Miracska! Én az Aeolussal mentem Zakynthosra, és semmi gond nem volt. (kivéve az, hogy szervezett fakultatívokra nem érdemes menni, mert drága, és nem olyan jók, mint a kis helyiek). De meg voltam elégedve:) csak az volt fura, hogy az idegenvezető a legnagyobb melegben is hosszú kardigánban és nadrágban volt.
Sziaztok ! Van-e valakinek azzal kapcsolatosan infója, tapasztalata, hogy a július 1-e előtt lefoglalt (mondjuk már a tavasszal) útra rászámolták-e az áfa emelést, ha júli egy után fizette be a hátra lévő részt ? Mi az Apollonnal utazunk, ott telefonos érdeklődésemre azt mondta egy hölgy, hogy 98 %, hogy nem emelik meg az utazás díját, de nem merte biztosra ígérni.
Sziaztok ! Van-e valakinek azzal kapcsolatosan infója, tapasztalata, hogy a július 1-e előtt lefoglalt (mondjuk már a tavasszal) útra rászámolták-e az áfa emelést, ha júli egy után fizette be a hátra lévő részt ? Mi az Apollonnal utazunk, ott telefonos érdeklődésemre azt mondta egy hölgy, hogy 98 %, hogy nem emelik meg az utazás díját, de nem merte biztosra ígérni.
Én még az árfolyam ingadozás miatt hívtam fel a Grand Tourst, és ha már beszélgettünk, akkor az Áfa emelésre is rákérdeztem.
Azt a fedlvilágosítást kaptam, hogy a július elseje előtt leelőlegezett útra ez nem vonatkozik.
Végül is, a számlát a foglaláskor írták meg, tehát az akkori adó szabályok vonatkoznak rá. Szerintem!
Ez így igaz,ha ezt az utat júnival bezárólag előlegezted meg ill.kötötted a szerződést, akkor az akkori jogszabályok vonatkoznak rád.Semmi köze az új "Hámfa"emeléshez, tehát nem érint anyagilag a dolog.Épp ezt írtam emilen a fiamnak aki erről érdeklődött épp nemrégiben a nejemtől aki vágja ezt a dolgot.Tehát gyakorlatilag nem érint sem téged,sem pedig az előtted szólót az Áfa-kulcsok variációja... Bár ebben a honban csak egy biztos van,hogy: oda nem tudsz vissza menni ahonnan jöttél... Na,de nem komolytalankodom.
Sziasztok ! Jó magam is így gondoltam. A feleségem unszolására hívtam fel az irodát a "biztos ami biztos" elv alapján, és akkor kaptam a fennt leírt választ.
Látom nem találsz vissza a topikba....olyan rég jártál erre. Se baj,lehet azé,hogy jó tippet adok egy régi kolleginának.Hajdani Euroturs után sokat utaztunk és mindig nagyon megvoltunk elégedve a ma is jó lábakon álló Imperátor Travel szolgáltatásával.Le a kalappal előttük!!Mindig azt kaptuk amiben a szerződés kötésekor megállapodtuk és ez nagyszó!Korfura,Zantéra Kefalóniába,Krétára és Santorinire utaztatnak kimondottan és te pedig valami ilyesmikről írtál ha jól emlékszem.Ugye?Podmaniczky ulicában van a központjuk.Én ajánlom!!- és ha ti gondoljátok...
Kedves Iloth!
Én idén a Grand Tourssal voltam Zakynthoson. Bár őket nem említetted én azért ajánlom figyelmedbe, mert nagyon meg voltunk velük elégedve.
Nagyon jó az ár és a szolgáltatás aránya, első osztályú volt a szállás, a tájékoztatás az utazás is profi módon volt lebonyolítva. Egyszóval öszintén csak ajánlani tudom őket, pedig eléggé kritikus tipus vagyok.
Üdv: Josza
Nos, látod csak úgy röppködnek feléd az ajánlatok.Josza barátom most volt Zantén és ott ahol mi is "nemrég", tudod a nyugis Ag.Sostisban...Ő is ajánl egy irodát amivel meg volt elégedve.Most már van választási lehetőséged.Hát, rajtatok a sor...
Sziasztok!
Mi a Dias Zeussal utazunk Zakynthosra,de most valamiért nem tudom megnézni a honlapjukat:(Nem tudom mi lehet:(
Ha valaki megtenné,hogy megpróbál fellépni a honlapjukra és megírná hogy sikerült,nagyon megköszönném.
Remélem csak nálam van valami hiba.(Kezdek aggódni!! )
Köszönöm ,Anna
Köszi az infót, hát ránk fér minden információ, mert mostmár azt se tudom, hogy hova kapjam a fejem, mert olyan dolgok történnek, hogy áá...most a héten megyünk már befizetni az utazás második részletét remélem semmit nem nyög be az iroda...mint másoknál, hallottam és azzal a mondattal, hogy Sorry, Ez van!! Majd kiderül
Hali! Ha már a számla ki lett állítva az előleg kifizetésekor, akkor nem jogos ha az áfakülönbözetet ráterhelik az utazóra. Különben is, általában az utazási irodák már tavasszal kifizetik a szállásokat. És jóval magasabb árfolyammal is számoltak, mint ami most van. Úgyhogy remélem, hogy nem kérnek majd tőlünk sem semmi különbözetet...Ha igen, tuti kiakadok..
Nagyon nehéz helyzetben van most minden iroda, de nem csak a magyar irodák. Én egy görög irodában dolgozom, és itt is már csak arra megy az okoskodás, hogy a veszteségeket csökkentsék, ha már nyereség nem lesz az idén. Csak túl kell élni a szezont. Már most szétküldtük az ajánlatokat szeptemberre, amikor is 10 euro lesz egy studio és 20 egy apartman lesz nálunk. Gondolhatjátok ezen mi a nyereség, de legalább veszteség nem lesz, és az utasok is jól járnak majd. Ezen a pénzen otthon sem lehet szállást találni.