Nekem augusztusra csak jó idő lesz.... Tavaly Tolon voltunk szeptember vége felé, és forróság volt, bár jó messze kellett menni, maga szállás utószezonban valóban nagyon olcsó volt.
Napozni szeretnék, és fürdeni, fürdeni, fürdeni!
Igazából a kompozás miatt is várom, nekem az mindig élmény, eddig még nem sokszor volt rá lehetőségem, (egyszer Korfura menet, egyszer Angliába menet), nagyon szeretem, attól függetlenül, hogy tengeribeteg szoktam lenni...
És most felüdülés lesz csak 1350 km-t menni a tavalyi 1800- hoz képest.
Jaszas! Az esőt átvittük a szigetre,tegnap már hosszabb ideig láttuk a napot.Potosban vagyunk Csak kedves emberrel találkoztunk.Kaját hoztunk így nem tudok tavernákról beszámolni.Az árak a tavalyiak -gyertek nyugodtan nyoma sincs a válságnak.
Szia Vikso!
Thassosra értettem az 1350-et...sőt ha háztól házig mérem akkor valami 1370-et hoz a gps.
Borsodi vagyok, tehát nekem jó messze van még a határ is.
Ha elszámoltam volna valamit szólj, annak csak örülnék.
Nem vagyok még kiírva, mert csak akkor akarom berakni magam az utazólistába, ha le van foglalva..az pedig csak június második felében fog megtörténni. Babonás vagyok, csak nem iszom előre a medve bőrére.
Szia Messi!
Végül rájöttem, csak hirtelen gondoltam a sziget és a szárazföld távolságára. /Hiába, az írás nem közvetlen beszélgetés/ Szerintem jól számoltad.
Szeptemberben megyek, de az "€" nem akar erősödni. Jobban figyelem, mint a GO - i helyzetet. Igaz, van még időnk!
Heves megyében:D
nem választottam még szállást,még mindig nincs meg az időpont sem.egyáltalán nem aggódok,hiszen mindegyik jónak tünik,tavaly az esti sétáink alatt felderitettük őket.
olyat szeretnék,ahol nem kell reggel a konyhában átmászkálni a gyerekeken,akik még aludnának,engem meg már hiv a pékség
idén a konyha felszereltsége sem lesz annyira szempont,nem akarok annyit főzni,rengeteg helyen voltak jobbnál jobb kaják,de nekünk a Rönkös jött be a legjobban
és Ti döntöttetek már?
Félig-meddig Hevesben is otthon vagyok, ott dolgozom.
Nem, még nem döntöttünk, sőt egyelőre döntésképtelen vagyok a 3 ajánlott apartman közül. Illetve talán már tudok kizárni belőle, de még akkor is lesz kettő.
Tavaly melyikben voltatok?
Dimitris 1 a parton.gyönyörű a szállás a házinéni is kedves,csak esténként nagy volt a nyüzsi,én meg már 11 körül alszom, a parton pedig 2-3 körül kezd megállni az élet.
de reggelente a teraszról evés közben a hegyeket bámulni,az csodálatos volt
nekünk tavaly 6 szállás volt képben és én nagyobbrészt a konyha felszereltsége alapján döntöttem,mert amúgy mind jó lett volna
Én alapból parti szállást nem is néztem. Én sem szeretem Ezek a centrum szélén lennének.
Már kb ezer képet megnézegettem, de muszáj lassan dűlőre jutnunk.
A hónapban mindenképp foglalunk, addig nekünk is eldől a fix időpont is.