Parga az Angol turisták paradicsoma! Az árak is ezt tükrözik ,ami a magyar üdülö helyeken 1-2 euró az pargán 5-6 euró környékén mozog.Angolul olyan folyékonyan beszélnek mint görögül Aki oda megy nyaralni legalább sejtsen egy kis Angol tudást Egyébként Pargán mindenki megtalálhatja a helyét ,mert van nyüzsgöbb része és csendesebb .Ha nyüzsire vágysz le mész a parti sétányra .ha csendet szeretnél fel mész a vár környékére.Este gyönyörü a vár és parga látképe!De vigyázat! aki fél a denevérektöl az csak a kapuig menjen mert ha lemegy a nap denevérek korzóznak a várban!
Szia Jox! Igen már olvastam róla, hogy Parga elég felkapott hely, fõleg az angol és olasz turisták körében. Úgyhogy számítok nyüzsire, de mivel úgyis nagyrészt kirándulni szeretnénk, nem igazán fog zavarni, hogy esténként séta közben esetleg nagyobb a tömeg.
Napközben pedig úgyis találunk csendes, eldugott kis zugokat, ahol lehet majd fürödni napközben!
Szia
Sajnos még nem.Egyszerûen csak beütöttem egy útvonaltervezõbe a várost és kidobta, hogy milyen messze van Parga-tól.
Andra | #24068 | 2007-03-30 08:19:12 | Válasz a #23978. hsz-ra
Szia ericsike itt is!
A képek alapján, amit betettél az indexen, tényleg csodaszép helynek tûnik Sivota. És Vio szerint nincs is messze. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet, oda tényleg érdemes lenne elmenni, mert gyönyörû!!
Andra | #24069 | 2007-03-30 08:23:56 | Válasz a #23982. hsz-ra
Ide tényleg érdemes elmenni kirándulni, fõleg, hogy Pargatól nincs is messze.
Andra | #24070 | 2007-03-30 08:26:12 | Válasz a #24069. hsz-ra
Ez is Sivota. Ide nincs valamilyen fakultatív kirándulás?
Hló Andra ! Ide nem tudok fakultatív kirándulást de szerintem akár helyi buszjárattal is ellehet jutni. Mi is volt már,hogy helyi busszal közlekedtünk.Nagyon durvák a képek ide biztos elmegyünk.
Szia Andra! Igen ittis meg ottis nézelõdök informálódok így dobom fel a hátralévõ idõt.
Jól teszed, csak így tovább, legalább hozod az új infókat nekünk.
Szerintem Sivotára még robogóval is simán el lehetne zötyögni. Bár a busz is egy jó megoldás.