  Krisztakriszta | #90190 Üzenet | 2009-02-13 09:54:15 | Válasz a #90188. hsz-ra Előzmény #90188
szia
igen igazad van aki tudja hogy hova akar menni az minel elobb befoglaljka annal jobb esellyel indul hogy azt is kapja amit akar
sajnos most mar a tavalyi arak nincsenek februar 1 tol 8 % kal emelkedtek az arak viszont az Utazason lehet 5 -10 % kedvezmenyt is kapni.
A Thetis Luxusbol csak ketto darab van sajnos ezert viszomylag hamar elmegy.
Ezek szerint nyaron talalkozunk mar en is nagyon varom a nyarat foleg most mert ma kutya hideg van lehet vagy 5 fok! icon_mrgreen.gif
  Breki1 | #90191 Üzenet | 2009-02-13 09:56:50 | Válasz a #90186. hsz-ra Előzmény #90186
Oké ezt már megbeszéltük az Indexen icon_smile.gif

Nekem az a rész, meg a kikőtői strandról induló utcácskára nyiló apartmanok nem jönnek be.

De ez szubjektív.
A másik közvetlen tengerpartos részt már sokszor kitárgyaltuk itt.

Nekem nagyon bejön mikor egy furdőruhában és törölközővel lemehetek fürdeni és bármi kell akkor csak felugrom.

De természetesen ettől még lehetnek jók ezek az Apartmanok, csak ugye tavaly előtt volt a Blue-Sky, ami a sztár volt a katalógusban az alapján az tünt a legjobbnak aztán hálisten lemaradtunk róla icon_wink.gif

Én írtam e-mail marinaéknak amiben megköszöntem a kedves vendégüllátást elküldtem a képeket és leírtam finoman hogy mennyit dolgozik Marina míg Angelo a "parton dolgozik".

Aztán lehet, hogy emiatt a levél már nem jutott el Marina-ig, de kaptam egy kedves választ rá.

Számomra pont ettől a vendégszeretettől és kedvességtől is több a Kyanthi Akti a többi Tolo-s apartmannál. De én biztos elfogultan nézem, ti pedig objektívebben látjátok.

Akkor üdvözlön Marina-t sajnos elfogyott a narancslé sűrítmény pedig milyen finom volt, hozhatnátok Pestre is icon_wink.gif
  Breki1 | #90192 Üzenet | 2009-02-13 10:01:39 | Válasz a #90190. hsz-ra Előzmény #90190
Nekem tavaly nagyon bejött, hogy az utolsó pillanatban foglaltunk.

Így szerintem sokkal olcsóbb volt és még akciós is. Igaz ki kellett fogni és szerencsénk volt.
Én ilyenkor még aztse tudom hova szeretnék menni pontosan.

Csak annyit tudok ha lenne Hydrás stand vagy szigetes (Spetses, Poros, Hydra) körutazásos út (nem csak egy másfél órára megállós) arra biztos befizetnék.
  Cserrobi | #90194 Üzenet | 2009-02-13 10:32:09 | Re:
krisztakriszta írta:
szia

Ezek szerint nyaron talalkozunk mar en is nagyon varom a nyarat foleg most mert ma kutya hideg van lehet vagy 5 fok! icon_mrgreen.gif

Szia!!!

Ezekszerint igen icon_lol.gif csak hát még nagyon messze van icon_cry.gif
Itt is kb 0 fok van és zuhog a hó....Nagyon szép így az ablakon keresztűl icon_biggrin.gif
Azért én is kimennék az utazási kiállításra csak nekem egy kicsit messze van....
Amit meg itt tartanak hát az meg nagyon gyenge szerintem....

A mielőbbi viszlát...... icon_lol.gif

Üdv:Robi
  Breki1 | #90195 Üzenet | 2009-02-13 10:38:33 |
Toló várostérkép

Krisztakriszta | #90196 Üzenet | 2009-02-13 10:42:01 | Válasz a #90194. hsz-ra Előzmény #90194
zuhog a ho?
itt legalabb sut a nap icon_lol.gif
  Cserrobi | #90201 Üzenet | 2009-02-13 10:55:02 | Re:
krisztakriszta írta:
zuhog a ho?
itt legalabb sut a nap icon_lol.gif

Igen és csoda szép icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 172 173 174 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu