Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 18 19 20 ... 156 157 158   >
Üzenet
  Jox | #10413 Üzenet | 2006-07-03 06:35:33 |
  Suzuki | #10621 Üzenet | 2006-07-04 22:46:08 |
Üdvözlet minden fórumozónak ! Sajnos letelt a csodálatos 2 hét Santorini szigetén és már most újra visszamennék! Az idén készített képeket minél gyorsabban felteszem a fotóalbumba , hogy mindenki láthassa a csoda szigetét! Aki még most készül odamenni az nyugodtan kérdezzen árakról stb.....
  Keke | #10622 Üzenet | 2006-07-04 22:53:03 |
Szia Suzuki!Milyen volt mesélj!!!!Jól éreztétek magatokat?
  Vojandi | #10624 Üzenet | 2006-07-04 23:27:37 |
Suzuki, sokat gondoltam rád a samosi nyaralásom alatt, mert egy idõpontban utaztunk, és mert már nyaraltam Santorinin és engem is visszahúz. Írj légyszi egy kicsit bõvebben, mert szeretném kicsit átélni a Santorini-atmoszféra varázsát (legalább képzeletben újra). Volt valami extrém jó élményetek?

Andi
  Mamin | #10625 Üzenet | 2006-07-04 23:32:56 |
Kedves Suzuki !
Talán emlékszel, néhány hete már "beszélgettünk" a fórumban. Mi augusztus 6-án indulunk a "pótnászutunkra", elõször Krétán leszünk egy hetet, 13-án utazunk tovább Szantorinire. Nagyon érdekelne, körülbelül mennyi költõpénzre volt szükséged, s ebben mi minden volt benne. Mi buszon, robogón szeretnénk bejárni a szigetet, egyénileg. Étkezést sem fizettünk be sehova sem, ne legyünk idõhöz kötve, stb. Nagyon számolgatok, kábé mennyibõl jövünk ki az egy hét alatt. Ha indiszkrét a kérdés, bocsánat, felejtsd el. Fontos látnivalók, melyekrõl sok szó esett itt is: Fira, Oia, vulkán. Van-e olyasmi, amit ezeken kívül mindenképpen javasolsz? Persze, tudom, az egész sziget elvarázsolja a látogatót, de mégis, merre induljunk az elõbb említetteken kívül? Kamariban a Kostis apartmanban fogunk lakni.
Milyen a part közeli élõvilág? Szenvedélyes sznookerezõk vagyunk....
Ne búslakodj, hamar itt van a jövõ nyár, s utazhatsz vissza! (Ha akarsz:))
Én január óta készülõdöm az augusztusi indulásra, s így nagyon hamar telik az idõ!
Köszönöm a választ!
Üdv,
Mamin
  Vojandi | #10627 Üzenet | 2006-07-04 23:39:06 |
Mamim kérdésérõl jut eszebe, hogy van-e még valami közeli látnivaló...hogy senki sem volt még Santorinirõl a közeli, szomszédos Iosz szigeten kirándulni? Ugyanis indulnak hajókirándulások és kb. egy órát tart az út. Mi nem voltunk, mert egy hétbe nem fért bele, de ha mégegyszer megyek Santorinire, akkor biztosan nem hagyom ki, mert ugyanolyan szép, mint Santorini, csak sokkal turistamentesebb, hangulatosabb.
Szóval motiválódjatok, Ioszra hajózni, hogy arróla szép kis szigetrõl is informálódhassunk, mi hellász szerelmesei.

Andi
  Asteri | #10707 Üzenet | 2006-07-05 22:20:28 |
Szia mamin!
A Kostis apartman nagyon jó választás! A háziak nagyon rendesek, imádom Õket!!!
Akrotirit mindenképpen nézzétek meg és Pyrgost is. A szomszéd faluba Perissaba át tudtok menni 1 kishajóval, a hegy mellõl indul óránként.
  Ferrari | #10718 Üzenet | 2006-07-05 23:10:13 |
Helló Asteri !

Én is a Kostist nézegetem.
Milyen messze van a tengertõl?
  Lacca | #10757 Üzenet | 2006-07-06 12:21:30 |
  Asteri | #10807 Üzenet | 2006-07-06 22:59:16 |
Szia Ferrari!
Közel van a tengerhez, pontosan nem tudom, de gyalog kb.5 perc alatt a partnál vagy. A háziak egy idõsebb házaspár és nagyon aranyosak! Az apartmanok jól felszereltek és a szobákat naponta takarítják. Szóval csak jót tudok róla mondani icon_smile.gif
  Mamin | #10819 Üzenet | 2006-07-07 10:02:48 |
Kedves Andi!
Köszönöm az ötletet, utánajárok, hogy milyen látnivalók vannak arrafelé!
Ettõl kicsit eltérve: Gratula a beszámolóidhoz és a képekhez! Nagyon élvezetes olvasni, látni!
Üdv
Mamin
  Mamin | #10820 Üzenet | 2006-07-07 10:11:53 |
Kedves Asteri!

Köszönöm a segítséget!
Mindenképpen elmegyünk a javasolt helyekre. Szeretnénk kihasználni, hogy most kivételesen csak ketten utazunk és így minden "viszontagságot" bevállalhatunk a látnivalókért. Persze pihenünk is, de mégis mozgékonyabbak leszünk jóval, mint amikor a gyerekek is velünk vannak. Szeretnénk olyan falvakban is körülnézni, ahol nem nagyon akad túrista.
A Kostisról eddig csak egy rosszat olvastam valamelyik fórumon, de az nem mérvadó úgy gondolom. ( A csomagszoba takarításával volt probléma.) A prospektus szerint 100 méterre van a tengerparttól. Nagyon szeretnénk emeleti, balkonos szobába kerülni, fõleg a kilátás miatt. Van errõl tapasztalatod esetleg?
Köszi, elõre is.
Üdv,
Mamin
  Ferrari | #10840 Üzenet | 2006-07-07 12:17:45 |
Hello Asteri!

Köszi a választ.
  Vojandi | #10844 Üzenet | 2006-07-07 12:34:48 |
Mamim!

Köszi icon_smile.gif
A barátom szerint én már beleõrültem ebbe a "hellaszozásba", bombával sem lehet elrobbantania számítógép mellõl, de tegnap, mikor elmeséltem neki, hogy milyen reakciókat kaptam az elmúlt napokban, azt mondta, hogy akkor mégiscsak megéri, ha ennyi örömet okoz. icon_smile.gif

Andi
  Suzuki | #10851 Üzenet | 2006-07-07 15:24:31 |
Szia Mamin!Emlékszem rád és megpróbálok válaszolni Neked! A költõpénzzel kapcsolatban: Az árak kb. mint itthon,érdemes itthonról vinni egy-két élelmiszert ami nem romlandó.Üdítõt ,sört stb a legolcsobb diszkontban venni-Messaria faluban Kamaritól kb.5km negyedáron vásárolhatsz!Déli étkezés általában jégkrém gyros v.gyümölcs,átlag 4-5 euroból kijön.Vacsora: Éttermek közül lególcsóbb de minõségi kaja ,bõséges adaggal Kamariban a Vachus restaurant-a Fira felé vezetõ úton a központban van.Itt gyros tál 5 E, görögsali 4E.Parton gyros 1.70E-Kamari tours irodától feljebb STOP nevû taverna.Autóbérlés 30 E.tól/nap,motor 15E/napLoisos kölcsönzõben.Gál Lászlótkeresd meg az Apollontravel idegenvezetõjét a parton Kamari tours iroda-Õ segít neked!!!Amit nézzetek meg: Naplemente OIA-ban,20E/fõszervezetten,Vulkán tura29E/fõ szervezetten THIRASSIA szigete Manolas faluba szamárháton 4E/fõ,v gyalog .FIRA busszal-fél óránként indul 1.30E/fõ,menjetek le a kikötõbe gyalog v.szamárral, felfelé cable car jön 3.5E/fõ+Prehistoric muzeum 3E/fõ.FIROSTEFANI,IMEROVIGLI:Séta a Calderán.MESSAGONIA a szellemfalu.MEGALOCHORI,EMPORIO: Csodálatos érintetlen templomok.PYRGOS:Vár kilátóFAROS: A világítótoronytól a legszebb kilátás tárul eléd.+naplemente innét is csodás!AKROTIRI ÁSATÁSOK NEM LÁTHATÓK CSAK KIVÜLRÕL de mellette RED BEACH 7E/nap,KAMARI:Profitis Ilias hegy kilátó, OKORI Thira romjai busszal v motorral.Kamari strandján ált.1 napernyõ+ 2 ágy 5E/nap.Angol v Görögszótár ill.nyelvtudás mert magyarul nem fogtok csak egymással beszélni.Kostis apartman a legszebb,legtisztább ház ,a háziak nagyon kedvesek ,segítõkészek.A part fekete aprókavicsos és forró csak papuccsal lehet közlekedni.Az apartman a központban tenger 3 perc.Kamera v fényképezõ legyen nálad.1 hét programokkal auto+moci bérlés+benzin/1.116E/lit/+kaja/2 fõ az irányok alapján tudsz számolni!! Jövõre biztosan visszamegyek mert a sziget varázslatos és ha ott leszel rájössz,hogy miért vágyom vissza!!!!!Jó üdülést, ha kérdésed van még írj!!! Üdv.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 18 19 20 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu