Orsikám!Nem kell nemzetközi jogsi,de ha egy picit beleolvasol a fórumokba,minden kérdésedre választ találsz,pl.itt is,ha azelsõ pár oldalt elolvasod,máris több választ is kaphatsz,mert hülyeséget nem akarok irni,Malia és Stalis majdnem egybenõtt már,András pedig,mint tudjuk,Stalis-megszállott...
Minden õs-fórumos kivülrõl fújja,hogy már legalább 4x5xvolt arra valaki,aki a Hotel-Katrinba beleszerelmesedett és az fogva tartja,máshova nem megy soha,nem ám...
Minden õs-fórumos kivülrõl fújja,hogy már legalább 4x5xvolt arra valaki,aki a Hotel-Katrinba beleszerelmesedett és az fogva tartja,máshova nem megy soha,nem ám...
Sziasztok!
Hihetetlen milyen álmos társaság, vagy már esetleg senkit sem érdekel a sorsunk, hogyan fogunk nyaralni???. Persze ti már voltatok, így szegény jõvõbeni utazók csak rágják a körmüket.
Sajna még mindeg 26 nap. Lehet, hogy nem is bírom ki addig??????.
Judithka
Sziasztok!
Újra vagyok, ebben a pocsék idõben szabin voltunk, vendégül láttuk a barátainkat, sajna minden nap esett az esõ!
Mire hazamentek, kánikula lett!
Judithka csatlakozom a véleményedhez, nagyon lelangyult a topic.
Lassan elkezdem összeszedni, legalább lista szinten, hogy mit vigyünk magunkkal.
Sok mindenben elég tanácstalan vagyok. Nem akarok felesleges holmikat cipelni, de mosó-masába sem akarok nagyon átmenni a nyaralás alatt.
Most találtam ezt a gyönyörû fotót Itanos beachrõl. Ez észak-Krétán van egészen a legkeletibb csücsökben, még Vai után. Szerintem érdemes lehet ide is elmenni, ha már valaki Vaiban van. Lehet, hogy sokkal szebb látványban lesz része?