Makrigialos
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 18 19 20 ... 104 105 106   >
Üzenet
  Katus | #9721 Üzenet | 2006-06-25 22:52:10 |
icon_biggrin.gif Köszi Jox, megtettem.

szia
  Busaianiko | #9722 Üzenet | 2006-06-25 22:56:05 |
Smilegirl! Köszi, hogy válaszoltál. Köszi az infókat, de sajna akkor Letire leszek hagyatkozva, hogy tényleg rábukkan-e erre az oldalra, vagy elfelejti.
Igen a végén párt cseréltünk, mert a zsüri így kérte, de szerintem akkor már a kutya sem figyelte, hogy ki hogyan táncol, de a kis srác tényleg jól csinálta, sõt egyszer még el is kapott, hogy ne lépjek ki a karikából.
Nagyon jól éreztem magam, de reméltem is mert Jannis tavaly a Diasnál fergeteges bulit rendezett nekünk, csak ahhoz még kellett volna a másik idegenvezetõ, aki csak 24-én érkezett oda. Legalábbis Jannis ezt mondta. De azért így is jól sikerült az az este.
Az elfelejtettem a fakultatívokat kérdezted: mi most nem voltunk egyen sem, mert tavaly párat végigjártunk. De tavaly voltunk a Meteoráknál, Skiathoson, Edessában, a sólepárlós programon kétszer, és a grill partykon is kétszer. Nagyon jól éreztük magunkat mindegyiken, de ha választani lehet, akkor Skiathos és Edessa, ami nagyon-nagyon tetszett. Oda még szivesen elmennék egyszer, de csak azzal a hajóval, mert nagyon jó program volt rajta utazás közben. Sajnálhatod, hogy kihagytad. Legközelebb pótold be!
Tetszett Makrigialos egyébként? Én nagyon jól érzem ott magam, ha sikerül szeretnénk még többször visszamenni, esetleg úgy, hogy más helyen nyaralni, hogy felfedezzünk más részeket is, és hazafelé pedig oda bemenni megpihenni. Szeretnék még sokszor eltölteni ott pár napot!
  Csu | #9846 Üzenet | 2006-06-27 10:26:31 |
Szia Anikó!
Hányas apartman(ok)ból lehetett látni a tengert? Jók a képek!
  Busaianiko | #9878 Üzenet | 2006-06-27 14:43:35 |
Köszi Csu! Mi legfelül a 19-esben voltunk, mellette még a 20-as van, onnan is látni. Sajnos a többibõl szerintem nem.
De nagyon jól éreztük magunkat. Szép tágas, hûvös apartmanok vannak a Diasban. Tavaly egy kisebben voltunk, és ott sem kellett még augusztusban sem légkondi.
  Busaianiko | #9879 Üzenet | 2006-06-27 14:44:01 |
Bocsi véletlenül elküldtem. Még akartam kérdezni, hogy Te is odamész nyaralni? Mikor?
  Csu | #9887 Üzenet | 2006-06-27 15:09:30 |
Nem, idén Neo Poriba és Thasszoszra megyünk, már a jövõ évit tervezgetem:)) Csak nagyon jól kell, hogy sikerüljön, mert a másik három család akiknek szervezem majd, még nem járt Görögországban. Meg akarom mutatni nekik, mi a jó!!
  Busaianiko | #9897 Üzenet | 2006-06-27 15:56:57 |
Irigyellek, hogy Te még ezután utazol, és ráadásul olyan szép helyekre. Remélem Thassosra még én is eljutok. Nagyon szeretném. Szerintem biztos nem fognak csalódni Görögországban. Bár vannak emberek, akiknek nehéz a kedvére tenni. Remélem neked sikerül! Illetve Görögországnak.
Jó utazást nektek! Várjuk a fotókat és a beszámolókat, ha visszaértetek.
  Csu | #9908 Üzenet | 2006-06-27 18:17:26 |
Még sajnos három hete várnom kell imádott Görögországomra, de köszi a jókívánságokat!
  Katus | #9913 Üzenet | 2006-06-27 19:36:36 |
Sziasztok!!!
Már alig várom hogy mi is induljunk Makrira.A Meteorákhoz egyénileg megyünk és itt szeretném megtudni hogy mikor melyik van nyitva? Mert olvastam valahol hogy nem mindíg lehet látogatni a kolostorokat.Ha valaki tud errõl konkrétan kérem segítsen.

Köszi Katus icon_smile.gif
  Katus | #9914 Üzenet | 2006-06-27 19:38:07 |
Ezúton szeretnék mindenkinek jó utat, szép nyarat kívánni.
icon_razz.gif

katus
  Jox | #9916 Üzenet | 2006-06-27 19:57:29 |
Busai Anikó makrigialoszi élménybeszámolója már olvasható a Beszámolók oldalon! icon_wink.gif
  Smilegirl | #9917 Üzenet | 2006-06-27 20:09:23 |
Anikó!

