BÚÉK,kedves Firka!!!
Mi is július első hetében is voltunk,de sem szél nem fújt,se hideg nem volt a viz,ssssssőőőőőőőttttttt:27fok tutti volt Laganason és ráadásul rengeteg kagyló is volt...
Mi mindig június utolsó és július első hetén nyaralunk, az évfordulónk miatt. Ezért ez jövőre, illetve idén sem lesz másképpen, viszont az augusztusi nyaralásunkból kiindulva meg kicsit az akkori évfordulós nyaralást is figyelembe véve elkezdtem aggódni, nehogy "hideg" legyen vagy fújjon a szél.
Persze azt hiszem Zakynthoson az sem érdekelne, mert elfogult vagyok
Ha észrevetted volna, Zakynthos a téma, és azzal kapcsolatban folyt a beszélgetés. A kis "kitérő" teljes mértékben belefér a topikba, főleg úgy hogy más topikokban is megengedett ennyi...
Egyébként meg nem is értem minek kell kötöszködni, hiszen Zakynthosról és az odajutásról volt az infó-csere...
kedves Firkamano!!!
úgy látom későn kapcsolódtál be,az ami miatt irtam már Jox eltüntette!!!!
valaki itt reklámozta a weboldalát,emiatt volt a felháborodás!!
erről szó is esett az üzifalon!
elnézést ha magadra vetted!
Sziasztok ! Ma megszületett a döntés Zakyntos Tisivili PanagiotisII apartman két hét juni17-jul3-ig. Belevetem magam a információ gyűjtésbe mindekitől szivessen fogadom a tapasztalatokat.
Hi, nekem még nincsen nany tapasztalatom a szigettel kapcsolatban,de halottam ,hogy arra felé rengeteg az angol és ir rossz arcu hamburger "zabáló".Ha nem vagyok indiszkrét mennyiért sikerült az apartmant kibérelni?hány fő?hogyan utazol? s.t.b én is infót gyüjtök ezerrel. köszi
Az Aeolus ma rakta fel a frisminute árait 65060Ft/fő 17nap busszal. Ha minden igaz ebből még van kedvezményűnk ha február15-ig lefoglaljuk 15% + 1% visszatérő utasként, de holnap pontosítok velük. Az angolokról én is hallottam de úgy informáltak , hogy inkább Laganas környékén vannak.A kolléganőmék Tisivili környékén nyaraltak tavaly és az nyugissabb környék. Ja és négyen megyünk a barátainkal.
Sziasztok ! Ma megszületett a döntés Zakyntos Tisivili PanagiotisII apartman két hét juni17-jul3-ig. Belevetem magam a információ gyűjtésbe mindekitől szivessen fogadom a tapasztalatokat.
Kedves Ericsike!
Jól választottál! Ismerve a Ti utazási szokásaitokat Zakynthos Nektek van kitalálva. Kristálytiszta smaragdzőld-égszinkék víz. Kiváló strandok. Kiváló búvárkodási lehetőségek és csodás látnivalók szigete. Tsivili nagyon kellemes hely és jó kiindulási pont a kirándulásokhoz, ugyanakkor minden megtalálható, ami egy jó nyaraláshoz szükséges.
Ha kérdéseid vannak, ne kímélj Szívesen segítek. Ha még nem olvastad ajánlom beszámolómat "Kék öblök szigete" címmel.
Jó készülődést: Josza
Az Aeolus ma rakta fel a frisminute árait 65060Ft/fő 17nap busszal. Ha minden igaz ebből még van kedvezményűnk ha február15-ig lefoglaljuk 15% + 1% visszatérő utasként
Ebben az árban már bennevan a 15% kedvezmény, mert a katalógus árjegyzékükben az út ára 75 790Ft
Ma beszéltem az Aeolussal az árakkal már variálnak ami a neten vannak azt ne vegyétek figyelembe ők sem tudják,hogy az hogy jön ki. Az árlitában található árak valósak abból jönek le a kedvezmények egyenlőre ezt az információt adták. Mi 2007-ben voltunk velük Pargán de azt már nem veszik figyelembe csak 2008-2009-re van -1%k kedvezmény. Na mindeggy kivárom míg ők is pontosítják a honlapon és a katalógu árait. Ami biztos , hogy idén Zakyntosra látogatunk.
A Grand Tourssal nem is foglalkoztok, mindenféleképpen az Aeulossal szeretnétek menni?
A Grandnál január 31-ig 10%, február 28-ig 9%, március 31-ig 8% kedvezményt kap a teljes összeg befizetése esetén + ha átutalod akkor még 3% kedvezményt kapsz.
Dfku-nak teljesen igaza van . Nézzétek meg a Grand Tours ajánlatát is. Szerintem versenyképesek az Aeolussal. Nekik Agios Sostisban vannak nagyrészt a szálláshelyeik- Mi tavaly két hetet a Jenny- ben voltunk és pazar volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
http://www.grandtours.hu/varos.php?varos_id=4&nyelv=hun
Mi most Toloba megyünk. Az ára hasonló a Zakihoz és kettőnknek 17 napra tengerparti felárral full extrás kilátással apartman busszal összesen 86 000 ft.úgy, hogy mi 40% előleget fizettünk és márc 31-ig vállaltuk, hogy a teljes költséget kifizetjük. Így is kaptunk 8% előfizetési kedvezményt +3%-ot azért, mert banki átutalással fizettünk.
Üdv: Josza