Szunyi!
Azért nem mindenkinél ilyen szörnyű a buszos út. Nekem busszal kapcsolatban az nem tetszett az Aeolusnál, hogy nem képesek legalább részben figyelembe venni az emberek kérését az ülőhellyel kapcsolatban. Volt olyan magyar utitársunk, aki fizetett is a kért helyért, mégsem oda ültették. Plusz még a több, mint 10 óra várakozás a buszra hazafelé, miután már az újakat is lepakolták.
Azért az itthoni irodák (legalábbis az Apollon, akikkel mi utazunk évek óta) legalább próbálkoznak, eddig többnyire figyelembe vették a kérésünket. Persze ezalól kivétel volt a Contibus is, aki a leghátsó ülésekbe rakott minket: a gyerekemet, aki persze az ember ölében fekszik, ráadásul kb. 20 óra után elkezd hányni, a közel 70 éves barátnőmet, meg a szívműtött fateromat. Ráadásul mindezt Spanyolországból hazafelé. Hátul ugyan dönthetők az ülések, viszont nem húzhatók szét. Ezúton is köszönjük nekik. Ahogy olvastam, nemcsak nekünk volt szörnyű a velük való buszozás.
Mindenesetre jobb odafigyelni: ha nem tudják garantálni a kért helyet (persze nem pontos ülésszámra gondolok, hanem, hogy mondjuk a busz elejében, közepében vagy végében szerenénk ülni) akkor jobb, ha nem is megyünk velük.
Máskülönben meg sem autónk, sem jogsink, repülőre meg nincs pénzünk, így ha le akarunk jutni, kénytelenek vagyunk buszozni, tehát ezért sem mindegy, hogy kivel utazunk.
Köszönöm a visszajelzéseket, megnyugtattatok
Hiba mindig becsúszhat, ez benne van a pakliban (pl. én már jártam úgy Grand Tours-sal, hogy a nyaralás felénél közölték, hogy nem fogunk felférni a hazafelé tartó buszra, mert a több hetes turnusok miatt elszámolták a férőhelyeket... így taxival küldtek át egy szomszéd településre, és egy másik iroda busza vitt minket haza - sok-sok órás várakozás után).
Még várok, hogy az augusztusi utakat is akciózzák!
Mi tavaly az Aeolussal utaztunk Zakinthosra.Odafelé egész jó volt, a sofőrök rendesek voltak és beszéltek magyarul.A kompnál Kiliniben volt egy kis kavarodás, mert először is eltévedtek, utána meg a helyi képviselő srác aki velünk jött(első turnus)nem tudta a kompmenetrendet, s majdnem lemaradtunk..rohanás a csomagokkal
Helyfoglalás: na én például külön megfizettem a helyjegyet, s ebből semmi nem valósult meg sajna.
visszafelé úton aztán jött az, hogy a sofőrök nem beszéltek a magyarokhoz, levegőnek néztek minket, s egy magyar származású szlovák utas tolmácsolt mindig önszántából.Viszont nem tévedtünk el és gyorsabban hazaértünk
A szállás az nagyon jó volt, olyan volt, ahogy a prosiban bemutatták, ezzel semmi problémánk nem volt.Azt kaptuk, amit vártunk.
A kártalanítás nem pótolja, aki jövő héten indulna, és múlt héten még nagy hangon árulták az utjaikat, nem hinném hogy tegnap vették észre hogy "jé nincs egy garasunk sem"
Mondjuk ezzel egyetértek, h kevés a kártalanítás ilyenkor. De ha a pénzt visszakapják még időben, akkor talán még nincs minden veszve.
Bár akinél kötött a szabadság időpontja a munkahelyen, ott a későbbi utazás nem működik...
Ma is indulnak / indultak volna velük. Indulás előtt közlik, h bocs, az iroda megszűnt. Nem irigylem az utasokat.
D.
A korrektséget pedig arra értettem, h a honlapjukon egyből ez jelenik meg. Láttam már olyat is, hogy az iroda rég megszűnt, a honlap meg "ottfelejtődött", minden erre utaló információ nélkül (jó, új utak nem voltak rajta)...
D.
"Szuper" a hír! Mi ugyan a Neckermann közvetítésével, de az 5 Kontinens útját fizettük be, jövő hét szerdai indulással. Ebédidőmben elrohanok az irodába és ha van hírem, megírom.
Már csak egy kérdés: ha valaki nem hellaszos, nem nézi a netet, stb. és nincs ilyen sok segítsége infók terén, a reptéren tudja meg, hogy nem megy sehová???? Arra csak van személyzet, hogy mindenkit külön értesítsenek, nem ez lenne az elvárható minimum?
Totálkáros vagyok.
bottakati!
Igen..igazad van:-(Nektek kellett volna először erről értesülni, akik befizettek!
a másik topikban van egy társunk, aki ma utazott volna Zakira, s ahogy olvasgattam tegnap a férje bentjárt az irodán..azt viszont nem olvastam, hogy tájékoztatták volna!
Hááááát sajnálom Őt, Téged..s mindenkit
bottakati nevű forumozó tőlünk tudta meg a hírt, mire ment a honlappal, amin elnézést kérnek , ne kérdezd honnan tudom két éve rezeg a léc alattuk! Görög szállodatulaj barátom minden évben tépte a haját, mire kifizették őt.
A korrektséget pedig arra értettem, h a honlapjukon egyből ez jelenik meg. Láttam már olyat is, hogy az iroda rég megszűnt, a honlap meg "ottfelejtődött", minden erre utaló információ nélkül (jó, új utak nem voltak rajta)...
D.
Én láttam már olyat is, hogy az iroda már nem létezett hivatalosan, de utakat még szervezett!
Durva!
Ezek szerint teljesen ki vagyunk szolgáltatva az irodáknak.Mondjuk én sem nézem meg utazás előtt minden nap az iroda honlapját. Nem beszélve arról, hogy nincs mindenkinek internet hozzáférése...
D.