Mivel a fõszezonban mentek: autót alegjobb áron, sétáljatok el a Piso Krienori,lehet hogy nem jól irom, strand felé, ott van egy kölcsönzõ, ez Parga eleje, nem volt nálunk semmi okmány, csak a Diogenis kulcsa, ott tudtunk autót bérelni 2napra 90 euróért, úgy hogy házhoz hozták teljes biztositással, és érte is jöttek, úgy hogy a portán csak letettük az autó kulcsát. Ha látni szeretnétek mindent akkor ezzel kezdjétek,mért nagy a tömeg, és nincs szabad autó , motor ott van az apartman mellett ott tudsz bérelni. A motor 12 eu/ nap. Ami még fontos lehet, Aug elején a kiránduló hajók duplán vannak tele, nem tudnak kikötni a szigeteknél, mert annyi a turista, jobb az autó mert azzal még mindig lehet találni csodás öblöket.Parga és környéke álomszép ,megéri szivesen ott lennék én is
Csincsi! Remélem is, hogy rengeteg fotóval érkeztek haza, és amit lehet megosztod majd velünk!?
Tavaly óta még mindig megnézek minden pargai fotót, amit találok, annyira szép az a hely!
Kedves Zeusz lánya!
Gyönyörû az albumod!
Mi is a Sakisba megyünk. Eddig csak jót olvastam róla a fórumon. A férjem szeretné az olimpiát nézni esténként...van erre lehetõség a szálláson?
üdv,
Kata
Sziasztok!
Amennyiben sikerült, akkor egy új Parga albummal gyarapítottam a fotoalbumot.
Szia Zeus Lánya!
Sikerült és nagyon teszik. Beszámoló is lesz? Kiváncsi vagyok, hogy sikerült a nyaralás. Az már biztos, hogy jó nagy utakat tettetek meg.
Írj meg mindent. Kíváncsian várom.
Üdv: Josza
Csincsi, én is erre gondoltam. Ha a Parga Expressz már nem megy, akkor marad a Marco Poló.
Úgy emlékszem a Hook kapítányról volt néhány negatív vélemény korábban.
Szunyi! Mi Igoumenitsából kompoztunk át Korfura. Ez Pargától kb. 25-30 km-re van, ha jól gondolom.
Én találtam a neten egy menetrendet, de bevallom sem oda, sem vissza nem indult komp azokban az idõkben. MI odamentünk a jegykiadóhoz, kértünk jegyet Korfu városba. Ezt azért hangsúlyoztuk, mert máshová is mennek kompok a szigeten.
Szerencsénk volt, mert épp indult akkor egy komp, amikor átértünk rögtön mentünk megkérdeztük,hogy este 7-8 óra körül mikor indulnak vissza kompok, az egyikre vettünk jegyet és utána ahhoz igazodtunk.
Persze az az idõpont sem szerepelt a menetrendben.
szerintem gyakran indulnak a kompok, persze a minõségük, az áruk elég különbözõ, de szerintem ezek csak a helyszinen derülnek ki.
Zeusz lánya | #72669 | 2008-07-21 18:27:09 | Válasz a #72490. hsz-ra
Szia Akata!
Örülök, hogy tetszik az album.
Mi a 4-es apartmanban laktunk, abban nem volt TV. Úgy tudom, hogy a többi szobában sincs, de lehet, hogy tévedek. Viszont rengeteg olyan taverna van, ahol TV-t láttunk kihelyezve, és szerintem a görög vendéglátók figyelnek erre.
Zeusz lánya | #72672 | 2008-07-21 18:31:52 | Válasz a #72526. hsz-ra
Szai Josza2!
Örülök, hogy a képekkel sikerült a Parga rajongóknak örömöt szerezni!
Amikor megérkeztünk, június elején, akkor írtam nektek "eztisaztis",mindenfélét
Azóta csendben olvasgattam a fórumot és kiváncsian vártam az újabb híreket.
Zeusz lánya | #72674 | 2008-07-21 18:39:45 | Válasz a #72532. hsz-ra
Szia Csincsi 44!
Irodával mentünk, mert egy héten egyszer indul kirándulás Pargáról hajóval. Így kényelmes is és nagyon szép az út a tengeren. Ez egy nagyobb hajó, a pargai irodák erre a hajóra szervezik a vendégeiket.
Mi szeptember 8-án indulunk Pargaba, az Aeolussal és a Sakis-ban fogunk megszálni. Már megjártuk Sartit kétszer, tavaly Zakhyntoson voltunk. Az idei nyaralást egy délután alatt döntöttük el, de úgy érzem ez a hirtelen döntés lesz eddigi legszebb nyaralásunk. Remélem az idõ még jó lesz, és a tenger sem lesz túl hullámos. Mivel negyedszerre megyünk Aeolussal gyakorlottnak mondhatjuk magunkat, szerencsére eddig csak zökkenõmentes utunk volt, reméljük az idei is ilyen lesz.
Szia!
Köszönöm a választ.
Mi is nagyon várjuk már a nyaralást, annyi szépet hallottunk Pargaról.
A képeitek alapján már ismerõs lesz.
Kicsit csalódottak voltunk, mert az iroda visszamondta az eredetileg foglalt szállást és a Sakisban kaptunk másik helyet, de a leírtak alapján már nem is bánom.