Szia Gina,
mi is rollo tanácsát követjük, naponta nézem a wizz honlapján az árát egy bizonyos dátumú repjegynek. Van hogy 2-3 hétig változatlan, de ha akció van, az lehet, hogy csak 1 napig tart. Kb 3 perc naponta ránézni, de több főnél már sok tízezer forintot lehet spórolni, ha időben kezded és naponta nézed, így nekünk megéri.
a wizzair.com-on nézd meg közvetlenül. főszezonba most már elég drága, 50-60 ezer, plusz ha kell, akkor feladott csomag. ezek a nyári jegyek már október elején elérhetők, általában közvetlenül megjelenéskor kaphatóak el jó árak, utána már ritkábban, de így is reális, h 40-ből kijöjjön egy retúr, főszezonban. szoktak lenni 20%-os akciók, és egyébként is hullámoznak az árak a gépek pillanatnyi töltöttségétől függően. sajnos rendszeresen kell nézegetni ehhez.
Szaloniki árakra azért ne számíts (bár előfordul), az egy másik kávéház árazási szempontból.
Sziasztok! Korfura mikor és hol érdemes olcsó repülőjegyet foglalni? Egyénileg nem mentünk repülővel még sehova, most minimum 80 ezreset találok /fő igaz messze még a szezon
bizony az már nagyon nem kevés! komplett szállás, vagy komplett autóbérlés kijön belőle simán!
-törölt nick 11881 | #225929 | 2015-01-08 11:25:08 | Válasz a #225074. hsz-ra
a korai foglalás már megint bejött
csak az érdekesség kedvéért Rollo és kösz, hiszen ez alapján foglaltam én is:
most megint "lezongoráztam" a tavaszi samosi utunkat, az eredmény:
216 Euroval kerülne többe, ha ma venném meg a jegyeket (Aegean + Olympic)
ugye, ez már szép summa?
Az Aegean üzemeltet itthon is egy irodát. A Budapest Airport weboldalán ( www.bud.hu ) a Légitársaságok menüpont alatt megtalálod az elérhetőségüket. Régebben már beszéltem velük, nagyon segítőkészek voltak.
Valószínűleg megnyugtató választ tudnak adni a kérdésedre, vagy ha nem bízol bennük, akkor az Aegean közvetlen megkeresését javasolnám.
Sziasztok! Aki járatos Aegean-utazó: kérdezném, hogy ha a flex csomaagot választom - amiben ugye egy bőrönd is van - és ott akkor egyenként 23-23 kg csomagot lehetne feladni, viszont az utat wizz-el kombinálnám, ott meg csak egyet adnák fel a nagy súlyhatár miatt , ami 32 kg - azt akkor vajon elfogadja az Aegean is, hogy a a két 23-as csomag helyett egy mondjuk 26-os van? Remélem érthető voltam Köszönöm a választ!
Az Aerlingus (Ír nemzeti társaság) mennyire számít "fapados" társaságnak? Ha Írországból szeretne valaki olcsón repülni (mint pl. rynair) akkor érdemes őket is nézegetni?
vagyis jövő nyáron közvetlen budapest-athén (és nyugat-magyarországiaknak: pozsony-athén is) ryanair járat, és lesz athén-santorini is, napi kettő méghozzá. ha nem őrülnek meg az írek, akkor igen kellemes elérhetőségek adódhatnak ebből; meglátjuk majd az árazást.
Már látható az Aegean Airlines, illetve az Olympic Air weboldalán a kisebb görög desztinációkra vonatkozó menetrend, illetve akciós áron foglalni is lehet.
Az elmúlt évekhez hasonlóan Rodoszról is elérhető több Dodekán-sziget (Astypalea, Leros, Karpathos, Kos, Kalymnos).
Ha esetleg valaki számára ez az opció is számításba jönne...