Tavaly Thassoson isten mézet vettünk és kóstoltunk vagy 8 fajtát, azt hiszen Theologos főterén árulta egy szakállas néni, mi igyekszünk őslakosoktól vásárolni és nagyjából nem csalódtunk még eddig.
melus16 írta:
Suvimarta!
Off:Ezek szerint Ti is találkoztatok a szakállas nénivel, először azt hittem, rosszul látok.
suvimarta írta:
Melus!
Ott aludj kempingágyon a 2 gyereke mellette, simogatta, az uram karját, hogy de szép ember, nyomta a kezébe a cippurót, arra azért nem számított, hogy egy slungra benyel vagy 2 decit aztán sipogott, hogy nem víz ez szépember én meg röhögtem
Mi nem tudtunk tőle vásárolni, mert éppen szieszta kezdődött, és indultak pihenni- gondolom.
Az áru már le volt takarva.
A kisfiú neki szaladt Apukám lábának, úgy szólt rá az anyukája. Első pillanatban picit megdöbbentünk, de mosolyogva biccentett, és tovább haladtak a gyerekekkel.
Melus!
Ha teheted, ne hagyd ki, isteni ízük van, párom már most azzal nyúz, hogy venni kell!
Ja és a szirupos zöld dió fagyival, miután hazajöttünk cipeltük a kerti partikra magunkkal, hogy különleges desszert legyen a barátoknak is.
Korfuról kumquat likőr a sláger, szerintem az is remek (sajna csak ott láttam, tavaly akik oda mentek hoztak, nehogy hiányt szenvedjek )
Tudod, mi inkább ajándékba szoktunk hozni ilyesfajta nyalánkságokat.
Nekem sajnos túl édesek.
Kóstolni szoktam ezt-azt, de számomra a feta az ami hiányzik, ha kifogy a hűtőmből.
Meg a házi olivaolaj. Idén már be is kell vásárolnom belőle, mert nagyon fogy.