Köszi Firkamano !
Melyik oldalt javasolnád a foglaláshoz ? A greekferries.gr-n felszámolnak 15 euro foglalási díjat, a jegyátvételnél további 10 eurot, nem szimpi Az ANEK oldalán semmit nem találok a jegyátvételről, vagy csak egyszerűen a foglalási számmal csekkolsz ?
Várom a válaszod.
Kérlek írd meg mikor mennél, és hogy csak odaút érdekel-e, és megírom a lehetőségeket.
Elvileg Hellenic Seaways 42 euro (gyorskomp)
Seajets 41 euro (gyorskomp)
Anek Lines végösszeg: 21.30 euro, és dombornyomott kártyával is lehet fizetni. Ezen az oldalon:
http://www.greek-islands-ferries.gr/ferry_kythira.htm
Kiválasztod hova akarsz menni és hogy egyirányú vagy odavissza, a kiadott lehetőség közül Anek Lines, utána megadod az adataidat és hogy személyesen az irodában veszed át (rákatt és meglátod hol lehet átvenni), majd ok, utána bejön a szokásos kép amikor kártyával fizetsz.
Köszi !
Megnéztem az általad linkelt oldalt, ott 5 euro a foglalási díj (nem sok), de az Anek oldalán gondolom ez sincs. Ott fogok próbálkozni
Még egy kérdés, a DECK milyen kényelmi szintet nyújt ? Gondolok itt a székre, csomagelhelyezésre, wc-re, ...
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy Korfura kb mennyibe kerül a komp 4 fő+szgk részére. Augusztus végén mennénk. Érdemes előre lefoglalni a jegyet vagy lehet a helyszínen is venni, ha odaérünk. Mire kell figyelni? Még sosem mentünk komppal ezért nincs semmi tapasztalatom. Köszi Előre is.
Djbobo!
Ha a Korfu fórumban visszaolvasol, találsz választ a kérdéseidre. Két helyre megy komp Korfura, a Kerkyrába tartó a drágább, erre emlékszem.
D.
Valakinek nincsen ötlete, hogy ha Heraklionból szeretnék Rodoszra menni, akkor hogyan tehetném ezt meg gyorsan?
Néztem kompot, de egy napig tartana az út. Gondolom nem közvetlenül megy oda, hanem nagy kitérővel.
Már meg is néztem... De a fél nap is nagyon sok, ennyit nem tölthetünk utazással
Pedig ha Heraklionból közvetlenül menne valami Rodoszra és 2-3 órás lenne az út, akkor meg tudnám oldani, hogy Budapestről amikor Milánóba érünk reggel, még aznap elrepülhessünk Krétára. Szívesen eltöltöttünk volna itt 2 éjszakát.
Csak hogy másnak is átadjam az infót:
(június végén)
Bp-Milánó: 4000 Ft, Milánó-Kréta: 10 000 Ft EASYJET!!