Szállást találtok napi 35euróért .Kompjegy egy százas durván, autópálya dijjak oda vissza egy ötvenes a benzin annyi amennyit fogyaszt a kocsitok. Egy hétre szerintem egy 1000-1200euroból kilehet jönni , lehet több is , de lehet kevesebb is.
Sziasztok!
Mi július 25.-én indulunk Korfura kocsival volt arra mostanában valaki? Kozani és Igoumenitsa között hogy áll az új pálya? Tavaly mikor mentünk már sok szakasz kész volt, de még nem volt fizetős. Azóta?! Remélem haladtak vele és nem kell sokat menni a szerpentinen....
Nekünk Moraitikán van szállásunk tavaly találtuk nem itthon foglaltuk le, mindenkinek csak ajánlani tudom jóval olcsóbb így mint irodával menni!
Remélem gyönyörű lesz az idő.
Nem zavarnak a záporok, csak ne legyen tartós. De gondolom evvel te is így vagy. Most nézem, hogy még ott leszünk, mikor te jössz. Lehet összefutunk, csak már telne el ez a 38 nap.
Bizony, csak telne már. Ott viszont jó lenne kicsit megállítani az időt, ne rohanjon el olyan gyorsan az a hét.
A pár perces záporok ellen nincs kifogásom, de azért jobban örülnék én is a napsütésnek.
Gégé,
ti voltatok már szeptemberben Korfun? Mik a tapasztalataitok? (Időjárás, turisták, árak.)
Szeptemberben még nem voltunk, de olyankor már minden jóval olcsóbb és a nyaralok zöme is már otthon van az iskola kezdés miatt. Az idő még forró egészen október végéig lehet fürödni, de akkor már sürübben esik az eső