Stavros
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 186 187 188 ... 259 260 261   >
Üzenet
  Titok | #172658 Üzenet | 2011-08-09 20:44:50 | Titok
Kint elvoltunk de mivel ez kedves Zeus iroda befizetett programot is előző este mondta le úgy h este fél 8kor levelet dugott be az ajtó alá idegenvezető csaj.., akihez ha bármilyen kérdése volt bárkinek egyből az eget nézte, fintorgott a szőkével (pincér) együtt...Klári ő a recin volt ő volt az egyetlen rendes ember kinn a csapatból...Aki a Zeussal indul készüljön fel mindenre...
  Vicosz | #172694 Üzenet | 2011-08-10 08:05:17 | Titok
Kedves Titok! Nagyon sajnálom, hogy így jártatok. Remélem jó barnán jöttetek haza. Nagyokat sétáltatok és gyönyörködtetek a leanderekben. Voltatok a platánosnál és a panoráma étteremnél, a keresztnél. Ugye milyen gyönyörű onnan a kilátás. Kicsit búvárkodtatok? Homokos partot is találtatok? A görögök veletek is kedvesek voltak? Tudom-tudom az idegenvezető azért van kint,hogy segítsen. Meg sem tudom számolni hányadszor megyünk Stavrosba, Jorgossal majd Diassal mentünk most először Apollóval. Emlékeztek amikor az ukránoknak nem volt vízum és visszakellett menni majd Bulgárián át lemenni Stavrosba. Vagy amikor a határ felé derült ki, hogy 2 főt otthagytunk Astrovaltában a napon. Vagy amikor a lég kondi elromlott és szerelgetés után már csak csöpögött valaki nyakába és pokrócot kértem a fejem fölé. Ezeket én is megéltem. Gondolhatod, évente új idegenvezetőt ismertünk meg. Volt olyan dagadt festett szőke tehén aki úgy osztotta el buszon az üléseket,hogy ő elférjen egy 2 ülésen,de a kisgyerek nem feküdhetett le vízszintesen mert erre nem volt hely. Sőt megtiltotta a vécé használatát s utóbb derült ki,hogy a kicsi gyerek be is pisilt. Volt egy társaság :akik unalmukban ittak és egy kicsit hangosabbak is lettek erre megfenyegette őket,hogy megállítatja a buszt és mehetnek le gyalog. A busz akkor állt, meg amikor ő engedélyezte. Természetesen a dohányzósoknak is beszólt kedvesen. De utaztunk kedves idegenvezetőkkel (pl. Judit őt nagyon megkedveltem Bp-i irodában dolgozik)is akik kihasználták a mikrofon lehetőségét és az úton szuper dolgokat hallottunk. Én még mindig azt mondom azoknak, akiknek problémájuk volt vagy lent azonnal Jorgosznak azonnal vagy ha visszafelé történt a probléma:akkor az irodának írja meg, hogy ilyen mással ne forduljon elő!! Mert vannak dolgok, amik akkor és ott megoldhatók. Tudom nem akarsz kísérletezni:de biztos lehetsz abban,hogy az undok Viki nem lesz ott, de Te remélem igen.
  Fortuna79 | #172708 Üzenet | 2011-08-10 09:56:12 |
Sziasztok!Nagyon rég nem írtam inkább csak olvasgatok!!!De most úgy éreztem írnom kell!A Zeusba úgy menjetek reklamálni hogy le se szarják!!Én törzsutasuk voltam.Egy évben többször utaztam velük,sokszor egyedül így felárat fizettem.Szüleim nyaralását basz...el!Be rakták őket egy pici fő út melletti lyukba!!/Persze azt is tudni kell hogy medencés gyönyörű apartmant fizettek.És nem mellékesen nem nagy igényűek a szüleim!/Megérkezés estélyére sikerült ki harcolni egy normális apartmant/Röpke 7-8óra a tűző napon!/amiből 2nap múlva a drága idegenvezető egy emelettel följebb akarta őket tessékelni!Ennyit a nyugodt pihenésről!És azóta is várjuk a választ levelünkre/6év/!jelzem ez nem Stavrosban történt!!
