Santorini
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 19 20 21 ... 156 157 158   >
Üzenet
  Suzuki | #10870 Üzenet | 2006-07-07 15:52:26 |
Szia Andi ! Én is sokat gondoltam rád és biztosan neked is szép volt samos szigetén.Santorinirõl ismét állíthatom,hogy a csoda szigete és jövõre biztosan újra visszatérünk!!! A 2 hét is hamar eltelt de még mindíg van olyan hely amit jövõre tudunk csak megnézni.Volt extrém élményünk is ,íme: Elsõ napon miközben a hangulatos Kamari fõutcáján mentünk "kedves görög takarítönõ"körültekintés nélkül egy apartman balkonról nyakunkba zúdított 1 vödör felmosóvizet!Legalább kicsit felfrissített gondoltuk a 40 fok melegben! 2. FIRA: 588 lépcsõ lefelé a kikötõbe kényelmes séta, elöttünk szamárkaraván ,mögöttünk szamárkaraván ,a lépcsõ mindkét oldalán szamarak"parkolnak" és a nyakunkat "szimatolják",így közöttük csak úgy fértünk el,hogy odébblökdöstük õket. 3.Kamari strand: Helyiek fürdenek 2 kisgyermekkel.Közölük egy 6 év körüli kislány lebukik a víz alá,apja kihúzza de nem tud vele mit kezdeni.Egybõl -rohanás,gyors vizsgálat ,stabil oldalf.helyzet,telefon ,FIRÁBÓL Mentõ ,kórház-zûrös vasárnap. 4. Csak egy tavalyi ízelítõ: Elsõ nap buszkirándulás naplementére.Imerovigli után Oia felé szûk országút,szembõl személygk.száguld, fék ,frontális ütközés a szakadék szélén.3 sérült a kocsiban -súlyosak-elsósegélyfelszerelés nincs a buszon,sem a kocsikban melyek megálltak.Jön egy helyi autós hoz saját kötszert ad belõle 1-2 kötszert és a többit elviszi.Marad a pzs.és telefon mentõért.Majdnem lemaradt a csoport a naplementérõl.A képeket rövidesen láthatod az albumban! Szia Suzuki
  Suzuki | #10873 Üzenet | 2006-07-07 15:54:56 |
Szia Keke! Csodás volt Santorini !Részletes beszámoló késõbb de a fényképek majd mindenrõl tájékoztatnak!!!
  Asteri | #10899 Üzenet | 2006-07-07 17:07:19 |
Szia Mamin! Én nem tudok rosszat mondani a Kostisra, de az idegenvezetünk is azt mondta, hogy a legtisztábban tartott apartman Kamariban. Szemben van 1 neteskávézó, ahol ingyen használható a net, így napi beszámolót kérnénk icon_smile.gif Busszal 10-15 perc alatt bent vagytok Firaban, ahonnan szinte az egész szigetet be tudjátok járni busszal. Persze robogóval kényelmesebb. Mi a földszinten laktunk, így a kilátással kapcsolatban nem tudok segíteni.
  Suzuki | #10905 Üzenet | 2006-07-07 18:12:39 |
Üdv.mindenkinek! Feltöltöttem a fotóalbumba 52.db képet Santorini szigete 2006 junius címmel! Ha megnéztétek várom a szigettel kapcsolatos véleményeket!!!A Kostis studio Kamari legjobb studioja , az emeletrõl pedig a tengerre csodás a kilátás!!
  Vojandi | #10918 Üzenet | 2006-07-07 20:25:52 |
Szia Suzuki!

Csak most léptem be, de mindjárt meg is nézema képeidet. Elõbb viszont írok. Köszi a jó kis sztorikat. icon_smile.gif
Nekem is iszonyatosan tetszett Santorini, és én is szeretnék egyszer visszamenni, de hogy téged ennyire megfogott, hogy harmadszorra is csak oda aksz menni....? Nem csodálkozom ezen, de én nem tudom ezt megtenni. Úgy értem, hogy akarom, csak bele szakad a szívem, ha arra gondolok, hogy egy másik gyönyörû helyre nem utazok el emiatt és így egy utazással, egy élménnyel kevesebb lesz az életemben. Persze mások vagyunk. Szémomra most még egy szigettel több lett,ami visszahív és fogalmam sincs, hogy osszam be õket . icon_smile.gif

Andi
  DANI0315 | #10924 Üzenet | 2006-07-07 20:55:53 |
Szia Suzuki! icon_smile.gif

Nagyon jók lettek a képek... icon_smile.gif
Élmény volt õket nézni.... icon_smile.gif
  DANI0315 | #10925 Üzenet | 2006-07-07 20:57:05 |
Szia Suzuki! icon_smile.gif

Nagyon jók lettek a képek... icon_smile.gif
Élmény volt õket nézni.... icon_smile.gif
  Vojandi | #10932 Üzenet | 2006-07-07 21:13:36 |
Én is megnéztem, nagyon tetszenek a képek.

