Tavaly mi is ott voltunk és idén is odamegyünk, de nem a kis házba, mert mi csak ketten leszünk. Tavaly megnéztük belülről, nagyon szép volt a belseje, bár én csak úgy adnám ki, hogy a másik két fő gyerkőc. Hátránya az hogy nincs az ablakokon szúnyogháló. Az apartman nagyon közel helyezkedik el a parthoz, szinte kilépsz és már ott is vagy. Mi csak egyszer voltunk a nagy strandon (megnézni) a többit az apartman előtt töltöttük, mivel ott kevesebben voltak és a fa árnyékot adott a nagy melegben. Sajnos az apartman előtt nem lehet parkolni, viszont a Katerinához egy kis utcán kell bemenni ami előtt van parkoló, így védettebb helyen van az autó mint a kinti (nagy) parkolóban. Mi is ott hagytuk a bérelt autót és idén is ott hagyjuk a saját autónkat.
Én a Grand Tours-t ajánlom. Mi idén 3.-jára megyünk általuk, és nagyon meg vagyunk velük elégedve. A buszos útról vélekedni nem tudok, mert egyénileg utazók vagyunk. De elfogadható áron kínálják az útjaikat. Igaz Korfun belül csak Sidarin van szállásuk. Az apartmanjaik is szépek, olyanok a valóságban, mint a prospektusukban található képeken.
Mi is Korfura megyünk majd szeptemberben, az Elektra kis házába, de nem hiszem, hogy csalódni fogunk.
Remélem segítettem.
én már nagyon várom Korfut hiába hogy Kavos, mi nem bent a belvárosban leszünk hanem 1km-re de este mindenképp bemegyünk és felőlem lehet bármi az én nyaralásomat nem fogják elrontani! Saját tengerpartja lesz az aparttmannak úgyhogy ez van. rossz érzés csak a rosszat olvasni Kavos-ról de majd írok beszámolót ha visszajöttem. Még 6 nap és megyünk! Egyébként Sarti a tökéletes, egyszerűen úgy jó ahogy van!
Calaki akiv volt már KAVOSBAN vagy Korfun, letudná írni, hogy milyen dolgokat,helyeket érdemes megnézni? az összeset! kis eldugott öblök aminek pl. türkiz a színe amitt meg stb.
Egy pár hely,amit nem érdemes kihagyni. Paleokastrica ,Perulades Logas beach ,Sissy kastély ,A város Kerkyra kötelezö .Korission tó és környéke homokos part több km-en. Pandokrátor hegy .A Hlaverna a betonsáv a reptérnél, Kanoni Régi eröd új eröd. Mon Repos villa kertje. Angol temetö tele teknöcökkel. Pelekas Mirtioissai strand Glyfada. . Lehetne még sorolni, sok jó szép helyet kihagytam. Egy hét szinte semmire sem lesz elég a szigeten . Ezért járunk mi vissza már több mint 12éve minden évben többször is
Szia
en is remelem hogy te majd meselsz nekunk szepeket Kavosrol
Amit feltetlenul nezzetek meg az
Pelekas
ott van a legszebb naplemente van egy kavezo ahol ha kiulsz a teto teraszra ralatsz a sziget mindket oldalara mert legvonalban a sziget kozepen es tetejen van es latod ahogy a nap atvandorol a sziget egyik tengerpartjarol a masikra
reggel is klassz de ahhoz eleg koran kell ottlenni
Paleokastrica
ott van egy sziklastrand most nem jut eszembe a neve ahogy mesz be Paleora lejossz a nagy kanyaron es meg mielott lemennel a kikoto fele a bal oldalon van egy csomo lepcson kell lemenni na megvan a neve La Grotta a sziklakon alakitottak ki teraszokat az maga a strand a kilatas gyonyoru es tok jo zene szol es lehet ugralni a sziklarol
Lakones
Paleokastrica folott van az egesz Paleoi part belathato gyonyoru
Mirtiotissa
a strand egy nagy sziklafal elott van a melyben fele nudi fele nem es gyonyoru homokos partja van
AgiosGeorgios
nagy hosszu homokos strand gyonyoru kornyeken
Arilas Ermones Liapades mind szep parttal rendelkeznek
Korfu varosa
Ott a Sissi kastely ami maga az en velemenyem szerint giccses(remelem ebbol nem lesz lincseles )de a kertje es a kilatas fantasztikus
Vannak klassz muzeumok az amelyikben a keleti gyujtemeny van nagyon tuti(ennek mar biztos nem jut eszembe a neve)a gyujtemenye vilaghiru
a Mon Repo kert
a Liston
es maga a belvaros foleg este erdemes bemenni
folyt.kov
Udv
Kriszta
ha megirod foleg mi az ami erdekel benneteket tudok konkretabbat is irni