Vrasna
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 18 19 20 ... 52 53 54   >
Üzenet
  Andra | #21560 Üzenet | 2007-02-28 10:05:29 |
Agica! Sok sikert a foglaláshoz! icon_wink.gif Ezek szerint egy hétig lesztek ott? Biztosan jól fogjátok magatokat érezni, bár az az egy hét nagyon gyorsan el fog repülni.
icon_cry.gif
  Agica | #21600 Üzenet | 2007-02-28 14:59:30 |
Összesen 10 nap! És már mindennél jobban várom!
Viszont ha összejön (én nagyon drukkolok neki) megyünk mégegyszer arra a környékre...(thassos)
Tavaly is nagyon hamar elrepült az a 10 nap, igaz a végén már nem álltunk neki másik helyet keresni hanem jöttünk haza!
Egy olyan technikai kérdésem lenne, h véletlenül nem ismerõs neked az a ház amit az az oldal hírdet?
Esetleg tudnál róla vmit mondani?
  Andra | #21602 Üzenet | 2007-02-28 15:44:48 |
A 10 nap azért nem rossz. Jó neked, hogy talán még vissza tudtok menni a környékre. Thassos nagyon szép sziget!

Sajnos semmi közelebbit nem tudok errõl az apartmanról. A miénk lentebb volt, Asprovalta felé. De így képek alapján nem néz ki rosszul, szerintem biztosan olyan, mint általában az összes görög apartman. Nagyon jó helyen van, közvetlenül a partnál, csak le kell majd sétálnotok.
És ehhez az apartmanhoz közel van a sétálóutca is. Még most mentek ide elõször?
  Csutek | #21608 Üzenet | 2007-02-28 18:08:27 |
Ágica!

Nagyon le vagyok maradva. Melyik apartmanba mentek?
  Andra | #21648 Üzenet | 2007-03-01 09:38:10 |
Csutek!
Ágicáék ebbe az apartmanba mennek, de én se tudok róla többet. Emlékszek rá, mert többször is elmentünk elõtte, de hogy milyen belülrõl, azt nem tudom. De szerintem olyan apartman lehet, mint Görögországban az apartmanok.

Agica | #21650 Üzenet | 2007-03-01 09:47:45 |
Szia Andra!

Mi most megyünk Vrasnára elõször, de a társaság többi tagja már másodszor vagy harmadszor!
Amúgy a képek alapján mi is jónak ítéltük! Tavaly a többiek a Meandrosban voltak, most viszont nem volt már hely 22 fõre...
Csutek!
Amúgy az apartman nevét én sem tudom... Egy honlapon találtam, és magyar a "tulaj", vagy legalább is õ intézi a szállásfoglalást!
De már úgy várjuk h ott legyünk!!!
  Andra | #21652 Üzenet | 2007-03-01 10:01:33 |
Szia Ágica!

Nagyon szép kis hely Vrasna, majd meglátod. Hihetetlen tisztaság van, rendezett parkokkal és ez Asprovaltára is jellemzõ.
Esténként nincs túl nagy élet Vrasnán, mert általában mindenki átsétál Asprovaltára, ahogy mi is tettük. Ott van disco, rengeteg étterem, bár, pub, rengeteg kis üzlet, még patikát is láttunk, úgyhogy lesz nézelõdnivalótok. icon_lol.gif
  Kristin1 | #21656 Üzenet | 2007-03-01 11:19:51 |
Szia Ágica!

Tavaly mi is a Meandros-ban voltunk! A szállás maga nagyon jó volt, de szerintem ne sajnáljátok, hogy nem volt már hely, mert nem a legjobb helyen van. A strandra is sétálni kellett (igaz, nem sokat), de a sétálóutca, a központ igen messze esik tõle. icon_confused.gif Persze aki a teljes nyugit szereti, annak ideális. Mi azért nem bántuk volna, ha nem kell annyit gyalogolni az éttermekig, üzletekig...

Szóval szerintem amit most kinéztetek szállást, az nagyon jó lesz. Ráadásul közvetlen tengerparti!
  Agica | #21682 Üzenet | 2007-03-01 14:09:00 |
Andra, akkor olyasmi kis "falu" lehet mint Nei Pori...Tavaly ott voltunk!
Ami a disco-kat és a pubokat illeti, nem igazán szeretünk nyaralás alatt ilyen helyeken idõt pazarolni!De minden esetre mindenképp tervezzük átmenni a szomszédos városokba! icon_smile.gif
Kristin, én is bízom benne h jó választás volt, mert ha nem dühödt 21 indul felém... icon_wink.gif
  Andra | #21684 Üzenet | 2007-03-01 14:20:05 |
Agica!
Sajnos még nem jártam Nei Porin, nem tudom, hogy az a hely milyen, de azok alapján, amit Nei Poriról olvastam, olyasmi hely lehet Vrasna is.
A discók engem se érdekelnek, már kinõttem belõle szerencsére, de esténként mi szeretünk bóklászni, nézelõdni és egy-egy étterembe is szívesen beültünk. Ezért mondtam, hogy ha esténként szerettek sétálgatni és nézelõdni, akkor inkább Asprovalta az arra megfelelõ hely.
Vrasna nagyon kis nyugis, bár szombatonként telt ház volt ott is minden helyen. Suveníres bolt nem sok van Vrasnán, azok is fõleg a kis sétáló utcánál vannak.
  Agica | #21730 Üzenet | 2007-03-02 08:59:52 |
Akkor azt hiszem tényleg sokat fogunk Asprovaltára járni! icon_smile.gif
És ahogy néztem egy programon, még közel is leszünk hozzá! icon_wink.gif
Már tervezzük a programokat is, hogy mikor merre, a fiúk pedig már elõre "bemelegítenek" a nyaralásra!
Kicsiktõl a nagyokig mindenki egyformán várja szerintem, igaz még több mint 130 nap...
  Andra | #21760 Üzenet | 2007-03-02 12:44:03 |
Ágica!
Nagyon közel van Asprovalta Vrasnához, nem nagy séta és út közben is van nézelõdnivaló. Van pl. egy vidámpark Vrasna szélénél. Céllövölde, dodgem és egy nagy hinta hajó van benne.
Mi szinte minden este besétáltunk Asprovaltaba. Nézted a képeimet, amit a fotóalbumba feltettem? icon_lol.gif
  Kristin1 | #21821 Üzenet | 2007-03-02 19:31:31 |
Jaj Andra, azt a hinta hajót kár volt megemlíteni! Még most sem értem, hogy voltam képes felülni rá! icon_eek.gif

Ágica, ha Te is szédülõs vagy, mint én, és nem szereted, ha az egekbe szökik az adrenalinszinted, inkább válaszd a dodgemet, ha a vidámparkban jártok majd. icon_lol.gif
  Andra | #21956 Üzenet | 2007-03-05 11:36:28 |
Kristin!
Mi sajnos kihagytuk azt a hintahajót, pedig nagyon kacérkodtunk vele, de aztán gyõzött a félelem. icon_lol.gif Most így utólag már sajnálom. icon_lol.gif
  Kristin1 | #21958 Üzenet | 2007-03-05 12:00:24 |
Én meg azt sajnálom, hogy felültem rá...
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 18 19 20 ... 52 53 54   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu