Köszi Ercsike a biztatást! Biztosan tetszeni fog. Imádjuk Görögországot! Eddig mindig az Apollónnal utaztunk. Most először fogunk a Grand Tours-szal menni. Remélem nem fogunk bennük sem csalódni. Katáról, az idegenvezetőról meg csupa szépet és jót olvastam.
Szia Gudli ! Mi is utaztunk az Apollonal velük is megvoltunk elégedve. De a Grand toursról is csak jót tudok mondani most utaztunk velük előszőr. Jó volt az utazás a szállás azt a szolgáltatást kaptuk amiért fizettünk. Kata pedig eddigi utazásaink során a legjobb idegenvezető akivel találkotam. Ő tényleg azért van ott , hogy segítsen. Mint írtam biztos vissza látogatunk még.
Szia Gudli!Mi július 27-én indulunk Pestről. Toronit is néztük, de mivel azt hallottul , hogy nem annyira nyüzsgő, mint Marmaras, ezért az utóbbi mellett döntöttünk, mivel férjemmel mi jobban szeretjük a pörgősebb helyeket.
Szia Ercsike!Nagyon köszi a választ! Annyi gyaloglás nem lesz sok, máshol is inkább "elbújtunk" a sok magyar elöl. Motorbérlésről tudnál valamit írni? Remélem a boltban lehet majd kapni a kedvencemet:a galaktobourekot, ami egy tejes pite, egyszerűen imádom!!!A férjem minden reggel ezt szokott nekem hozni.
Szia Adrika! Akkor mi előttetek megyünk, pedig már reménykedtem, hogy hátha egyidőben leszünk ott. De legalább már be tudok számolni neked a tapasztalatainkról.
Valóban, aki szereti a nyüzsit, annak nem ajánlott Toroni.
Szia Gudli! Ti mikor mentek? Mi igazából azért megyünk mindig nyár közepén, mert akkor a legvalószínűbb a jó időjárás, illetve hiába is szeretnénk utószezonban menni, mivel én tanár vagyok, sajna ez kilőve az iskola miatt:)
Adrika! Mi junius eljén megyünk. Eddig mindig május végén vagy szeptember közepén voltunk. Kivétel nélkül mindig nagyon jó időt fogtunk ki. Reggeltől estig kint lehettünk a parton. Programokhoz, kiránduláshoz is remek volt az idő. Igazából mi nem birjuk a nagy hőséget. Tavaly Toroniban junius közepén voltunk, de már nekünk az is nagyon meleg volt. Az utolsó napokban 12 és 16 óra között nem birtunk kint lenni, olyan nagyon meleg volt.
Szia Adri ! Sajnos a motorbérlés az nem jött össze. Ebben az egyben Katasem tud segíteni. Volt neki valami nagyon durva veszekedése a köcsözővel /sajna egy van/ egy baleset miatt azóta ő nem tárgyal velük. Állítólag nagyon lehúzták a bérlőket.
Szia Gudli! Na,mi pont a melegért megyünk.:)Tudom, hogy sokan szidják a napot a káros hatása miatt, de én egyszerűen imádom! És mióta 2001-ben életemben először láttam a tengert, azóta a szerelmese vagyok, minden évben látnom kell. Egyébként mi is reggeltől -estig kint szoktunk lenni a strandon, eszünk egy gyros, annyi elég is. Remélem, ha hazajöttök, írj majd egy élménybeszámolót!
Szia Ercsike!Kicsit elszomorítottál a motorbérlés miatt. Mikor 4 éve Sartin voltunk nem béreltünk motort, amit persze utólag megbántunk, mert a kinti szomszédaink átmotoroztak Marmarasba és csupa szépet mondtak róla. Na, de ki gondolt akkor arra, hogy egyszer majd Marmarasba megyünk? Szóval, amit akkor kihagytunk, most szeretnénk pótolni, azaz be szeretnénk járni a félsziget ezen nyúlványát. Remélem azért sikerül bérelni egy kis robogót!
Szerintem nyugodtan nézz szét annál a kölcsönzőnél. Aki kb. tisztában van az árakkal, azt szerintem nem nagyon tudják lehúzni. Amúgy is általában csak az olyan helyeken húzzák le a népet, ahol külföldi alkalmazottak vannak (pl. magyarok...). Mi két éve voltunk Marmaras-on, de kocsival, úgyhogy a motorbérlésről sajnos nem tudok nyilatkozni.
Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy én hétszer voltam eddig görögben, ráadásul aktív nyaralók vagyunk ezáltal sok idegenvezetővel volt már dolgom, de Kata messze a sereghajtók között van. Kedvesnek alapvetően kedves, apró-cseprő gondjainkkal nyugodtan fordulhattunk hozzá de például étkezéssel kapcsolatban semmiféleképpen ne őt vegyétek etalonnak. Nézzetek majd szét a Port-ban is meg az egyéb Ő általa ajánlott helyeken is, de szerintem egy étkezés után úgyis el fogtok indulni keresgélni. Ahonnan meg szigorúan (arrogánsan) eltiltott minket, eszméletlen jót vacsoráztunk és ott sem húztak le minket. Persze itt sem árt tisztában lenni kb. a görög haléttermek működésével és rendesen átnézni az étlapot akár többször is, ha meg nem tiszta valami, akkor kérdezni. Volt úgy, hogy az étlap áttekintése után mi is felálltunk az asztaltól és megköszöntük.
Mindenesetre Marmaras varázslatos hely, mi is tervezzük a visszatérést egyszer, szerintem jól választottatok. Ha pedig nem sikerül a motorbérlés, akkor feltétlen nézzetek át Porto Carras-ba, rendszeresen indul motorcsónak a kikötőből, asszem 1 euro/fő viteldíj volt, mikor mi ott voltunk, mondjuk erről se kaptunk tájékoztatást az első megbeszélésen.
Szia Gudli. Én neo Panteleimonasba megyek junius 6-tól 9 éjszakára busszal. Az utazási irodákról érdeklődöm Ismeritek az Anett tours-t n ott jelentkeztem, nem tudom jól tettem -e? Még nem nagyon olvastam sehol róla, igaz csak 2 éve müködnek. Náluk itthon is be lehet vacsorára fizetni. Van-e olyan ismerősötök ai esetleg egyedül nem utazik, de utitárssal gen. Én egyedül készülök, de bizom benne, hogy még lesz társaság!!. Irjatok az Anett Tours-ról, ha valamit tudtok! Köszi:Juditella
Szia Juditella!
Sajnos az Anett Tours-sal még nem utaztam. Nem tudok ebben neked segiteni. Irod, hogy két éve alakultak. Lehet, hogy pont ezért lesznek jók, mivel igyekeznek megnyerni az emberek bizalmát és minél több utazót magukhoz csábitani. Nincsenek még maguktól elszállva. De azért majd számolj be, hogy milyen volt.