Régen amikor még a Fedrában a Szabo Kata,Viló Judit,Brada Zoli,Pálinkás Kriszti,Engert Kata...dolgozott minden a helyén volt!!!Azzal is tisztában kell lenni,hogy nincsenek agyon fizetve ill. ma már bárki lehet idegenvezető.Ők szívvel lélekkel tették a dolgukat!
Én személyesen is csalódtam a Zeusban de az el törpül a szüleim problémája mellett.Én azóta az Apollonnal utazom és semmi problémám!!
A busz sofőrökkel kapcsolatosan csak annyit hogy amit ők csinálnak azt senkinek nem kívánom!Tudom ők választották!Ha tele van egy busz 40-80személy ül mögöttük/Busz függő/.Ezekért az emberekért felelősek!A buszok mindig vállalkozó kezében van!Nem a sofőr tehet a busz állapotáról!/Persze van olyan ahol a tulaj vezet/A vállalkozó felelőssége hogy meg felelő műszaki állapotú buszt indít ill.az iroda kivel köt szerződést!A Jorgosnak Régóta minden mindegy!Az Apollon a ROMCAR Kft buszaival utaztat évek óta!Érdemes meg nézni a buszokat!Ott ilyen nem fordulhat elő ill. ha probléma van a buszosok egymást segítik és minden problémát igyekeznek meg oldani!a Romcaros sofőrök soha nem hagynak senkit ott a Kuti Travel buszát is mentették már!Ez egy szűk kör!Ha valakinek nem segít a másik Magyar buszos ott nagy bajok vannak!!
Na mindegy!Sok mindentől függ a nyaralás ha másra bízzuk!Én szívesen utazom ill ajánlom az Apollont,bennük nem csalódtam az évek folyamán!
Az életünket mi irányítjuk és minden napunk olyan amilyenné tesszük!A nyaralás is így működik!Ha mindig elégedetlenkedünk nem marad időnk élvezni semmit!!!
  Vicosz | #172730 Üzenet | 2011-08-10 13:19:22 |
Inkább írogassunk Stavrosról és kellemes dolgokról. Hát,Fortuna79 ha 6 éve írtál egy reklamáló levelet, akkor nem jó helyre küldhetted!
  Kszifiasz | #172732 Üzenet | 2011-08-10 13:29:53 |
Sziasztok.
A jó dolog az, hogy két nap múlva indulunk.
  Vicosz | #172735 Üzenet | 2011-08-10 13:56:29 |
A csütörtöki piacon megnézné valaki:fenyő méz ?E/kg. Előre is nagyon köszi
  Kszifiasz | #172736 Üzenet | 2011-08-10 14:01:50 |
Szia Vicosz.
Megnézem, meg az autó bérlést is.
  Fortuna79 | #172742 Üzenet | 2011-08-10 15:02:45 | Válasz a #172730. hsz-ra Előzmény #172730
Magának a nagyfőnöknek Jorgosnak adtam oda!de ha érdekel ki vagyok szívesen privátban meg osztom veled!
  Napis | #172757 Üzenet | 2011-08-10 16:59:25 |
A Dias buszos úthoz lenne egy kis mesélni valóm.A mi kis csapatunk júli 15 én indult Stavrosra 5 autóval,a Dias buszaival találkoztunk az úton.Én még ilyen buszvezetőkkel nem találkoztam.A záró vonalnál simán előzött,volt hogy szembe ment a kamionnal,minket pedig le- szorított az útról.Ilyen meggondolatlan embereket még nem láttam,felháborító hogy 72 ember ül a buszon mögötte is így vezetnek.Sajnáltuk és féltettük az utasokat.A pihenő után lehagytuk ,a buszokat és szinte örültünk hogy nem látjuk őket az úton.
  Vicosz | #172758 Üzenet | 2011-08-10 17:00:49 |
Kszifiasz,nagyon köszönöm nekem még egy hónap.

