Old Skala, "Amfiteátrum" - 5 körül indultunk de nagyon meleg volt akkoris, 8-9 körül értünk vissza. Másik nap meg A teknőskikötő felé mentünk el a földúton, műúton délután 6 kor. Ettünk fügét meg barackot útközben, hogy jobban viseljük el a hőséget. Akik voltak fent az Aenos-on kocsival, azt mondták háát nem érte meg felmenni. A 3. próbára találták meg az utat csak fölfele, azis elég poros, kavicsos, nehezen járható volt.
Ó, amikor te mész akkora már lehet,hogy hó is lesz...
Enosra sífelvonót építenek...
Ne légy 'ily pesszimista,fölös stenkelése saját magadnak. Hali.
Hát nem a síparadicsomba megyünk!?
)))))))))))))))
Ejjjjj....pedig már meg van a ruha és a lécek kölcsönzése is.)))
ON
OK!
Értelek, igazad van, azért az ottani esős órák, nem azonosak az itteniekkel.
Téli tundrabugyit ígérem, azért nem fogok bepakolni!
Azt hiszem, a mostani pocsék időjárás miatt vágyom már az igazi napsütésre, nyári lubickolásra.
cipur!
Old Skalat mi is 'megkirándultuk'. Visszafelé a kistemplomnál valahol egy forrásnál (egy kis épületben van) találkoztunk egy angol családdal, akiknél egy kis füzetecskében egy kézzel rajzolt térképskicc is volt, ennek alapján bekirándulható a környék (pár euroért a marketekben kapható). Mi ugyan eltévedtünk, és nem Skalaba érkeztünk vissza, hanem Moundára, de így még jobban is jártunk, mert azt is láttuk legalább, és a Mounda Cape-nél szépek a homokkő alakzatok. Ezt hívják igazából a Teknőc-partnak, itt 'teknőcös' aktivisták gyűjtögetik a szemetet.
A hétvégére igyekszem feltenni a képeket
Igazából csak akkor van gond ha némi földmozgás van ,mert akkor bizony azok a nagy sziklák nem maradnak a helyükön.Hullámzás ügyben nem tudok okosat,amíg mi kint voltunk igazán nagy hullámzás( kivéve Myrtos) nem is volt.
Csak ne emlegesd azt a földmozgást!!!!!!!!!!!)))
Egyébként azon gondolkoztam, hogy rosszul emlékszem, vagy a többi partszakasznál sincs megerősítve a fal!?
Ennyi erővel akkor egyik mélyen lévő partszakaszra sem lehet lemenni, mert omlás veszély lehet!
Már csak 2 nap!
Sőt.....már azt írja a rendszer, "holnapután utazik"!
Egy fííííínom frappe-t már iszogatnék!
Érdekes, azt nem is említettétek! Képeken sem láttam!
Vagy csak nem kávéztok? De az lehetetlen, ez nem kávé, ez fincsi kis levezetés!
Sziasztok..
Ma esett az eső 20 fok van ..de holnaptól ismét napos 28-30 fokokat mondanak ..előrejelzés szerint jövő hét keddig...mindíg csak 7 napra jelzik előre...
a hullámzás álltalában déltől válltozik ,délelőtt mindíg csendesebb a víz..de most is úsznak a vendégeim ...az esővel nem hűlt le a tenger:)
üdv mindenkinek:Marcsi
Casmir!
Minden nap frappéztunk, 2-3 euroért, ahol csak ért a szomjúság, vagy valami szép kilátást találtunk. Este megtérve az apartmanunkba én egyébként is mindig egy frappéval indítottam. Csak nem fotózgattam.
Na, egyet azért találtam az albumomban - igaz, ez saját készítésű (no nem a sör )
[/img]
ÓÓ! egyik szemem sír a másik meg nevet...
Emeletessel szerettem volna menni a kilátás miatt... De a kicsinek meg azért örülök, mert nem lesz tömegnyomor...
Köszi a híreket:)
Nem sokára megyünk!
Nem, nem...még nem holnap! De most már nagyon várom....lehetne már holnap ilyenkor. Akkor már otthon lennék és kezdenénk a pakolást, szendvics gyártást.)))
De azért köszi!
Nektek is jó utat, vigyázzatok az úton, autóval csak másabb.... bár addig még jövök.))
Anna!
Rögtön rád gondoltam, mikor megtudtam....hogy lesz neked emeleti első sorod!?
Még esélyes visszafelé!)))