Bocsika, a késõi válaszért, sajna már elkezdõdtek a dolgos hétköznapok!icon_sad.gif
Bocsika a párcseréért a táncversenyben, részben én voltam a bûnös.icon_smile.gif)
A hajókirádulásról eddig csak tóled hallottam pozitívat, Kosztasz kapitányt elég sokat ripacsnak titulálták....De Skiathosra azért szívesen elmennék. Saját szervezésben át szerettünk volna ruccanni Thasszoszra, mert nagyon jókat hallottam róla, de sajna az nem egy napos progi lett volna Makriróll. Makrigialos egyébként elõször nagyon nem jött be. Nekem a megszokott nyüzsi után nagyon csendes volt, hiányoztak a turisták, vagy egyáltalán az emberek. Aztán pár nap után már el se akartam menni. A görög emberek egy részt nagyon kedvesek és közvetlenek, de másrészt nehezen szoktam meg, hogy az õ intim szférájuk sokkal kisebb mint a miénk...icon_smile.gif A lényeg, hogy még tuti megyek és jön a barátnõm is megint, talán már nyár végén, ha lesz szabi és pénz.icon_smile.gif) És most megyek és elolvasom az élménybeszámolód.icon_smile.gif
  Busaianiko | #9928 Üzenet | 2006-06-27 22:02:00 |
Szia smilegirl! Köszi, hogy megint írtál. Semmi baj a párcserével. Nagyon jól táncolt a kissrác. Kicsit megfiatalított, csak zavarban voltam. Nekem tényleg nagyon tetszett a Skiathosi út. Bár szerintem nem mindegy, hogy melyik hajóval megy az ember. Mi az Elizabeth II-vel voltunk. Nem tudom ez melyik kapitány, de a feleségével együtt nagyon szépen táncoltak, és feldobták a hangulatot. Amikor hazafelé elhaladt mellettünk az Elizabeth III-as, ott csak üldögéltek, nálunk pedig még javában folyt a buli. Úgyhogy nekem nagyon bejött.
De jó nektek, hogy még tervbe van véve egy út! Én is szeretnék, de nem tudom összejön-e. Ha igen, akkor egyeztetünk. Oké? Tavaly elõször én is úgy voltam Makrival, mint Te, hogy úristen milyen élet van itt? Bár mi nem nagyon bulizunk, de azért még nekünk is túl csendesnek tûnt, de utána már mintha otthon lettünk volna. Nagyon szeretjük. Thassosra még én is szeretnék eljutni. Vojandi itt az oldalon írta, hogy gyönyörû, sose felejti el. Úgyhogy szeretném megnézni, sõt egész Görögországot is! Hátha összejön? Nem igaz?
Majd írj még, ha ráérsz.
Katus! Neked is kellemes nyaralást kívánok, remélem Te is megszereted Makrigialost!? A Meteorákról szerintem az ottani irodában biztos meg tudják mondani, hogy mikor, melyik van nyitva. Mi is féltünk, hogy épp zárva lesz esetleg valamelyik, amikor odaérünk, de szerintem mind nyitva volt. Legalábbis, amelyik mellett elmentünk.
Mi most a Varlaamot néztük meg, tavaly a Metamorfózist. Az a legnagyobb, és ott a legtöbb látnivaló. De mindkettõ szép volt!
  Smilegirl | #9935 Üzenet | 2006-06-28 08:18:13 |
Katus,

Egy külföldi honlapon találtam leírásokat a kolostorokról, ott a nyitvatartást is közölték. (sajna nem tudom mennyire hiteles, és mivel az egész angolul van, a kolostorok magyar nevét sem tudom...icon_smile.gif De talán segíthetek egy picit:
Ruosanou kolostor: szerdán zárva, különben 9-13-ig és 15:30-18-ig van nyitva
Varlaam kolostor: pénteken zárva, különben szintén ugyanúgy van nyitva mint az elõzõ.
Agios Nikolaus Anapafsas kolostor: minden nap nyitva 9-18ig
Metamorfózis: kedden és szerdán zárva, más napokon 9-13ig és 15-18-ig lehet látogatni.
Szent háromság kolostor: minden nap nyitva 9-13ig
Agios Stefanos kolostor: minden nap nyitva 9-13ig és 15-18ig.

Remélem egyet sem hagytam ki.icon_smile.gif Kellemes kirándulást a Meteórákhoz, hihetetlenül gyönyörûek.icon_smile.gif
  Jox | #9936 Üzenet | 2006-06-28 08:28:39 |
Smilegirl és Katus!

A Hellasz.hu Leírások oldalán megtalálható az összes meteora kolostor rövid bemutatója, Meteorák címmel...
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 18 19 20 ... 104 105 106   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu