no igen...
Kefalonia-Lefkada azoknak ajánlott, akik látni szeretnének sok csodát; aztán nyugodtan pihenni este
Zakynthoson nagy az élet, de akad látnivaló is (főként ugye a hajós kirándulásokról beszélek; amik elvisznek a kék barlangokhoz; meg áthoznak Kefaloniára)
Korfuról nem tudok nyilatkozni, még nem jártam ott.
Mi 20on évesek vagyunk, még annak is az elején, de szerintem Kefalónia lehet nagy élmény fiataloknak is!
Persze ha az ember discocba akar járni esténként nem feltétlenül ez a jó választás, ez igaz... de szerintem találunk itt annyi éjszakai életet ami nekünk pont elég
Csajozni-pasizni (kinek mit ugye) én sem ide jönnék, de pároknak szerintem még ha huszonévesek is ideális
Skala-ban nem nagyon van éjszakai mozgás; a Lassi-i és Svoronata-i éjszakai életről nem tudok, de Skala-nál csak hangosabb lehet
persze az éttermek üzemelnek, el lehet üldögélni bennük a parton.
ez tényleg egy nagyon pici falu.
Az éttermekben üldögélés nekünk éppen elég
Bár abban azért reménykedünk (najó inkább csak párom) hogy lesz olyan étterem, pub, taverna, bármi ahol van kivetítő mert mindenképp szeretne legalább pár meccset megnézni a vb-ből...
Nem akarlak öregíteni, de Ti már így párosan nem feltétlenül abba a 20-on évesek kategóriájába tartoztok, akikre mi asszociáltunk!
Tehát a kivételek erősítik a szabályt.
Kivetítő!
Nagyon reméltem, hogy nem mindenhol van!!!!!
Szombaton futólag voltunk egy étteremben, ahol volt és a vendégek azt bámulták, mikor helyzet, vagy gól volt felugrottak és kurjongattak....németek és koreaika. Hát én akkorát ugrottam ijedtemben. Na ezt nem szeretném...én csendben, örömmel szeretnék vacsizni, és a helynek átadni a lelkem és szellemem.
Szia Kónyu! Hát mióta feltetted a Kefalónia fotóalbumot, a párom nem tud leszedni a gépről.......Szóval jövő évi nyaralásunk már eldőlt.... :
Fantasztikusak a fotóid, gratulálok!
Kedves kónyu! Szerintem mindenkit nagyon érdekel, ezért a többi rajongód nevében is szeretném megkérdezni, hogy milyen fényképezőgépet használsz? Előre is köszönjük!