Köszi a válaszokat!
Az Unitravel utazási irodával megyünk, így akkor mikor reggel felébredünk már 1 teljes napunk lesz felfedezni a vidéket. Az nagyon jóó!!
Eddig még mindig busszal mentünk, és volt, hogy fél napot kellett várnunk mire elfoglalhattuk a szállást.
De most akkor nem így lesz! Ez nagyon tetszik!
Marta | #108909 | 2009-07-11 15:41:33 | Válasz a #108530. hsz-ra
Szia Pontikos!
Mi augusztus elején megyünk szintén az Aeolussal Agios Petrosba és nekem is vannak fenntartásaim, mert olvastam egy-két dolgot. A szállás a tengerpart és az idő legyen jó, a többit majd átvészeljük.Ti mikor mentek és melyik apartmanba?
Márta
Szia
Vitatkoznek azzal hogy a csapviz barmilyen formaban fogyaszthato lenne Korfun (6 ev ottlakassal a hatam mogott)
Kifejezetten hires a sziget arrol hogy az egyik legroszabb a vize egesz Gorogorszagban a Korfuiak sok esetben meg fogat sem mosnak vele
Udv
Kriszta
Én eddig 14, vagy 15x voltam korfun, már nem számolom, de mindig ittam a csapvizböl ,és nem volt soha semmi bajom .Abból föztük a levest is a kávét is, meg fogmosásra is használtuk. Akinek esetleg kényes a gyomra, annak esetleg lehet valami enyhe baja, hasmenés pl.
Mi augusztus elején megyünk szintén az Aeolussal Agios Petrosba és nekem is vannak fenntartásaim, mert olvastam egy-két dolgot. A szállás a tengerpart és az idő legyen jó, a többit majd átvészeljük.Ti mikor mentek és melyik apartmanba?
Márta
Szia Márta!
Nekünk még nincs időpont és úticél, csak Kavos is a lehetőségek között szerepel (bár már nagyon hátra csúszott a listán ) Hálás lennék, ha írnál, amikor hazajöttök, bár addigra lehet, már le is foglalunk valamit. De Korfu esetében mi is az Aeolus útjait nézegettük. Remélem, te leszel az első fecske, aki jó dolgokról számol be azzal a résszel kapcsolatban!
Tavaly én is abból főztem, nekünk sem volt semmi gond. Bár a helyiek biztos jobban tudják, hogy nem szabadna...
Gégé! Nem semmi, hányszor voltatok már Korfun. Nekem is nagyon tetszik, én is azért megyek vissza idén.
Hol jártál már Korfun, és melyik hely tetszett a legjobban és miért?
Én olyan helyet szeretnék, ahol homokos a part, a szálloda közel van a parthoz, és a centrum sincs messze, ja és este pezsgő élet van, lehet jókat sétálgatni, nézelődni, vásárolni stb. Apartmanokra is kíváncsi vagyok, ha tudsz jókat.
Szia.
Apartmant Benitsesben tudok ajánlani neked, mert ott szoktunk mindig megszállni. Napi 35euróért van 2före klimás apartman. A tulaj tud magyarul .Hívd fel ezt a számot:003069468377117 vagy ezt 00302661071061.Ez elég jó ár főszezonban. A szigetet keresztül kasul bejártuk már, de még mindig találunk új helyeket ezért is megyünk vissza újra és újra. Kedvencünk a főváros Kerkyra imádunk a sikátorok között órákat bolyongani vagy sétálgatni az Angol temetőben és közben etetni a Görög teknöcöket , vagy felmenni a régi erődbe, és órákig nézelődni csak úgy bámulni a várost. Vagy a Kanoni mögötti utcákban nézegetni a mediterrán épitésü házakat kerteket. Vagy a kikötöbe nézegetni a nagy hajókat . Vagy felmenni valamelyik hegyi faluba, és beülni egy tavernába, ahova csak a helyi lakosok járnak. Ott lehet enni finom kajákat, nem a felkapott magyarul is kiirt étlapú tavernákban. Elmenni a Korission tó környékére hosszú homokos partja van kevés emberrel . Az a baj, hogy jártunk már Korfun kivül sok helyen, de sehol nem éreztük olyan jól magunkat mint ott. Mindent Korfuhoz mérünk az az etelon.