Már miért ne lehetne?
Mindenki azzal, és úgy utazik, ahogy akar.
Nekem/nekünk jól jöttek Ági tippjei mindennel kapcsolatban.
De van aki önálló, önálló.....
Szia Melinda!
Rég láttalak
Akkor jó, ha leirhatom ide az oldal nevét.
Ha oda benézne, akkor talán találna másfajta szállást is, és még lehet, hogy olcsóbban.
A hotelek félpanziósok ugye? Na én azt be nem vállalnám. Jobb nekem minden reggel a kis friss péksütim a kávém mellé.
Kiváncsi vagyok, hogy mire fog jutni a fórumtársunk, és néz e más szállást is.
Nálunk sem játszik a félpanzió.
Voltunk, próbáltuk, nem jött be.
A szabad választás, és az addig alszom, amíg én akarok nekünk a legfontosabb dolgok közé tartozik.
Sziasztok.
A Kasztro nevü hegyi faluba fel tudok menni saját autóval? Elvileg egy 8 kilóméteres földút visz fel Kaliviából.
Szia Kszifiasz!
A minap rákerestem erre az útvonalra, aztán sajnos kiment a fejemből
Elképzelhetőnek tartom, hogy járható ez az általad említett út, személyautóval is. Néhány Kasztroban készült fotón láttam normál autókat is. Gondolom, nekik is fel kellett jutniuk valahogy.
Találtam egy videót, ami az út utolsó szakasza melletti párhuzamos úton készült. Ez az út nem ajánlott, mondjuk itt-ott nem is fér el, csak motor.
Viszont a végén ráfordul az általad kérdezett útra, és az jónak látszik.
Ha fel akartok menni, egy próbát megérhet, mert nem nagy a távolság, aztán kiderül, hogy a többi szakasza járható-e.
Bizony, bizony.
Sokszor mire felkelek a másik felem már hozta is az illatozó pékárut.
A kedvencem a cream pie. (olyan tölteléke van, mint a krémesnek:)) Na meg a friss zsömle..
Scala Potamiaban remélem nagy a választék a pékségben!
Nekünk Kasztro és Theologos tavaly kimaradt,idén terveztem!Remélem hogy máshogy is el lehet jutni,mert nekem ez az útvonal már a "parázós kategóriába" tartozik!
Theologosra rendes műút vezet, onnan nagyon közel van Kastro, de erdőben, köves, földes úton.
Hacsak meg nem csináltak valami másik utat, akkor szerintem az a legjobb út Kasztroba, amire a video végén rákanyarodik. De ő visszafelé megy, szerintem csak a video kedvéért ment végig ezen az úton.
Egyre jobban megnyugszom, hogy jól választottam nyaralási helyszint.
És most úgy készülök, hogy jóval több képet fogok csinálni, mint egyébként szoktam, a leirtakból úgy látom, hogy lesz miről.
A főváros,Limenas mennyiben főváros jellegű? (remélem érthető a kérdés)
Szia Melinda.
Nagyon köszönöm. Megnéztem a videot, hát ezen az uton nem fogok végig menni az biztos. Ahol a motoros visszafordult az lesz a jó. Ha az a kocsi fel tudott menni, akkor nekem is sikerülni fog. A lehető legtöbbet szeretném látni, de attól félek erre kevés lesz kilenc nap.