Rodosz
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 19 20 21 ... 151 152 153   >
Üzenet
  Ferrari | #12021 Üzenet | 2006-07-19 16:09:01 |
Helló Kyra !

Szerintem a hazai árakat alapul véve kint olcsóbbak az árak. icon_rolleyes.gif
  DANI0315 | #12054 Üzenet | 2006-07-20 08:15:11 |
Hello Nyuszi!

Bocs mégcsak most tudok reagálni a hozzászolásodhoz!Ha hazaértünk szivesen irok neked a tapasztalatainkról icon_exclaim.gif Mi is önellátást választottunk,mert mi nem igazán szeretünk idöhöz kötve lenni,mert mi mindig uton vagyunk mi ilyen kirándulosok vagyunk icon_exclaim.gif Két ismerös most jött haza Falirakiról és azt mondták,hogy a part menti tavernák drágák,de beljebb ahol a görögök is esznek az nem vészes icon_exclaim.gif Kaptunk két nevet a Familia és a Zorba taverna nevet.Érdemes egy kicsit gyalogolni mert ezek jól is föznek és van menü ami 8-10 euroba kerül.ugy hogy mi nem fogjuk kimélni a lábunkat és megkeressük kaptunk térképet,hogy hol találjuk a szállásunktól kb 10 perc séta icon_exclaim.gif Rodosz városban azt mondták,hogy ne együnk ne igyunk mert nagyon drága pl egy frissenfacsart gyümölcslé 8euro,kávé 6 euro ,üditö 4euro
  DANI0315 | #12056 Üzenet | 2006-07-20 08:18:49 |
Igazat adok a Ferrarinak,repülni nagyon jó és a fenti látnivalok fantasztikusak,nekem a kedvenceim a felhök icon_exclaim.gif Olyanok mint egy habostorta teteje icon_exclaim.gif Szép látvány icon_cool.gif
  Ferrari | #12190 Üzenet | 2006-07-20 23:47:51 |
Hello Dani 0315!

Igazad van, nagyon szép látvány a felhõk fölött repülni. Amikor elérjük az Égei tengert az is csodálatos, fentrõl megpillantod a sok kis szigetet.
Ez leírhatatlan.
  Kyra | #12195 Üzenet | 2006-07-21 07:44:32 |
Szia Ferrari!

Hát, tényleg nagyon rég jártál Rodoszon. icon_rolleyes.gif Pld: 800 ft itthon 3 dl fanta? A Hiltonban lehet de nem nevezhetném átlag magyar árnak. Daniék hamarosan mentek majd kíváncsi leszek a véleményére! Több szem többet lát. icon_smile.gif
  Ferrari | #12216 Üzenet | 2006-07-21 11:37:41 |
Szia Kyra!

2 éve voltam Rodoszon.
Egy vacsora 8-10 euróból kijön. Szerintem, ha itthon elmész vacsorázni sokkal többet fizetsz.
Ha elmegyek nyaralni egy évben egyszer nem szoktam átszámolgatni az árakat. Viszek valamennyi eurót és azt tudom, hogy abból mit vehetek meg és mit nem.
  Kyra | #12224 Üzenet | 2006-07-21 13:02:13 |
Helló Ferrari.

Idén egy vacsora 2 felnõtt és 1 gyerköc részére 38 euro volt Rodoszvárosban( régi városrész)és 30 euro falirakiban. S mind a kétszer 3 üdítõ + 1 gyrostál,1 muszaka és egy gyerekadag sült krumli rántotthús falatkákal volt. Azok az árak 2 éve talán aktuálisak voltak de idén már nem érvényesek. Csak tudom mert alig egy hete jöttem haza. Ne állíts olyat amiben nem vagy biztos. icon_rolleyes.gif
  Ferrari | #12231 Üzenet | 2006-07-21 13:55:29 |
Szia Kyra!

Az idei árakat valóban nem ismerem, hiszen az idén még nem voltam.
Tavaly Koson 4 felnõttnek a vacsora 35-40 euró között mozgott.
Nem kerestük az olcsó helyeket, elsõ este bementünk egy helyre amelyik szimpatikus volt, összebarátkoztunk a személyzettel és minden este odamentünk.
Azért kíváncsi leszek az idei árakra.
  DANI0315 | #12249 Üzenet | 2006-07-21 16:52:08 |
Szia Kyra és Ferrari icon_lol.gif

A rodoszi tavernákat még két hét és leellenõrizzük... icon_wink.gif
Falirakin volt egy ismerõsünk aki nem rég jött haza....
Last minuton voltak ,azt infót kaptuk ,hogy Falirakin a parton
tényleg kicsit drágábbak az árak ,de mint mindenhol itt is
oda kell menni ahol a helybeli görögök járnak enni. kicsit beljebb egy kis sétával elérhetõek ezek a tavernák.
Amúgy most jöttünk haza Pestrõl voltunk a Dias Zeusnál (Kati és mindenki millió puszi)
ott is megerõsítették hogy beljebb valóban barátiabbbak az árak..
Kyra netán ismerõs-e ez a két taverna: Zorba és a Famylia(Faliraki)
Kaptunk egy térképet az irodában a komp járatokról sajnos úgy fest
nem tudunk vagy csak körülményesen eljutni Santorinire,majd esetlekg jövõre Kréta icon_rolleyes.gif Onnan menne közvetlen járat....
Idén marad Symi talán még Tilos... icon_question.gif
Bár csak ott toporgnánk már valamelyik bejáratánál.. icon_lol.gif
Kalimera icon_biggrin.gif
  Nyuszi | #12263 Üzenet | 2006-07-21 19:15:43 |
Üdv mindenkinek! icon_lol.gif

Köszönöm az információkat, tényleg tök jó ez a honlap.
Már alig várom,hogy szeptember legyen. icon_smile.gif
Egyébként mi is kirándulósak vagyunk, egy kis séta nem fog ki rajtunk.
Imádok menni és nézelõdni. icon_razz.gif
Konzerveket vagy szalámit lehet vinni táskában a repcsin(persze a csomagtérbe gondoltam)? icon_wink.gif
Puszi mindenkinek.
  Ferrari | #12276 Üzenet | 2006-07-21 20:46:32 |
Szia Nyuszi !

Lehetni lehet, csak a túlsúlyra vigyázz, mert fizetni kell érte.
  Kyra | #12310 Üzenet | 2006-07-22 07:24:01 |
Szia Dani!

A Zorba ismerõsen hangzik tuti, hogy láttam de halovány gõzõm sincs róla melyik részén. Mi a Flóra tavernában voltunk. Ezt egy idõs házaspár üzemelteti. A muszakájuk egyenesen isteni volt. icon_cool.gif
  DANI0315 | #12404 Üzenet | 2006-07-23 15:36:44 |
Szia Kyra icon_biggrin.gif

Kösz az infót.. icon_wink.gif
Nem sokára " 10nap" tesztelünk... icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif
Kalimera icon_lol.gif
  Kyra | #12406 Üzenet | 2006-07-23 15:46:41 |
Õszintén irigyellek! A helyiek nagyon kedvesek. Én is szívesen visszamennék! icon_cry.gif Ha ott vagytok Falirakiban van egy viszonylag nagy bazár és taverna labirintus. Van több olyan üzlet amiben olivás termékeket és különbözõ mézeket árulnak. A narancsmézet ( ha szeretitek a mézet) vegyetek és kóstoljátok meg! Nagyon, nagyon, nagyon finom!!! Bánom, hogy csak 1 üveggel hoztam haza belõle. icon_cry.gif Vettünk ouzo-s cukorkát (nincs benne alkohol) az is finom.
  DANI0315 | #12409 Üzenet | 2006-07-23 15:58:55 |
Szia Kyra icon_biggrin.gif
A narancsos mézzel Thassososon már szemezgettünk , most
remélem nem marad ki idén... icon_wink.gif
Biztos becserkésszük a taverna labirintust... icon_lol.gif
Hihetetlen eddig nem is hallottunk Falirakiról, most meg csak úgy jönnek szembe az infók az ismerõsöktõl, tegnap is volt az Andi naptejet tankolni tartalékba és a drogériás is ott volt..
csak jókat mesélt õ is.. sõt szeptemberben tervezi a vissza utat...
Már vagy öt ismerõs is volt Falirakin.. icon_lol.gif
Leendáék haza jöttek ...
Van egy üres sporttáskánk nem jössz vissza velünk icon_wink.gif
Kalimera icon_lol.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Dodekániszosz
<   1 2 3 ... 19 20 21 ... 151 152 153   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu