Nei Pori
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 18 19 20 ... 901 902 903   >
Üzenet
  Bogobea | #20608 Üzenet | 2007-02-19 14:26:51 |
bocs, képek icon_redface.gif
  Agica | #20614 Üzenet | 2007-02-19 15:58:45 |
Igen, így már ismerõs! icon_smile.gif
Itt mindig nagyon sokan voltak! Ez talán árulkodik vmirõl! icon_smile.gif
  FINÁNC | #20615 Üzenet | 2007-02-19 16:35:46 |
Tudjátok ezek az apró információk amik miatt sokan felkeresik ezt az oldalt. Én is innen gyüjtögetem és írom össze a jó ötleteket. Remélem majd én is tudok ujdonságokról beszámolni a két hét után. üdv. Laci
  Zeus | #20618 Üzenet | 2007-02-19 18:00:14 |
FINÁNC írta:

Egyébént én még soha nem ettem tengeri herkentyûket, legfeljebb tonhalat. Laci

Nos akkor itt az ideje,hogy megkóstold.
Mindíg a végeredményt nézd meg a konyhában ,sohasem a kezdeteknél figyeld a fõzést,mert elmegyen az étvágyad icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
  HJudit | #20620 Üzenet | 2007-02-19 18:20:47 |
Ha valaki nagyon ódzkodik, tényleg csak a tálalást nézze, én tavaly ettem elõször polipot, grillezve, isteni volt. De megnéztem elõtte. Majdnem visszakoztam, mikor a szakács fiú elõvette a hûtõbõl a lefedett lábaskát és kitakarta nekem, hogy megmutassa a "nyersanyagot"icon_smile.gif) Elszánt voltam, elõre elhatároztam, így kitartottam és megérte!!!
Bocs, ez itt off, de ide kívánkozott Zeusz után....
  FINÁNC | #20623 Üzenet | 2007-02-19 18:34:33 |
Sajnos pontosan ezen "kis szörnyek" látványa rettentett el ezidáig a bekebelezésüktõl. Remélem N. Poriban majd tulteszem magam a látvány adta elõitéleteimtõl. Alig várom már, hogy aug. legyen és a helyszinen tegyem magam próbára. sziasztok. Laci
  Rebeka | #20630 Üzenet | 2007-02-19 20:25:18 |
Nem ide tartozik, de a lányaim évekig nem ettek polipot, mert elsõre a szomszédos étteremnél látták õket vállfán lógni. Még kicsik lévén nem tudták mi az, így vesztemre azt válaszoltam: a vacsoránk. Nos az õ vacsijuk sokáig nem az volt, de ma már imádják.
Bocsi az offért.
  Agica | #20646 Üzenet | 2007-02-20 09:32:38 |
Kedves Bea!

Lenne két kérdésem! Nagyjából le tudnád írni hogy a Fotini és a Kalouda apartman merre található?
Elõre is nagyon köszönöm!
(két "ismerõs" fizetett be a Dias Zeusznál, és õk érdeklõdnének az apartmanok iránt!)
  Juhi | #20648 Üzenet | 2007-02-20 09:47:04 |
Szia Agica!
Nekem vagy egy Neo Pori térképem, azon rajta van a Kalouda apartman, ha akaros emaillen elküldöm.
  Bogobea | #20662 Üzenet | 2007-02-20 13:00:57 |
Szia Ágica!

Itt a Nei Pori topicban már betettem két képet az apartmanokról, és eléggé ki is tárgyaltuk a csajokkal kivülrõl belülrõl õket. Nem tudom, hogy ezt olvastad-e, vagy ezen túl vagy még kíváncsi valamire. Nagyon szívesen válaszolok bármire.

Ha az elhelyezkedésre vagy kíváncsi, akkor azt úgy tudnám leírni, hogy a falut szinte két részre osztja a templom (jó tájékozódási pont). Innen dél felé, Platamonassal átellenes irányba kell indulni. Ennek a délebbi oldalnak a közép-részénél található a Kalouda. A templomtól a 4. utca, a tengerparttól a második. Némelyik erkélyrõl látni is a tengert. A Fotini a tengerparttól a negyedik utca, a két ház egymástól kb 80 méterre van. Egyébként sincsenek nagy távolságok, szóval még az utolsó utcából is 10 perc sétával elérhetõ taverna, supermarket, tengerpart egyaránt.
Ez a ház a két nagy kedvenc, õszinte szívvel merem ajánlani. De ezen a nyáron bátran, nyugodt szívvel lehet készülni Nei Poriba, bármelyik apartmanba is sikerül majd foglalni a Zeus kínálatából. Rossz választás nincs, csak mindegyik mellett más érvek szólnak.
  Bogobea | #20663 Üzenet | 2007-02-20 13:06:10 |
A Hermes, a Sotiria, a Kalouda, az El Greco és a Fotini mind egy helyen van szinte. Ha a Kaloudát vesszük középsõnek, innen mindkét irányba 100 m-en belül van az összes. Egyedül a Thomas van a közvetlen tengerparton. Szóval ha esetleg egy-egy nagyobb társaságnak nem sikerül egy apartmanházba foglalni, akkor sincs nagy vész, könnyen át lehet ugrani egymáshoz egy-egy sörre, ouzóra, polip-vacsorára icon_wink.gif icon_lol.gif
  Agica | #20666 Üzenet | 2007-02-20 14:50:13 |
Nagyon köszönöm!
  FINÁNC | #20674 Üzenet | 2007-02-20 16:41:49 |
Szeretném megkérdzni, hogy LARISSA városkáról van-e leírás esetleg foto a Fórumon. Esetleg járt-e vki már ott. Éppen azt nézegetem hová lehet eljutni autóval kb. 200 km-es körzetben N.Poriból. Egyébként jön vki nyaralni autóval aug. 7.-én N. Poriba? köszi. Laci
  Rebeka | #20675 Üzenet | 2007-02-20 17:13:33 |
Finánc!
Kirándulások szempontjából N.Pori nagyon jó helyen van. Úgy emlékszem te elõször mész Görögországba, vagy rosszul értelmeztem? Nem tudom mennyi idõt töltötök kinn, de hidd el unatkozni nem fogtok. Larissa felé már többször mentünk, de nem érintett meg. De a szomszéd faluban ott van a vár, akár gyalog is elérhetõ. Ott az Olympos, Zeus kádja, Dion. Tesszaloniki is megér egy kis autókázást, de sokan nem merik egyedül bevállalni, pedig nem gáz. Aztán a Meteorák felé a Tembi völgye. Olvastam itt, hogy a Meteorák felé elég rázós az út, de tapasztalatból mondom könnyen megjárható, az utolsó szakaszon kicsit figyelni kell, de nem kell rodeózni és nem gond.
De ha kicsit olvasgatsz az oldalakon sok ötletet találsz kirándulásra, de azért a tengerre is kell idõt hagyni.
  FINÁNC | #20676 Üzenet | 2007-02-20 17:30:20 |
Rebeka! Köszi a választ. Két hétre megyünk. Már harminc éve vezetek. Balesetem még nem volt, remélem itt sem lesz majd. Korfun voltam kb tizen éve, Acharaviban. Mostanáig Horvátországban nyaralgattunk. Bocs, hogy ennyire naív vagyok még GR. témában, de sokat segít a Fórum. Egyébként amir felhívjátok a figyelmemet, azt én szeretném megnézni. Habár erre még a két hét is kevés lesz. üdv. Laci
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 18 19 20 ... 901 902 903   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu