Csak úgy átfutottam amit irtál. Ajánlom S.Potamiasban a Maria apartmant. Negyedik alkalommal megyek oda. Nem duskálok a pénzben, mégis vállalom. Nézd meg a Thassos.hu oldalon, a "tengertől távoli szállások" /ami egyébként csusztatás, igaz nem a tengerbe lóg a lábad/ cimszó alatt.
Szia Vikso,
az az igazság, hogy anno én megirtam a paramétereimet Áginak, meg azt, hogy lehetőleg ne legyen túl drága a szállás, itt főleg azon lehet spórolni (a benzinen nem nagyon, a kaján meg nem nagyon akarok...), és ezek alapján ajánlott nekem összesen négyet.
Az egyik ezek közül az Anna hegyi, amit a párom nem szeretne, neki nem tetszik.
A másik három: Barbara, Ifigénia hegyi, Viki hegyi. Na ezek közül kellene döntenem.
A Mariat nem ajánlotta, lehet, hogy ezeknél drágább?
ezek nekünk is benne voltak a pakliban
a Barbara van legközelebb a parthoz,előtte jártunk el minden nap.
a másik 2 az út túloldalán a hegyen van,de igazából ez sem távolság,minden közel van.ha a nyugalmat szeretitek akkor a hegyiek,ha a nyüzsgést,akkor a Barbara.bárcsak már nekem is csak döntenem kellene
Szia Messi!
Nem drágább, de gondolom tudják mi, mennyiért? Összehangolják az árakat, helyiek, kis közösség, szigeten élnek. Kíváncsi vagyok hogyan döntesz, talán találkozunk kint.
Jajj, nem hogy közelebb jutnék a döntéshez, egyre jobban nem tudok választani.
Megmondom őszintén, a Barbara elég forgalmas helyen van (állitólag), és talán ennek a legszegényesebb a bútorzata..(nem vagyok sznob! csak feltűnt:))
Szóval Viki vagy Ifigénia. Ja, és ennél a kettőnél wifi is van, szeretjük a reggeli kávé mellett a hireket olvasgatni.
Szóval itt tartok, és egyelőre fogalmam sincs.
Pedig már Melinda is elmondta a vélelményét, megyek is visszaolvasom a levelét.
Addig-addig filózol, amíg csak az egyikbe lesz hely!
És akkor eldől a kérdés magától
Jól van, csak viccelek. Szerintem egyik sem lehet annyira rossz döntés, hogy megbánd utólag.
Az lenne jó, ha valaki írna, aki volt már főszezonban a Barbarában, és megtudná mondani, hogy mennyire ér el az esti zsivaj hangja.
Mert, ha nagyon hallatszik, akkor egyből ki tudnád tárni.
Most olvasom Áginál, hogy Ő lett az Aeolus idegenvezetője IS.
Ha olvas Bennünket Aeolusos utazó, akkor felhívom a figyelmét Ági oldalára!
Érdemes olvasgatni! http://thasos.hu/
Mi az Ifigéniába voltunk már kétszer és két hét múlva is oda megyünk.Tündériek a háziak,csend nyugalom béke.Egy pici séta és a központba vagy arról nem is beszélve,hogy a pék is a közelbe,Az udvarról a tengert látni,és reggel csiripelnek a madarak,nem motorzúgásra ébredsz.Na ennyi egyenlőre,de ha érdekel akkor nyugodtan írj és küldöm a választ.Vagy skypon is elérhető vagyok :bocsika11.
Szia Melinda,
egyelőre a Barbarát a nyüzsisség miatt zárnám ki, a másik kettő játszik még. Ráadásul ebben a kettőben net is van. Ági azt mondta, hogy csak nyugodtan legyek a foglalással, biztos lesz hely valahol.
Na, közben már itt is van valaki, aki volt az Ifigéniában. Végre van kit faggatnom.
Ó köszönöm Bocsika, végre valaki, akinek van személyes tapasztalata.
Valójában annyi mindent kérdeznék, de most nem is jut eszembe semmi.
Végignéztem a képeket az apartmanról, és tetszik.
Csak rá akarok majd Ágitól kérdezni, hogy mégis melyik szobát kapnánk. (2 főset)
Jobb lenne az emeleten lenni valahol, ha ott is van két fős, szeretek pizsamában kávét szürcsölgetni a teraszon..a földszinten ez nem biztos hogy működne.
A konyha mennyire felszerelt?(nem mintha egész héten főzőcskézni akarnék...)
És a fürdő nagyon kicsi?