Bocsi, Fortuna79 pozitív dolgok jobban érdekelnek.
  Fortuna79 | #172772 Üzenet | 2011-08-10 19:59:37 | Válasz a #172758. hsz-ra Előzmény #172758
A fórumok szerintem arra vannak,hogy jó és rossz tapasztalatokat osszanak meg az emberek egymással!Lehet pozitívan gondolkozni és pozitívan élni az életet!Sajnos vannak rajtunk kívül álló dolgok amik befolyásolják az ember érzését,életét,gondolkodását!
A negatív dolgokról is kell beszélni ,hogy más talán tanuljon,okuljon belőle.

Amúgy én mindig jól érzem magam Stavrosban!!!!Soha nem csalódtam a helyben!!!Nekem a pihenés fontosabb minthogy mással foglalkozzam!Nem érdekel egy rossz hűtő,kóbor kutyák,gazos telek,harang szó,köves part...!!
Stavrosban van minden ami itthon is meg található!kóbor kutya,gazos telek,harang szó,nekem is be döglik a hűtőm csak a part hiányzik!!De a Stavrosi tengerparton pont nem érdekel a kő mert ha éppen nem ahhoz van kedvem kicsi sétával homokos parton sütetem a hasam!!
Sőt volt olyan hogy az ágy "hullott"össze alattunk a párommal jót röhögtünk és szóltunk miatta!!Meg is csinálták!!
Szerintem minden tőlünk függ!Ha jól érzed magad a bőrödben meg találod a saját békédet akkor másként látod a világot és az embereket!Ha valami negatív történik az emberrel tanulni kell belőle!
Nemsokára indulok megint"haza"így engem már csak az érdekel hány nap van indulásig/vágom a centit:)/és milyen jó lesz ismét a tengerparton sétálni!És a finom tengeri levegőt be szippantani.Enni egy jót Janis bácsinál!!....

Engem ez érdekel!!!!!!!!!!!!
  Csendyke | #172801 Üzenet | 2011-08-10 22:47:29 |
Sziasztok!
Tegnap hajnalban értünk haza Stavrosról. Az első utunk volt ide, azelőtt Sartin voltunk többször. Autóval mentünk, az úton semmi gond nem volt, a határokon szinte mindenhol zökkenőmentes volt az átjutás, kb. 10 perc. Stavros tényleg gyönyörű, a part kinek milyen. Mi kerestünk magunknak más partokat, nekünk kavicsosnak bizonyult, de ez tényleg mindenkinek más. A kikötőn túl már inkább homokos, mint kavicsos.Aki autóval megy, kicsit egyszerűbb a dolga van, ha máshol is szét szeretne nézni. Stavrost elhagyva Olympiada után gyönyörű partok vannak: Totosz beach, Dzungla(Dzsungel) beach, Babilon beach. Mindhárom part csodás. Nekünk a legszebb a Dzsungel volt, elsőre beleszerettem. Kristálytiszta víz, homokos part, élővilág kézközelben:).Az idő kint szép volt, meleg van, ugyan tényleg esett az eső, de akkor és ott nem erre figyeltél és a levegő még így is meleg. Elég nyüzsis, főleg esténként, az óváros a kilátóval és a kilátással leírhatatlan. Az árak abszolút elfogadhatóak: gyros 2-2,20 eoru, gyros tál 5,50-6,00 e., gavros 6 euro, tenger gyümölcsei 8 euro, suvlaki 6 euro, mythos változó 1,5-3 euro, ásványvíz 1,7 korül egy zsugorral. Szét kell nézni. Mi az idén kihagytuk az utazási irodát is, meg kell mondjam olcsóbb és jobb is volt. A problémák ki voltak zárva. Persze ez a lehetőség adott. Ha valaki egyénileg szeretne menni van kinti telefonszámom szállás ügyben. Az apartman nekünk teljesen megfelelt, eddig ez volt a legtisztább, ahol jártunk, kedves tulajdonos, minden szuper. Ha bárkinek van még kérdése, állok rendelkezésre! Az indulóknak kellemes pihenést és nagyon sok napsütést kívánok!
  Picieszti | #172804 Üzenet | 2011-08-11 00:16:49 | Válasz a #172417. hsz-ra Előzmény #172417
Szia

Hát elég sok mindent olvastam

De stavrosban STRATOS APARTMANRÓL NEM.

TUD VKI VMIT??? KÖSZI ANNAK AKI ÍGY IS AD INFOT..NEM ELKÜLD HOGY OLVASSGASSAK 200 RÖPKE HOZZÁSZOLÁST A GYEREK MELLETT.
  Fortuna79 | #172813 Üzenet | 2011-08-11 09:02:18 | Válasz a #172804. hsz-ra Előzmény #172804
Szai Picieszti!
Melyik apartmanba mentek???
  Bandesz | #172825 Üzenet | 2011-08-11 11:01:14 | Válasz a #172772. hsz-ra Előzmény #172772
Én ebbe teljesen igazat adok.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 186 187 188 ... 259 260 261   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu