Olyan fura, hogy én soha nem sztrájkolok, pedig szarabbul keresek a bkv-soknál, a mávosoknál és a repülőtéren dolgozóknál is...
Nem gondolnak bele, hogy mennyit ártanak az embereknek, meg egyébként is, ha elégedetlenek, menjenek el máshova dolgozni aztán megtanulják, hogy nem is olyan szar helyük van ott...
Olyan fura, hogy én soha nem sztrájkolok, pedig szarabbul keresek a bkv-soknál, a mávosoknál és a repülőtéren dolgozóknál is...
Nem gondolnak bele, hogy mennyit ártanak az embereknek, meg egyébként is, ha elégedetlenek, menjenek el máshova dolgozni aztán megtanulják, hogy nem is olyan szar helyük van ott...
Kedves Firkamanó!
Tökéletesen igazad van! Az ember kifizet csak retéri illetékre min. 25.000,-ft-ot , de miért? Én ennyi pénzért min. 1 hetet dolgozom napi 8-9 órát (mérnökként).
Mi a fenének kérnek el ennyi illetéket a semmiért? A felháborító, hogy van képük sztrájkolni ( nem csak nekik, az összes BKV-snak, köztitszviszlőknek, stb.) Akkor bezzeg nem szóltak, amikor 50%-kal emelték a fizujukat!
Menjenek el máshová melózni (ha egyáltalán kapnak munkát) de ott nem biztos, hogy zsarolni (mert ez zsarolás!!!l) lehet a munkaadót. Valószínű, hogy "lapát" a vége!
Igen, soha nem értettem ezt az illetékes dolgot. Szerencsére a wizzairnél 6-8 ezer Ft/út, a Malévnál inkább le sem írom... és miért is? ...
Egyébként én nem tárgyalnék senkivel, kirúgnám az összes sztrájkolót, de ha őket nem is, de azt aki elindította ezt és felbuzdította a "buta" embereket, azt mindenféleképpen...
Reméljük, hogy hamarosan megoldódik a helyzet, és nyugi, azok akik ebben bennevannak, az élettől úgyis visszakapják azt, ami rosszat most jópár embernek okoztak. Semmi sem marad büntetlenül...
" Nem gondolnak bele, hogy mennyit ártanak az embereknek, meg egyébként is, ha elégedetlenek, menjenek el máshova dolgozni aztán megtanulják, hogy nem is olyan szar helyük van ott... "
" Mi a fenének kérnek el ennyi illetéket a semmiért? A felháborító, hogy van képük sztrájkolni ( nem csak nekik, az összes BKV-snak, köztitszviszlőknek, stb.) Akkor bezzeg nem szóltak, amikor 50%-kal emelték a fizujukat!
- az illetéket nem a sztájlolók emelik , hanem akiknek Pártunk és Kormányunk eladta a repteret , majd a Malévet is
Menjenek el máshová melózni (ha egyáltalán kapnak munkát) de ott nem biztos, hogy zsarolni (mert ez zsarolás!!!l) lehet a munkaadót. Valószínű, hogy "lapát" a vége! "
" Egyébként én nem tárgyalnék senkivel, kirúgnám az összes sztrájkolót, de ha őket nem is, de azt aki elindította ezt és felbuzdította a "buta" embereket, azt mindenféleképpen...
- igen , a butákkal van baj !
Reméljük, hogy hamarosan megoldódik a helyzet, és nyugi, azok akik ebben bennevannak, az élettől úgyis visszakapják azt, ami rosszat most jópár embernek okoztak. Semmi sem marad büntetlenül... ""
Szerintem nem bölcs dolog úgy itélkeznünk ; hogy nem látjuk át a helyzetet -
igaz ez a legegyszerűbb - ( nincsenek valós információnk a birtokunkban ) - média félretájékoztat ; manipulál , ez a célja , hogy kb. ilyen reagálásokat váltson ki.
Talán ; ha ismerős köreitekben lenne 1-2 Bp.Airport , v . MÁV dolgozó - egészen másképp látnátok ezeket a problémákat .
Én igen sok mindent megértek és nagyon elnéző vagyok általában, de ez akkor is felháborító, hogy ennyi embernek okoznak kárt és kellemetlenséget. Egyébként van ismerősöm aki a reptéren dolgozik és olyan is aki a BKV-nál, de egyik sem ért egyet a sztrájkkal. Nem tudom, Te mit szólnál hozzá, ha el kellene utaznod valahová, de nem jönne össze vagy csak több óra várakozás és tolongás után sikerülne felszállnod a repcsire. Nekem akkor is az a véleményem, hogy ez bizony zsarolás és nagy szemétség a többi emberrel szemben!
Antero | #86602 | 2008-12-15 23:10:25 | Válasz a #86601. hsz-ra
Firkamano! Köszönöm hogy így utánanéztél a járatoknak, de azt hiszem nem lesz ebből hazamenetel... A Malévos ajánlat jobban hangzik, de még ott is komppal át Athénba, no meg nem is Bp. a végcél. Egyébként nem lenne rossz, sőőt... de most voltunk otthon november végén (hajó+busz) és 1 kicsit hosszúra sikeredett az út. Szóval most csak a wizzair nagyon GYORS és nagyon OLCSÓ ajánlata jöhetett volna szóba.
Azért még1x nagyon köszönöm a fáradozásodat!
A sztrájkkal kapcsolatban pedig...hmmm...már meg sem lepődök. Ilyen hírek hallatán még az a kis honvágyam is eltűnik.
Nagyon szívesen próbáltam volna segíteni. Sajnos nem ment.
Nekem is van ismerősöm a mávnál... Na de értelmetlen vita, ki így látja ki úgy, de sok ember szenvedi meg. Mert ma pl: 45 percet vártam a vonatra több emberrel együtt... nekünk ki fizeti meg azt, hogy levonnak pénzt a késésért? Talán a mávosok? Nemhiszem... Szóval erről ennyit. Vagy én is álljak oda követelőzni? Talán én jobban meg is érdemelném...
Az EASYJET június 13-tól indít járatot Krétára(Heraklion), pl: június 27 oda, és júl.4 vissza: 155 euro (ez illetékkel együtt van már).
Felkerült Kréta a Wizzair desztinációi közé. Azért örülni nem kell még, mert egyelőre csak Krakkóból lehet foglalni... Nem igazán értem, hogy miért ilyen apránként teszik fel az infókat.
firkamano, az az easyjet-es nem is hangzik olyan rosszul... de sztem érdemes megvárni a wizzair-t is, az ez évi árak miatt gondolom. na de mikor teszik fel?? egyik barátnőm a ferihegyen dolgozik, fapados jegyeket értékesít, ő azt mondta március-május. remélem azért előbb...
A barátnőd azt mondta Bp-ről akkor tuti fog menni Krétára repülő? Jujj, de jóóóóóó
És az árakról nem tudott semmit sem mondani? Mert a lengyelt átszámoltam, és az ha jól emlékszem 38 ezer odavissza, én kicsit olcsóbbra számítok, de Bp közelebb van Krétához, szóval még az is lehet hogy tényleg olcsóbb lesz
szóval... az elmondása alapján én úgy értettem, hogy a Bp.-Heraklion járat létezik, de csak a nyári menetrendben. gondolom hasonló feltételekkel mint ebben az évben, viszont az árakat nem tudom hogy alakulnak majd... pl. szeptemberben 10e Ft volt a jegy illetékkel, persze ha jó előre lefoglaltad, és azt hiszem oda-vissza de ebben nem vagyok biztos.
az a biztos, hogy sasolni kell a honlapot március-május körül, ott lesz fent legelőször. (még ők sem tudják előbb)
remélem azért segített vmit...