Szia macsek!Azt hiszem mi együtt leszünk Sartin!Melyik apartmanban leszel,és melyik irodával mész?Kaptam üzit a lentiektől állítólag 32 fok és 24 fokos víz vár bennünket!
Spanosban leszünk és az Ibusznál foglaltuk a szállást.
szia gyugyu1984
ha a sarti-info.hu-n nézed akkor a coralli apartman(4-es tömb) mellett van igaz ott a térképen nincs feltüntetve.....Szerintem az 5-ös tömbhöz tartozik
Köszönöm Lililuca, valóban ott van ahol mondtad!Nagy segítséget nyujtottál!Megnéztem a Corali Hotel honlapját (http://www.corali-hotel.gr/gallery.php) és még néhány képet is találtam róla!<- ezt csak azért ha valakit még érdekel!
Sya gyugyu1984!
Látom, hogy nemsokára indulsz Sartira. Jó neked nagyon!! Nekem még 41 nap!
A Corali apartmanban lesz a szállásod? Ha igen akkor majd írsz róla pár sort amikor hazajössz?!
Mivel én is ott fogok eltölteni 2 hetet!
Sziasztok! Hajnali 4.18-kor hazérkeztünk Sartiról. Mindenkit megnyugtathatok, aki mostanában indul, az idő csodás volt végig és nem ígértek változást. A tenger elsőre tényleg hidegnek tünt, de 1-2 perc alatt megszoktam. Az árak nincsenek elszállva, turista egyenlőre kevesebb van a vártnál, rengeteg apartman üres. Később részletesen is írok, csak még pihenek egy kicsit. Nagyon visszamennék akár már most is...
Látom vagyunk páran, akiknek már csak pár nap és mehetünk
Nem tudom, hogy akik kocsival menntek, tudjátok e, hogy a Macedónoknál kötelező az utasbizosítás? Nem elég az, ami a bankkártyához van....