Sziasztok!
Igazatok van, hogy ha kikerüljük az utazási irodát az autóbérlésnél akkor általában olcsóbb, de itt legközelebbi autókölcsönzõ 5 km Makri Yalos a másik oldal felé ha indulunk akkor pedig Ierapetra 25 km.
Hali!
Szuper volt az egész, a tulaj Petrosz aki nagyon szolgálatkész, 5 perc alatt megoldott egy mûholdvevõ problémát. A medence édesvízû de nagyon jó. Nagyon jókat ugráltunk a kishídról. A strand tényleg nagyon közel van és június elején meseszép volt.
na ez aztán a szuper hír...a katalógusban sós víz volt írva, gondoltam is, hogy a fiam majd búvárszemüvegezik, de ez sokkal jobb. csak ki tudjam cibálni onnét... közért gépkocsi kölcsönzõ..stb van a közelben?
A rossz hír: közért 700m választék gyenge, autóbérlés vagy idegenvezetõ vagy Makri Yialos gyalog 6 km. Jó hír: mi is alig tudtuk a gyerekeinket kicibálni a medencébõl annyira szuper. Még jó hír: tengerpart 200m szép homokos.(apró kavics) sziklákkal a szélein amik felfedezésre várnak
Xerokampos az én útitervemben is szerepel, egy napot arrafelé szeretnénk tölteni, mert engem is nagyon elvarázsoltak a neten lévõ képek róla.
Valcsi, hasonlóképpen szoktunk akkor készülõdni, mert én is jó elõre kinéztem mindenféle fotókat, hogy mi az, amire feltétlenül kíváncsi vagyok, és élõben is meg kell nézni.
Véletlenül nincs meg valamelyikõtöknek az autókölcsönzõ elérhetõsége? Találtam makrin kölcsönzõt 180 eur/hétért, de, ha van akivel ti voltatok és megbízható, akkor azt szívesen venném. Még itthonról le akarném foglalni a kocsit, hogy elkerüljem az iroda sápját..
Sajna ebben nem tudok segíteni, mert elfelejtettem a nevét a kölcsönzõnek. Azt tudom, hogy jössz be Ierapetrára (közben megtekinted a mi kis édenünket), és a Petra Mare hotellel szemben van. De ezzel nem sokra mégy.
Antero | #72935 | 2008-07-22 20:42:30 | Re: http://www.crete-car-rentals.gr/pricelist.php
gabako írta:
Véletlenül nincs meg valamelyikõtöknek az autókölcsönzõ elérhetõsége? Találtam makrin kölcsönzõt 180 eur/hétért, de, ha van akivel ti voltatok és megbízható, akkor azt szívesen venném. Még itthonról le akarném foglalni a kocsit, hogy elkerüljem az iroda sápját..