A mi irodánknál,ahogy írtam is korábban, szeptemberben egy speciális ajánlat keretében minden studió 10 euro/éj lesz, és minden apartman 20 euro/éj Nei Poriban és Platamonason. Interneten, vagy telefonon lehet tőlünk foglalni, és lehet érkezni busszal, vonattal, autóval. Ezt csak a kapacitásunk erejéig tudjuk biztosítani.
Szia Robi.
Nagyon szeretnék újra Görögországban/Ni Poriban/ nyaralni. De az idén nem annyira akar a ,,rávaló" összejönni
De még nem adtam fel a reményt
Katus
Köszi Robi.
Nézegetem az itthoni irodák árait,hát...igen változatosak.Ahol az apartman ára elfogadható, ott a különböző reptéri és egyéb utazási illetékek teszik kevésbé vonzóvá az utazást.
De igazad van, a remény él és ez a fontos
Üdv
De örülök, hogy hallok rólad! És még jobban örülnék, ha újra találkozhatnánk is!
Kb. 20 apartmanház van a kínálatban, de egyik sincs magyar utazási iroda kínálatában. A http://indafoto.hu/Bell oldalon meg tudod őket nézni. Még nem teljes a paletta, de bővítgetem folyamatosan, ahogy a munkám engedi.
Foglalni rajtam keresztül az irodánktól lehet. E-mailben küldjük el a részvételi jegyet, fizetni a helyszínen kell megérkezéskor euróban, mindenféle pluszköltség nélkül.
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Ki melyik utazási irodát ajánlaná, amelyik megbízható és korrekt.
Érdeklődtem már több helyről is, a legtöbbször a következőket ajánlották: Greentravel, Apollontravel, Dias Zeus, Grand Tours.
Egyébként a saját véleményem, hogy ezek mellett talán még IBUSZ, Neckermann, Tensi, Tui - ezek talán nem csődölnek be.
Tavalyi és idei véleményekre, tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Ár és megbízhatóság szempontjából szerintetek melyik a legjobb?
Igazából valami jó kis LAST MINUTE utat szeretnék kifogni.
Köszi az infókat, csekkoltam a Grand Tours-t és az Imperátort is, de sajna a korfui szállásaik nem nyerték meg a tetszésünket. Az Imperáror csak Peramába és Benitzesre utaztat, a Grand sidari-i szállásai meg zajosnak tűnnek. De sebaj, keresgélek tovább, mert még nem maradtam le semmiről.
Atosznak pedig menni fog tisztességes privi, csak a jó munkához idő kell! De tényleg rajta vagyok...
Tavaly a TUI-Gulet-tel utaztam Törökországba. 4db 2 ágyas tengerre néző szobát fizettem be náluk nem kevés felárral. Egyik sem volt az amiben elhelyeztek. A kinti idegenvezető sem tudta elintézni a megfelelő szobákat. Itthon a reklamációmra adtak vissza 10 ezer forintot (nekünk kb. 70 ezerrel került többe a tengerre néző felár) és ígértek egy igényesen összeállított ajándék csomagot, amit azóta sem kaptam meg.
Csődbe biztosan nem mennek, így abból a szempontból biztonságos szerintem, de én nem utazom Velük többet ilyen hozzáállás után!
A Neckermannal is az a gond, hogy a magyar utas általában a legrosszabb szobákat kapja, hiába fizet felárat egy jobb szobáért (családomban volt rá példa). Idén ráadásul 8%-kal felemelte a már befizetett utak árát is a magas euró árfolyamra hivatkozva. Nem hiszem, hogy egy ekkora iroda ilyen lépésre kényszerül, mikor a sokkal kisebb irodák nem emelnek árat, főleg nem a teljes egészében már befizetett utakra is!
Az Apollón, Dias Zeus, Grand Tours szerintem sokkal korrektebb.
Szia Maxité!
Az, hogy korrekt, megbízható, és az, hogy nem megy csődbe, az nem egy kategória. Abban valószínű igazad van, hogy a nagy "nevek" nem könnyen mennek tönkre, de pl. a Neckermann-ról ugyan saját tapasztalatom velük kapcsolatban nincs, de elég sok negatívumot írnak.
Az általad felsorolt kisebb irodák közül az Apollon Travel-t tudom ajánlani, mi évek óta velük utazunk. Rengeteg akciós útjuk van kiplakátolva most az iroda kirakatában, állítólag főleg anyagi okok miatt visszamondott utak, de hátha találsz valamit. A buszsofőrök nagyon jók. Bár nem a legbarátságosabb emberkék - mondjuk ez alól is van kivétel, mert találkoztunk köztük bűbájos fazonnal - de remekül hajtanak, gyorsan leérünk, és a buszaik sincsenek lelakva. A szállásaik korrektek, bár semmi luxus, arra viszont jók, hogy az ember 1-2 hétig használja.
A Grandtours régen jó volt, nyaraltunk velük, és ahogy olvasom, még mindig tudják tartani a színvonalat.
A többihez még nem volt szerencsém, a nagyok nem az én pénztárcámnak valók, a kicsik közül meg a szokásos jól bevált.
Pár hozzászólással előbb írtak itt még jó irodáról, csak már nem emlékszem, hogy melyik volt, kicsit olvass vissza.
Akit én kifejezetten nem ajánlok - mi rendesen ráfáztunk velük - az az Aeolus, de persze sokaknak bejön, és lehet, hogy a fejemet is veszik ezért a megjegyzésért. Ennek ellenére én az ismerőseimet is távol tartom tőlük.
Szia!
Az Apollon Travel mellett ajánlanám még neked az Aeolust, nagyon korrektek voltak velünk, és jó áron is utaztunk. A Tensi, Tui stb. biztos hogy nem rosszak, viszont elég drágák!