Van ennek a Kostis apartmannak magánelérhetõsége is. Ha pl. a repülõt magam szervezem....van internetes cím vagy hasonló?

Andi
  Ferrari | #10937 Üzenet | 2006-07-07 22:06:36 |
Helló!

Bocsi Suzuki!

Ide kellet volna ícrni, hogy nagy élmény volt nézni a képeidet!
  Keke | #10945 Üzenet | 2006-07-07 22:49:21 |
Szia Suzuki!Megnéztem a képeidet,félelmetesen szép képeket csináltál!!!!!!!! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif Gyönyörûek!!!!!!!
  Mamin | #10969 Üzenet | 2006-07-08 23:44:32 |
Szia Suzuki!

Hûûû, nagyon nagyon köszi ezt a rengeteg fontos mondatot! Nem gondoltam, hogy ennyire részletesen válaszolsz, tényleg sokat segítettél!
Hirtelen nem is jut eszembe csak 1 további kérdés: milyen az élõvilág a víz alatt, a part közelében? Nagyon szeretünk búvárkodni, ha minden jól megy, talán most elõször nem csak nagylevegõs merüléssel, hanem felszereléssel is próbálkozunk körülnézni odalent. Tényleg, ugye vannak arrafelé búvár bázisok, ahol ilyen amatõröket is levisznek kicsit a víz alá?
Az appartman gyönyörû, valóban. Láttam a képeidet, nagyon szépek, hangulatosak.
Nem tudok mindennap jönni, de rendszeresen látogatom ezt a nagyon klassz honlapot! Köszi mindenkinek, aki hozzájárul, hogy ilyen színvonalas, érdekes és hasznos ez az oldal.

Üdv,
Mamin
Ps..: Angol oké, görög társalgási szótár beszerezve.
  Mamin | #10971 Üzenet | 2006-07-08 23:49:15 |
Szia Asteri!
Úgy gondolom biztosan összekeverte valami más hellyel, aki panaszkodott a Kostisra :D
Hááát. Azt nem merem megígérni, hogy naponta küldök üzenetet! Tartok tõle, vagy inkább várom, hogy egész mással legyek elfoglalva, mint a számítógéppel! De ezt biztosan megérted.... :D
Azonban, ha hazaértünk mindenképpen beszámolok!
Köszi mindent.
Üdv,
Mamin
  Asteri | #10984 Üzenet | 2006-07-09 11:03:58 |
Szia mamin!
Persze hogy megértem, egyértelmû hogy nem ez lesz a legfontosabb icon_smile.gif Én is csak a reggeli frappem mellett irogattam icon_smile.gif Írtad, hogy angolul beszéltek. A háziak kicsit beszélnek angolul, de ha vmi gond lenne ( bár ezt kétlem )
a neteskávézóban biztos segítenek, mert rokonok a háziakkal.
Asteri
  Suzuki | #10985 Üzenet | 2006-07-09 11:51:05 |
Szia Andi ! Örülök, hogy tetszettek a képek és a Te képeid is csodásak.Talán megérti mindenki -aki egyszer legalább látta Santorinit, hogy miért vágyik vissza az ember???? A Kostis studionak nincs internetcíme, a háziak pedig csak október elejéig laknak a szigeten ,utána Athénba mennek tavaszig.
  Vojandi | #10992 Üzenet | 2006-07-09 12:53:17 |
Suzuki, köszi. icon_smile.gif

Mamim, Santorini egész területén és közelében tilos búvárkodni, mert feltehetõleg sok régészeti lelet lehet a víz alatt, Legalábbis én így hallottam. De a leírásomban szerepel két búvárklub, bemásolom az idézetet ide neked:

"Búvárkodni a szigeten csak a két, engedéllyel mûködõ búváriskola szervezésében megengedett. Ennek oka, hogy a tengerfenéken még sok feltáratlan, ókori eredetû objektum fekszik, ezek sértetlensége megõrzése érdekében csak szervezett csoporttal lehet búvárkodni. Mindkét iskola szervez tanfolyamokat kezdõk számára is. A szántorinii búvárkodás különleges attrakciója a kalderában való búvárkodás. Egyszeri búvárkodás ára 40 és 55 Euro között mozog. 3-4 napos tanfolyamok kezdõk számára 350 Euróba kerülnek. Félnapos pipás kirándulások 40 Euróért kaphatók. A két búvárklub: Mediterranean Dive Club, Perisszában, a parti úton, a kemping mellett (www.diveclub.gr) és Diving Center Volcana, Kámáriban az Odos Zafiropoulos-on."

Andi
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Kikládok
<   1 2 3 ... 19 20 21 ... 156 157 158   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu