Sziasztok müködik Sartin a webcamera igaz csak pillanatképek de legalább már elindult söt pillananyi időjárás infok is fenn vannak jelenleg 23.1 fok van, én a kaloztúra honlapján a a Webmester programoknál találtam meg
Szia kunaca itt de most nem müködik tegnap ment most csak időjárás infok vannak
Mi is nézzük rendszeresen a webkamerát de mi még soha nem láttuk,hogy müködne:(
Viszont kicsit szomorú lettem mikor megnézem az időjárást.Mikortól kint vagyunk onnantól mutat lehűlést.Igaz minden nap változik de csak nem lesz rossz idő!
Emberek! Ha valaki akar szállást foglalni Június közepére, végére autóval, akkor azt most tegye!! Az IBUSZnál ma foglaltam 7900 ft/fő/ hétre szobát tök jó kis "fullos" apartmanházban!!!!! A következő hétre meg 9900 ft azthiszem!
Hihetetlen de igaz! Mi a Spanosban leszünk.
Szia Macska!jun 13-án mentek a Spanosba?Akkor biztos összefutunk vhol a házban!A képekből itélve nem olyan nagy.De tényleg jó, meghát szinte új.Ha esetleg kell róla néhány kép tudok küldeni (papamacitól kaptam asszem).Mi is IBUSZnál foglaltunk, csak mi repcsivel megyünk.Ez az ár amit irtál tényleg kevés egy kicsit
NEM! Én tényleg ennyiért foglaltam!!! A 29900 ft az a lista ár. Az akciós Last Minute ár a 7900 ft!!!
https://ibusz.hu/index.php?p=contents&cid=504
Ezt is nézzétek meg, mert itt van a last minute és ez az összes házukra vonatkozik mert tegnap még mindegyikben volt szabad hely. Benn voltam és ennyiért foglaltam... Tényleg!
Egyébként itt is megnézhetitek mert az invia az ibusz házait is tovább értékesítí.....
https://utazasok.invia.hu/?c[0.....earch_form
Szia Macska!jun 13-án mentek a Spanosba?Akkor biztos összefutunk vhol a házban!A képekből itélve nem olyan nagy.De tényleg jó, meghát szinte új.Ha esetleg kell róla néhány kép tudok küldeni (papamacitól kaptam asszem).Mi is IBUSZnál foglaltunk, csak mi repcsivel megyünk.Ez az ár amit irtál tényleg kevés egy kicsit
Köszönöm, de Frézia albumában találtam jópár fotót a házról amely kielégítette minden igényemet. Nagyon szép és jó kis háznak tűnik.
Egyébként a last minute-nak ez az előnye hogy az eredeti ár töredékéért el lehet menni....