Sziasztok !
Szeretnék érdeklődni esetleg valaki ismer e olyan taxist , vagy megbízható magán személyt, aki Thessaloniki Airport és Nea Plagia között vállal transfert !?
Ellőre is köszönöm !
Más reptérre járnak. Ryan - London Stansted, Wizz - London Luton.
Kézipoggyászban Ryan sokkal jobb, náluk kettő ingyenes. 1 db 55cm x 40cm x 20cm és 1 db 35 x 20 x 20 cm. Előbbit, ha sokan vannak és nem a sor elején szállsz fel lehet, hogy feladják ingyen (az első 90 darab kézipoggyász garantált), ezért érdemes a kicsibe pakolni az értékeket.
Wizznél az ingyenes méret: 42 x 32 x 25 cm
Illetve még Ryanéknél igyenes ülőhelykiosztás van. Indulás előtt egy héttel lehet ilyenkor becsekkolni, és automatikusan oszt a rendszer helyet, de van lehetőség arra is, hogy kiválaszd őket, de akkor fizetni kell érte.
Wizznél aki kapja marja alapon mennek az ülőhelyek.
Minden járatra van akció, Thesszaloniki pl július elején 23 000ft a retur. Nem tudom ez mennyire számít jónak.
Ez megy kicsit off ,de van valami lényeges különbség a wizz meg a ryanair között? Mert a tavaszi Londoni úthoz nézegetem a jegyeket, de a wizz kb. dupla áron kínálja erer a jegyeket, mint a ryan
Ahogy láttam az Aegean weboldalán, a legtöbb sziget esetében nincs fenn még a nyári menetrend. (Én is talán Astypalea-n gondolkodom...)
Régebbről úgy rémlik -mikor még az Olympic -Aegean frigy nem jött létre-, hogy talán januártól, vagy februártól lehetett foglalni ezekre a belföldi járatokra.
az aegean azt kommunikálja, h 10-11 hónapra előre van menetrendje, így azt feltételezem, h van valami speckó oka, hogy miért hiányzik egynémely útvonal (ártárgyalás a szigeti önkormányzattal, stb.). de majd biztos olvassa pontikos, ő szerintem pontosan emlékszik több évre visszamenően a karpathosi menetrendek megjelenésére és abból majd kiderül, hogy az elmaradás itt általános vagy valóban egyedi.
Rollo, mikor szoktak megjelenni a nyári menetrendek, mondjuk pl Astypalaia vagy akár Karpathos elérhetősége Athénból? Furi, hogy jövő októberre tudtam jegyet venni Samos-Athén útra, ugyanakkor még nem férek hozzá a júniusi Athén-Karpathos úthoz.
Én soha nem foglalkoztam a görög társaságokkal, de most már rákényszerülök.
kifelejtettem: a thesszaloniki átszállás is jó sokszor (oda ugye wizz air, el lehet kapni oda jó árakat, írtam is már be ide ilyeneket), onnan ryannel és a három görög céggel lehet eljutni szerte a szigetvilágba (karpathosra pont nem mondjuk, de csomó másra meg igen).